Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde, nie wiem dokładnie, ale ja chyba nie mam takich problemów z dźwiękiem... Dusi i ksztusie się w HL2, ale na css mam ok... Nie wiem, może tak nie słucham, albo nie zwracam uwagi... Może po prostu macie z [gluteus maximus] karty muzyczne i tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, nie wiem dokładnie, ale ja chyba nie mam takich problemów z dźwiękiem... Dusi i ksztusie się w HL2, ale na css mam ok... Nie wiem, może tak nie słucham, albo nie zwracam uwagi... Może po prostu macie z [gluteus maximus] karty muzyczne i tyle :)

1394079[/snapback]

KZI kazdy tak ma. I to nie jest zalezne do karty muzycznej. Wiec proponuje sie nieraz wsluchac w dzwieki w grze :) KZI moze to dlatego ze grasz na glosnikach z tego co pamietam, a tam trudniej cos uslyszec. Kup ze te sluchawki i zona Cie przestanie meczyc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po bardzo dlugiej przerwie. zauwazylem ze wasz klan zyczy sobie spara z klanem do ktorego naleze to bedzie ciekawe :D

1394293[/snapback]

[LF] powiadasz :) 4lfonso z tej strony jak mniemam?:) Poca jak będziecie grać z LF to ja chcę wziać udział, więc proszę tego spara tak ustawić żebym mógł zagrać (czytaj skonsultować ze mną kiedy mogę :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[LF] powiadasz :) 4lfonso z tej strony jak mniemam?:) Poca jak będziecie grać z LF to ja chcę wziać udział, więc proszę tego spara tak ustawić żebym mógł zagrać (czytaj skonsultować ze mną kiedy mogę :P)

1394433[/snapback]

oj maku maku :) wpadnij czasem na forum klanowe ;) jedynie co wiadomo to że będzie on 22 kwietnia, godz do ustalenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem jedne z lepszych serwow to są serwy pifpaf.

Do trenowania headow(duzo mega lam) - szczegolnie z rana serwer cd project i tpsa chociaz czasami zdazają się mega cziteży.

najgorszy jest brak kultury na wielu serwach i to nie robienie jaj- np miedzy gosciami z klanu a chamstwo za przypadkowy atak(czasami sie zdaza) koles pruje do ciebie niby za kare w pistola czy czegos- ostatnio mnie to spotkalo i nawet nie powiem kto jest taki inteligentny:P albo nawet za TK - chamy dają slaye za kazde tk nie zwracając uwagi na sytuacje.

Ale najgorsza meczarnia to grac awp/scoutem i miec rozdzialke 640x480:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chamy dają slaye za kazde tk nie zwracając uwagi na sytuacje

ja jestem chamem i czekam az koles rozbroi bombe i wtedy daje slaya. chyba ze widze ze jeszcze zyje kilku z moich...

druzynowe ataki [celowe of course]... eh ciagle zapominam zbindowac sobie wiazanke numero uno. ostatnio nie pamietam gdzie koles do mnie zaczal strzelac. tak po prostu. kazdy TA komentowalem tak samo. co tam :arrow: koles mnie zjechal do 15hp :? slabo? tak ze 4 rundy. pozostale 4 osobki na serwie mialy takie same odczucia a votekick nieaktywne... przykro to mowic ale cioty graly, graja i beda grac psujac atmosfere. bo nerwy mnie tylko biora jak terro-lamki kampia na respach przy de. tak do ostatniego czlowieczka z teamu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam male pytanko. Czy da sie cos zrobic zeby swiezy STEAM "zauwazyl" ze ma juz sciagnietego HL2 i CSS ? Poprzedni wieszal sie przy updatcie.. a ten chce sciagac wszystko od nowa :/ W dodatku zamiast ciagnac pelna para .. prawie w ogole sie nie sciaga. Ma ktos jakies "idi" ? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki ja mam pytanie - czy ktos wie jak odwrocic dzwiek w sluchawkach - bo teraz to co powinienem slyszec w prawej slysze w lewej i na odwrot. Sluchawki mam podlaczone do wiezy a wieze do kompa. Najprawdopodobniej efekt ten powoduje wieza ale nie mam mozliwosci grac ze sluchawkami przypietymi do kompa. Moze ktos zna jakas komende w konsoli ktora by odwrocila mi dzwiek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki ja mam pytanie - czy ktos wie jak odwrocic dzwiek w sluchawkach - bo teraz to co powinienem slyszec w prawej slysze w lewej i na odwrot. Sluchawki mam podlaczone do wiezy a wieze do kompa. Najprawdopodobniej efekt ten powoduje wieza ale nie mam mozliwosci grac ze sluchawkami przypietymi do kompa. Moze ktos zna jakas komende w konsoli ktora by odwrocila mi dzwiek?

1395563[/snapback]

odwrotnie podlaczyles przewody do wiezy od kompa. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1395563[/snapback]

Załóż słuchawki na odwrót :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak przelaczysz sie na glosniki tez masz na odwrot?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa, gram na głośnikach Cr. Inspire 5.1 i mam fajny dźwięk (prawie taki fajny jak ja heheh) i nie słysze jakiś magazynków (ale może to przez psa który w koło piszczy i wyje ostatnio, ehh wiosna). Aha, zapomniałem - ja nie mam czitów ;) ;)

Nie lubie słuchawek, ściskają mi uszy, boli mnie łeb i nie słysze co się dzieje dookoła mnie. A nuż pies coś mi gryzie ;)

Harlusie, Ty d...o ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam male pytanko. Czy da sie cos zrobic zeby swiezy STEAM "zauwazyl" ze ma juz sciagnietego HL2 i CSS ? Poprzedni wieszal sie przy updatcie.. a ten chce sciagac wszystko od nowa :/ W dodatku zamiast ciagnac pelna para .. prawie w ogole sie nie sciaga. Ma ktos jakies "idi" ? :>

Przekopiuj pliki *.gcf ze "X:\Steam\SteamApps" do nowego steama

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie szybkie pytanie - bawię się z kumplem na LANie w CSS i chcemy zwiększyć siłę rażenia granatów -- da się gdzieś poszperać i to zmienić? Tak wiecie, że jak walnie to żeby wszystko dookoła fruwało, a goście, żeby nie mieli prawa przeżyć (bo nie raz wychodzą cało z bliskiego spotkania z fragiem O_o).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi