Orgiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 quarek :arrow: xfire i wszystko jasne. krecimy sie na piffapach, netarenach, tvk i innych bzdetach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Panowie gdzie sie teraz z regoly zbieracie (brakuje mi tej milej atmosfery :(( ) bo raz na jakis czas uda mi sie kogos spotkac na publicznych ale to nie to samo wolal bym wieksza grupe ;) Wiem ze chadzacie do KAC-a ale ja za bardzo nie jestem wtajemniczony i nie znam nowego hasla do serwa . Dajcie jakis namiar na spotkania plisssssss 1406811[/snapback] [O and O] Reaktywacja Source [POLAND] 62.233.175.2:27020:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) http://hl2-forum.info/index.php?showtopic=267 No tylko na reaktywacjii lipa jest jezeli chodzi o Gre (lagi choke loss) ale atmodfera jest ok ;) A no Xfire i wszysstko jasne ;) Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Nowy steam news update:: Friday, April 22 2005 This week we'd like to give everyone some information on our new Counter-Strike: Source map that we've been working on, as well as a new Half-Life 2: Deathmatch map we'll be releasing next week. It is a bit daunting to learn a new Counter-Strike map right as it's released, so we've gone through de_port and tried to give people an idea of what our design intentions were. Click here to get to a page that outlines six different strategies to try once the map is available. We're still shooting for release of de_port (along with a redone de_inferno) in a couple of weeks. Next week's Steam news will include some pictures showing off what de_inferno looked like as it was being built from scratch. We'll be releasing a new Half-Life 2: Deathmatch map this coming Monday the 25th. This new Valve created map is called dm_runoff and was inspired by a Half-Life 1 favorite, Crossfire. http://steampowered.com/games/css/strategy/ Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Po co to tu wklejac skoro wszyscy zainteresowani to dostaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dobra zainstalowalem Xfire :) tylko qurde jak wywalic tych znajomych ktorzy sa tam wladowani razem z instalka ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 :arrow: Xfire :arrow: Friedns :arrow: Jakis kolo ;) :arrow: Prawy mychy :arrow: Delete :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 :D nie wyrazilem sie dokladnie :( chodzilo o zakladke Friends of Friends Playing . Czy mozna tych gosci wywalic ?? Fastly powiedzial ze chyba nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 tools > options i odznaczyc "show friends of friends playing" Poza tym na poczatku masz jakiegos "test friend" wiec go usun ps. na przyszlosc nie sluchaj Fastlego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Tam jest taki suwak :> i ich nie usuniesz jedynie mozesz zrobic zeby ich nie widziec :> Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 co ja, co ja ??? ja w despercji odpowiadałem ;] i nigdy sie nie bawilem tym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 panowie juz dobrze nie klucic sie :))) juz jest ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Quarek, poradziłeś sobie ;) Dodałeś mnie do xfajera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Heh wszedlem sobie na cdprojekt z racji wolnego dnia i przerwy w pracach ogrodniczych i z miejsca dostalem hedziora. I tak z dziesiec rund. Mysle sobie " O ja pitole alez lamie ". A potem zaczalem sie przygladac. Szczegolnym skillem wykazaywal sie Un^eka^[VCL] - koles fantastycznie skanowal sciany... i paru innych... juz nie bede wymienial. Mysle sobie ze css czeka podobny los co mohaa sami Pr0skiLLplaYersmade BY haxcompany. A tak bylo fajnie przez te pol roku... gdy ramie w ramie szlifowalismy swoj skill na tweak. Teraz dolaczy duze grono zacheconych slodkim cukierkiem /czitusek - w lukrowej polewie/ i pragnieniem szybkiego zaistnienia. "Jaki ja jestem Pr0- patrzcie i umierajcie". Pamietajcie PLAY hard FOR FUN nigdy PLAY HARD go Pr0. BO to grozi kuszacym cukierkiem a nie kazdy ma silna wole... rece mi opadaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) dlatego ja smieje sie gdy mnie wyzywaja od cziterow [oryginalna pisownia] a sami jada na aimbocie czy wallhacku. pelna nazwa takich n00bow niestety nie jest mozliwa przez autocenzure tłika ^_^ . a zarzad nowego serwerka zapewne bardzo szybko bedzie reagowac na wszelkie problemy ze strony takich pr0 lamerow. steamid chyba trudno zmienic :wink: Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed_levar Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam Mam pewien problem: mało fps (czasem spadają do 10) - mam taki kofig: Athlon XP 1700+, 1 GB ramu (2x 256 no name i 1x512 Kingstone - wszystko DDR 400), grafika GeCube 9550 Ex (450/600), płyta ECS K7VTA, dysk Westen digital 40 GB/7200. Oprócz małej ilości fps następują też zacinki (nawet jak mam 40 fps'ów i ping na poziomie 50 to czuję szarpnięcia grafiki), Gram na ustawieniach - wszystko na low i 800x600 ale to nic nie pomaga. W konsoli mam ustawione max fps 300. Nie wiem co robić - pomóżcie. BTW na serwach występuję jako AQQ więc pewnie się znamy - Jin'a widziałem wczoraj i nieźle wymiatał. Podrawiam ZED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) jinek powinien biegac z nozem, wtedy stanowi mniejsze zagrozenie :wink: kwestia spadku/niskiej ilosci fps :arrow: dodaj komendy -heapsize 500000 -preload dla lepszego wykorzystania pamieci (bylo juz to poruszane w tym temacie, musisz sie cofnac), sprawdz jakie masz stery (moze nowe by sie przydaly), czy nie masz zasmieconego syfu...ee znaczy sie systemu - chodzi mi o wszelkie wirusy, adware i zbedne programy dzialajace w tle. i sprawdz czy pamieci leca synchronicznie z procesorem. Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUNX Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Pomocy powie mi ktoś czemu mam ping w granicach 800-1000 na łączu ok 40kb/s :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 wpisz w uruchom ping wp.pl :arrow: jaka masz wartosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed_levar Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) kwestia spadku/niskiej ilosci fps :arrow: dodaj komendy -heapsize 500000 -preload dla lepszego wykorzystania pamieci (bylo juz to poruszane w tym temacie, musisz sie cofnac), sprawdz jakie masz stery (moze nowe by sie przydaly), czy nie masz zasmieconego syfu...ee znaczy sie systemu - chodzi mi o wszelkie wirusy, adware i zbedne programy dzialajace w tle. i sprawdz czy pamieci leca synchronicznie z procesorem. 1409984[/snapback] Stery sprawdzałem różniaste: jade teraz na dołączonych do karty, miałem omegi ale cuś nie tak z nimi było, na catalisyach też bez zmian. Format był przed dwoma tygodniami więc system w miarę świeży. Jak sprawdzić czy pamięci lecą synchronicznie z procem? (tylko krok po kroku bo lalma ze mni nieziemska). OT - gram od listopada tamtego roku w cs:s (z rzadka bo z rzadka ale gram), większość ludzi na servach się już po Nickach rozpoznaje - zmieżam do tego że ostatnimi czasy pojawili sie nowi (nowe nicki) i wymiatają jak starzy - najlepsi na mapie. Przykład - Italy - kolo 47-4 :mur: w 20 min. - no grać się odechciewa. Nawet jakby był pro w 1.6 to kurcze nie aż tak. Miałem okazję grać na servku z pentagram.neo (mistrz europy, było nie było) , najlepszy na mapie, ale nawet on nie miał takiego wyniku. ŚMIERĆ CZITEROM. Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez zed_levar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 To napewno nie bylo ten Neo :> Nie graja FFA A phi 47-7 co to za problem ;] Wkleic Ci screena :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ta poc tylko nie z serwera ALL NEWBIE HERE :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 To napewno nie bylo ten Neo :> Nie graja FFA 1410104[/snapback] Ale on nie powiedzial ze gral z nim na serwerze FFA :-P Chociaz ja bym sie bardziej sklanial rzeczywiscie do fake'a. Tak samo jak zibi w PaD, to bylo naprawde "fajne".... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No jestem Zibi ;] ćwiczę bo niedlugo przerzucamy sie na Sourc'a ;] ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ale on nie powiedzial ze gral z nim na serwerze FFA :-P Chociaz ja bym sie bardziej sklanial rzeczywiscie do fake'a. Tak samo jak zibi w PaD, to bylo naprawde "fajne".... ;) 1410149[/snapback] ten typek to 11-latek jadący na mh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUNX Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 wpisz w uruchom ping wp.pl :arrow: jaka masz wartosc? 1410025[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 @Fastly no cos ty... naprawde? za jego iq i podejscie dawalem mu 9 :lol: @LUNX na jakich ty grasz serwach ze pingi ci tak skacza? wlaczasz jakies p2p w czasie gry? bo juz nie czaje bazy. na czysto powinienes miec 60ms albo mniej... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 @Fastly no cos ty... naprawde? za jego iq i podejscie dawalem mu 9 :lol: @LUNX na jakich ty grasz serwach ze pingi ci tak skacza? wlaczasz jakies p2p w czasie gry? bo juz nie czaje bazy. na czysto powinienes miec 60ms albo mniej... <_< 1410195[/snapback] sam się przyznał że ma 11 ;) , a w datę urodzenia dokładnie nie wnikałem :) u mnie na 256kb/s przy włączonym FlashGecie i ssaniu 25-30KB/s, na pifpafach mam ping nieprzekraczający 100 :D więc nie wiem co wy za problem macie z pinkiem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) A potem zaczalem sie przygladac. Szczegolnym skillem wykazaywal sie Un^eka^[VCL] - koles fantastycznie skanowal sciany... i paru innych... juz nie bede wymienial.Nie wierze zeby eka czitowal... Za duzo osob go tam zna zeby wszedl na real nicku i czitowal. Poza tym raczej by od razu z Un wylecial... Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed_levar Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 "dodaj komendy -heapsize 500000 -preload dla lepszego wykorzystania pamieci" LUDZIE POMOCY - JAK WPISAĆ TE KOMENDY DO KONSOLI BO WYSKAKUJE ŻE JEST UNNOWN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...