Gość sLiM JiM Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 "Jesli niewidac roznicy to po co przepłacac?" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 wdlug kalkulatorow cen w pifpafie serwer prywatny 12 slotow na 3 miesiace kosztuje 324zl a w gamesnet.pl 259.20zl zauwazylem ze valve wylaczylo dzis vac2 beta ;] wiec moze cos sie wkoncu ruszy 1426799[/snapback] a takowa gdzie była :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos^ Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Oj widac na Pifpaf mam zdecydowanie mniejszy ping (15-30ms) a na gs.net ponad 60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 a takowa gdzie była :blink: :blink: 1426867[/snapback] Np. na naszym serwerze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Chyba niedługo do was dołacze... kiedys z wami grałem ale to jak jeszcze piraty działaly a ja załuje kasy na tego sourca... jak juz go kupie to nie oderwe sie od kompa :D. Cena na Allegro to cos 80zł to moze dołacze dosc szypko :P... Nagazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Chyba niedługo do was dołacze... kiedys z wami grałem ale to jak jeszcze piraty działaly a ja załuje kasy na tego sourca... jak juz go kupie to nie oderwe sie od kompa :D. Cena na Allegro to cos 80zł to moze dołacze dosc szypko :P... Nagazie 1426910[/snapback] Od 30zł już na allegro są konta na sprzedaż :) A 35-39.99zł to nówki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 No masz racje odrazu założone konta dość pewny sprzedawca np: 1 2 3 Szukują sie zakupy :D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 No masz racje odrazu założone konta dość pewny sprzedawca np: 1426941[/snapback] Mi tam chodziło o konta-kupony :) A nie z CD w zestawie :) M.in. tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46281428 To kumpel sprzedawał, możesz zagadać do niego na priv, przedwczoraj miał jeszcze 2-3konta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 razem z hl1 czy on cos sciemnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 No tylko mam neo 128 jak bym miałto sciągac z neta to wiesz, na płytkach pełny looz wszystko mam z CDkami wyszło by z 50 zł... Nie wiem czy mi sie opłaca brac samo konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 razem z hl1 czy on cos sciemnia? 1426964[/snapback] No wlasnie. W Bronze jest tylko HL2, CS:S i HL:S.. Ale nie ma 1.6 i HL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 hl:sourca nie ma w bronzie [;, dod:s tez nie ma :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 A ten nowy HL, bedzie dostepny w bronze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 HL Source nic sie nie zmeinił tylko nowa woda i nic więcej grałem w niego. Ja czekam jeszcze na DoD source moze to bedzie dobre. Narazie zamiezam sobie skołowac CS:S z allegro oczywiscie :D no bedzie gra:D. Po ile macie FPSów?? Ja mam około z botami 25-35 na detalach low. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 jak zamierzasz grac w doda jak w bronzie jest niedostepny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Chciał bym tylko zobaczyc jak to wygląda np: w kawiarence... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 no wlasnie nie zobaczysz bo wersje plytowe to bronzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Co z tymi FPSami po ile macie ?? Jestem ciekawy... 2000 post co za przyjemność :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 bylo kilka razy to walkowane. polecam przejzenie tematu. u mnie jest wystarczajaca ilosc by czasem przezyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 nic sobie nie dam obciac ale chyba vac2 juz jest ;] na serwie niby dziala ale ani valve ani zaden duzy portal o cs nic o tym nie pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 nic sobie nie dam obciac ale chyba vac2 juz jest ;] na serwie niby dziala ale ani valve ani zaden duzy portal o cs nic o tym nie pisze 1429519[/snapback] Wlasnie cos mi steam updejtuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 no to chyba mamy wacka :D Widzicie te tarcze? na steam kolo nazwy serwka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 no to chyba mamy wacka :D Widzicie te tarcze? na steam kolo nazwy serwka? 1429580[/snapback] Jest Vacek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) jak sie laczysz z serwem to jest napisane ze serw chroniony a cheatownie bedzie karane permanentnym banem. na liscie serwerow jak ustawie w filtrach secure to pokazuje nasz serw. jak jest juz vac to niedlugo cheating death pod source wyjdzie ;] tak pisza na forum unitedadmins.com Edytowane 6 Maja 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 jak sie laczysz z serwem to jest napisane ze serw chroniony a cheatownie bedzie karane permanentnym banem. na liscie serwerow jak ustawie w filtrach secure to pokazuje nasz serw. jak jest juz vac to niedlugo cheating death pod source wyjdzie ;] tak pisza na forum unitedadmins.com 1429597[/snapback] Wydaję mi się że jest, choć tak jak pisałeś nie ma nigdzie potwierdzenia oficjalnego jak dotej pory :( W każdym razie na paru serwarach, na których już niby jest VAC (tarczka) nie wielu skillerów którzy zawsze grali o tej porze i nie sądze że to zbieg okoliczności, bo nie ma własnie tych którzy mieli staty rzędu 40/3... No a paru ich było zawsze o tej porze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 80.48.72.15:27016 To jest serwer z Vaciem. Fajnie sie gra wiedzac ze niema czitow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mak jesli mowisz o kuzni albo lamie to nie ma tych skilorow bo wlasnie dopiero konczy mi sie updejtowac cs:s po formacie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 No miejmy nadzieje ze dzisiaj cos zagramy :D (i co dziala CI ten mic dobrze :>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ja rezygnuje z gry [; Nie chce kolejnego konta stracic :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 To przyznac się kogo juz zbanowalo :lol: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...