KZI Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Kurde, nie wiem dokładnie, ale ja chyba nie mam takich problemów z dźwiękiem... Dusi i ksztusie się w HL2, ale na css mam ok... Nie wiem, może tak nie słucham, albo nie zwracam uwagi... Może po prostu macie z [gluteus maximus] karty muzyczne i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoOhnY Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam po bardzo dlugiej przerwie. zauwazylem ze wasz klan zyczy sobie spara z klanem do ktorego naleze to bedzie ciekawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Kurde, nie wiem dokładnie, ale ja chyba nie mam takich problemów z dźwiękiem... Dusi i ksztusie się w HL2, ale na css mam ok... Nie wiem, może tak nie słucham, albo nie zwracam uwagi... Może po prostu macie z [gluteus maximus] karty muzyczne i tyle :) 1394079[/snapback] KZI kazdy tak ma. I to nie jest zalezne do karty muzycznej. Wiec proponuje sie nieraz wsluchac w dzwieki w grze :) KZI moze to dlatego ze grasz na glosnikach z tego co pamietam, a tam trudniej cos uslyszec. Kup ze te sluchawki i zona Cie przestanie meczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 na glosnikach?! lamus! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam po bardzo dlugiej przerwie. zauwazylem ze wasz klan zyczy sobie spara z klanem do ktorego naleze to bedzie ciekawe :D 1394293[/snapback] [LF] powiadasz :) 4lfonso z tej strony jak mniemam?:) Poca jak będziecie grać z LF to ja chcę wziać udział, więc proszę tego spara tak ustawić żebym mógł zagrać (czytaj skonsultować ze mną kiedy mogę :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 [LF] powiadasz :) 4lfonso z tej strony jak mniemam?:) Poca jak będziecie grać z LF to ja chcę wziać udział, więc proszę tego spara tak ustawić żebym mógł zagrać (czytaj skonsultować ze mną kiedy mogę :P) 1394433[/snapback] oj maku maku :) wpadnij czasem na forum klanowe ;) jedynie co wiadomo to że będzie on 22 kwietnia, godz do ustalenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 tez gram na glosnikach nie moge sie zebrac na kupno sluchawek z mic'iem :wink: i czasem trafi mi sie slyszec reload. najczesciej w abstrakcyjnych momentach typu poczatek rundy 1vs1 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoOhnY Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 heh mak cos sie tak nakrecil aby skopac nam zadki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 To tak OT ;] Lolu ;] lepiej usun linka z podpisu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Za pozno ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 poca ma ftyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 heh mak cos sie tak nakrecil aby skopac nam zadki? 1394694[/snapback] Chcę się upewnić że mam słuszne zdanie o Was (po dzisiejszej grze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoOhnY Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ehhh jak zwykle zawsze sie z czym sie wyglupie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Moim zdaniem jedne z lepszych serwow to są serwy pifpaf. Do trenowania headow(duzo mega lam) - szczegolnie z rana serwer cd project i tpsa chociaz czasami zdazają się mega cziteży. najgorszy jest brak kultury na wielu serwach i to nie robienie jaj- np miedzy gosciami z klanu a chamstwo za przypadkowy atak(czasami sie zdaza) koles pruje do ciebie niby za kare w pistola czy czegos- ostatnio mnie to spotkalo i nawet nie powiem kto jest taki inteligentny:P albo nawet za TK - chamy dają slaye za kazde tk nie zwracając uwagi na sytuacje. Ale najgorsza meczarnia to grac awp/scoutem i miec rozdzialke 640x480:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 chamy dają slaye za kazde tk nie zwracając uwagi na sytuacjeja jestem chamem i czekam az koles rozbroi bombe i wtedy daje slaya. chyba ze widze ze jeszcze zyje kilku z moich... druzynowe ataki [celowe of course]... eh ciagle zapominam zbindowac sobie wiazanke numero uno. ostatnio nie pamietam gdzie koles do mnie zaczal strzelac. tak po prostu. kazdy TA komentowalem tak samo. co tam :arrow: koles mnie zjechal do 15hp :? slabo? tak ze 4 rundy. pozostale 4 osobki na serwie mialy takie same odczucia a votekick nieaktywne... przykro to mowic ale cioty graly, graja i beda grac psujac atmosfere. bo nerwy mnie tylko biora jak terro-lamki kampia na respach przy de. tak do ostatniego czlowieczka z teamu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Mam male pytanko. Czy da sie cos zrobic zeby swiezy STEAM "zauwazyl" ze ma juz sciagnietego HL2 i CSS ? Poprzedni wieszal sie przy updatcie.. a ten chce sciagac wszystko od nowa :/ W dodatku zamiast ciagnac pelna para .. prawie w ogole sie nie sciaga. Ma ktos jakies "idi" ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Oki ja mam pytanie - czy ktos wie jak odwrocic dzwiek w sluchawkach - bo teraz to co powinienem slyszec w prawej slysze w lewej i na odwrot. Sluchawki mam podlaczone do wiezy a wieze do kompa. Najprawdopodobniej efekt ten powoduje wieza ale nie mam mozliwosci grac ze sluchawkami przypietymi do kompa. Moze ktos zna jakas komende w konsoli ktora by odwrocila mi dzwiek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoOhnY Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 maku a pozytywnie czy negatywnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Oki ja mam pytanie - czy ktos wie jak odwrocic dzwiek w sluchawkach - bo teraz to co powinienem slyszec w prawej slysze w lewej i na odwrot. Sluchawki mam podlaczone do wiezy a wieze do kompa. Najprawdopodobniej efekt ten powoduje wieza ale nie mam mozliwosci grac ze sluchawkami przypietymi do kompa. Moze ktos zna jakas komende w konsoli ktora by odwrocila mi dzwiek? 1395563[/snapback] odwrotnie podlaczyles przewody do wiezy od kompa. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Oki ja mam pytanie - czy ktos wie jak odwrocic dzwiek w sluchawkach - bo teraz to co powinienem slyszec w prawej slysze w lewej i na odwrot. Sluchawki mam podlaczone do wiezy a wieze do kompa. Najprawdopodobniej efekt ten powoduje wieza ale nie mam mozliwosci grac ze sluchawkami przypietymi do kompa. Moze ktos zna jakas komende w konsoli ktora by odwrocila mi dzwiek? 1395563[/snapback] Załóż słuchawki na odwrót :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoOhnY Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Oki ja mam pytanie - czy ktos wie jak odwrocic dzwiek w sluchawkach - bo teraz to co powinienem slyszec w prawej slysze w lewej i na odwrot. Sluchawki mam podlaczone do wiezy a wieze do kompa. Najprawdopodobniej efekt ten powoduje wieza ale nie mam mozliwosci grac ze sluchawkami przypietymi do kompa. Moze ktos zna jakas komende w konsoli ktora by odwrocila mi dzwiek?a jak przelaczysz sie na glosniki tez masz na odwrot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 odwrotnie podlaczyles przewody do wiezy od kompa. :-P 1395590[/snapback] O kurde faktycznie :) Do glowy by mi nie przyszlo zeby to sprawdzic bo kolorami bylo dobrze podlaczone. Oki teraz moge grac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Idzcie spac bo widze ze problemy Wam się coraz dziwniejsze robia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 qde a ja szukam po sieci snd_invert :? a to czysto hardwareowy problem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Taa, gram na głośnikach Cr. Inspire 5.1 i mam fajny dźwięk (prawie taki fajny jak ja heheh) i nie słysze jakiś magazynków (ale może to przez psa który w koło piszczy i wyje ostatnio, ehh wiosna). Aha, zapomniałem - ja nie mam czitów ;) ;) Nie lubie słuchawek, ściskają mi uszy, boli mnie łeb i nie słysze co się dzieje dookoła mnie. A nuż pies coś mi gryzie ;) Harlusie, Ty d...o ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mam male pytanko. Czy da sie cos zrobic zeby swiezy STEAM "zauwazyl" ze ma juz sciagnietego HL2 i CSS ? Poprzedni wieszal sie przy updatcie.. a ten chce sciagac wszystko od nowa :/ W dodatku zamiast ciagnac pelna para .. prawie w ogole sie nie sciaga. Ma ktos jakies "idi" ? :>Przekopiuj pliki *.gcf ze "X:\Steam\SteamApps" do nowego steama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mam takie szybkie pytanie - bawię się z kumplem na LANie w CSS i chcemy zwiększyć siłę rażenia granatów -- da się gdzieś poszperać i to zmienić? Tak wiecie, że jak walnie to żeby wszystko dookoła fruwało, a goście, żeby nie mieli prawa przeżyć (bo nie raz wychodzą cało z bliskiego spotkania z fragiem O_o). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Nie jest to mozliwe. I bardzo dobrze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No, ale ja się chcę tylko pobawić :P Jak coś jest niemożliwe to trzeba poczekać na kogoś kto o tym nie wie i to zrobi... *czeka* :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Co ty chcesz z granata zrobil zeby mape rozsadzilo :D Nie szkoda ci czasu na lanie bawić sie pobaw sie na necie głowami Terrorystow albo Ufoludow ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...