Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

i tak narazie słyszałem że to narazie jest beta, steam się nigdzie nie chwalił o tym, dopiero na kilku serwerach to działa, nie syszałem żeb ktoś jeszcze dostał bana

dobrze by było jakby zrobili www na ktroym byłaby lista zbanowanych czeaterów ;]]

a co do antycheatów, znalazłem coś takiego :

http://www.lfserwis.pl/index.php?subaction...f5f4d4f5c77ce53

niech władze się z tym zapoznają, jak mogą oczywicie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co Fast. dalej ci forum nie dziala? [;

jak odpalam wpisując np forum.purepc.pl, albo z zakładek, albo z forum to nie działa <_< , odpaliłem historię wlazłem w jakiś temat i działa :), co się dzieje to nie wiem :blink: Edytowane przez FastlY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jednak bedzie znowu zmiana modelu CT, moze to i dobrze. Ja tam sie nie moge doczekac inferno, mam nadzieje ze rzeczywiscie bedzie w rpzyszlym tygodniu i Valve nie da d... ;)

No ale nie pozostaje nam nic innego, jak czekac na wolne tlumaczenie KaZIka. Moze z tego sie wiecej dowiemy nt. nastepnego updatu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowy model dla ct? [ciach!] mac!! bedzie wygladac jeszcze gorzej niz teraz to sprzedaje konto (oczywiscie najpierw odpale jakiegos aima i dostane permanent bany na wszystkich polskich serwerach :lol:)

dali by jakies realistyczne modele dla ct i terrro. i skonczyli by inferno i port :twisted:

btw wczoraj testowalem lcd starego. szkoda ze mam slaba karte graficzna bo nominalna rozdzielczosc tej 17" to 1280. a jak odpalilem w takiej csa to... o m g :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jednak bedzie znowu zmiana modelu CT, moze to i dobrze. Ja tam sie nie moge doczekac inferno, mam nadzieje ze rzeczywiscie bedzie w rpzyszlym tygodniu i Valve nie da d... ;)

No ale nie pozostaje nam nic innego, jak czekac na wolne tlumaczenie KaZIka. Moze z tego sie wiecej dowiemy nt. nastepnego updatu :)

1430978[/snapback]

We're planning on releasing de_port and de_inferno next week. Along with the two new maps, we'll be releasing an updated version of the current CT model. There is a screenshot below of the new CT in the Source version of Inferno.

Planujemy wypuścić w przyszłym tygodniu de_port i de_inferno. Wraz z dwoma nowymi mapkami wypuścimy ulepszoną/poprawioną wersję obecnego modelu CT. Poniżej zamieszczamy screen nowego CT na nowej mapce Inferno pod sourca.

(tłumaczyłem aby zdania miały sens a nie dosłownie ;)) Reszta newsa raczej nie istotna bo dotyczy wystawiania się Valve na E3, m.in. wydania wersj HL2 na Xboxa oraz HL2: Lost Coast (PC), stworzonej aby zaprezentować możliwości HDR w silniku Source.

To chyba na tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Ciach!] ;] twarzy nie widac :/ ale z boku lepiej wyglada niz obecny ct :D

(wole tego niz te ufoludy ;])

Screen mnie nakręcil ;]

po screenie widac ze to cos w stylu miejskich uliczek(porozwieszane gacie ;])

tam bedzie niezły klimat ;)(tak mysle ;P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Ciach!] ;] twarzy nie widac :/ ale z boku lepiej wyglada niz obecny ct :D

(wole tego niz te ufoludy ;])

Screen mnie nakręcil ;]

po screenie widac ze  to cos w stylu miejskich uliczek(porozwieszane gacie ;])

tam bedzie niezły klimat ;)(tak mysle ;P)

1431191[/snapback]

Roger pałko przestań ciągle zmieniać avatary!! Co Ty masz zachwiania osobowości? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Planujemy wypuścić w przyszłym tygodniu de_port i de_inferno. Wraz z dwoma nowymi mapkami wypuścimy ulepszoną/poprawioną wersję obecnego modelu CT. Poniżej zamieszczamy screen nowego CT na nowej mapce Inferno pod sourca.

(tłumaczyłem aby zdania miały sens a nie dosłownie ;)) Reszta newsa raczej nie istotna bo dotyczy wystawiania się Valve na E3, m.in. wydania wersj HL2 na Xboxa oraz HL2: Lost Coast (PC), stworzonej aby zaprezentować możliwości HDR w silniku Source.

To chyba na tyle :)

1431167[/snapback]

Eeee Mak... Nie o takie tlumaczenie i mi chodzilo :P Tak to sobie bez problemu moge przetlumaczyc.

Mi raczej chodzilo o specyficzne tlumaczenie od KZI. Naprawde bywaja ciekawe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

]:-> no to infermo... bedzie bardzo ciekawe. Klimacik bedize wypas... i jestem tego pefny ;) Ten skrin jest prze sexiofny... i mogli by dac wyboru stare i nowe ubranko CT :D Bo to obecne jest ciemniejsze i w niektorych miejscach bedzie bardziej niewidoczne. MOgli by tez w koncu jakiegos terro nowego zrobic, bo imejcz obecnych juz mi sie troszke przejadł :P

Ludki co z Wami :> Wchodze wieczorkiem na serwa, a tu pusto :| Co z Wami, chyba nie musicie wszsycy naraz pić :P A po pifku tez sie dobrze gra, wiec nie bac sie ;)

KZI dafaj bo nie znam angola ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w koncu ktos pokazal cos co mnie w csie wkurza na maxa i ostatnio przestalem w niego grac 1431067[/snapback]

Nie pokazuj tak, bo teraz kazdy bedzie strzelal obok :]

Ale trzeba przyznac ze film pokazuje jeden z najwiekszych bugow CS:S :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a ja mam problemik ;] Jako że nie mam duzego doswiadczenia to się pytam ;]

Mianiowicie dzisiaj sobie pyknąłem formata (taki elegancki [; ) wczesniej robiąc backup-a HalfLife'a2 i CS:Source...Podzieliło mi na 4 cdki, w pierwszym *exe, następne trzy to *dat'y. Cały happy odpalam to badziewie z exe.. poszła ta cała instalka, resetuje steama, PlayGames - nic dostępnego :| Poszperałem tu i uwdzie, nic nie zdziałałem. Stan jest taki ze w folderze SteamAps mam kilka biiiig plikow typu " half life 2 content " "cs source shared" i kilka innych o rozszerzeniach gcf...może to jeszcze jakos otworzyc czy cuś? Troszke mi szkoda cs'a, a jeszcze dzsiaj sobie chcialem popykać =( Czekam na pomoc, pozdro ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze raz porusze temat komend na fps.

Chodzi o kompa mojego kumpla (A64 2800, 512 Ram, Redeon 9600 XT).

Potrzebuje on komend ktore ustabilizuja mu fps bez znaczacych strat w jakosci grafiki.

Gra w tej chwili w 800x600 i na srednich detalach i czasami ma male zaciecia a fps mu skacze od 30-60.

Wiem ze duzo komend bylo podawanych jednak ktore z nich nie obniza znaczaco grafiki i ustabilizuja fps-y??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie - tez mam pytanie o choke. Lacze - SDI.

Tylko nie kazcie mi szukac bo szukalem. Czytalem tez troche o rate itd i probowalem roznych ustawien i efekt byl taki ze albo ping mi rosl przy malym choke, albo ping spadal do nienaturalnie malych wartosci ale choke i loss wzrastal. Albo ping wyswietlany na net_graph 3 byl zupelnie inny niz ten na tabeli wynikow.

Mam pytanie czy ktos wie jak dobrze skonfigurowac lacze typu SDI (115kbps) ewentualnie neo128 bo podobnoa przepustowosc.

Gram na:

cl_rate 10000

rate 5000

cl_updaterate 10

cl_cmdrate 15

Przy takich ustawieniach pingi na pifpaf (atm) mam okolo 90 a widze ze wiekszosc graczy ma okolo 25 do 70. No i choke w trakcie akcji powyzej 10 i to czasem grubo to norma.

Z gory dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie ofkors dołączam do pytanka !exec'a i dodaje swoje ;]

Spadek fsp chyba odrkyłem...wdzesniej grałem przy 1024, all max, aax6 i afx16, jak sie niedawno dowiedziałem aax6 rowna się aax0 ;] Teraz grając na aax4 spadło troszke fps, trzyma sie 30 ale jak dochodzi do tego ping, to zaczyna się grać cięzkawo...

A moje pytanko - Jaki jest progz do ustalania profili w GeForce'ach ? Za Chiny znalezc nie moglem, przy radku to bylo proste - atitool, a teraz nie mam pojęcia. Probowałem PowerStripem, niby coś tam jest...ale połapać sie nie mogę, może jakas krotka instrukcja ;] Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ja gram na neo128 i rzadko mam choke a prawie wogole brak lossa. chyba ze jest jakis o kant dupy rozbity serwer to wtedy lapie ww nieprzyjemne rzeczy. a rate chyba ustawilem na 8500 a reszta default..

1433473[/snapback]

ale moglbys mi dla pewnosci przepisac ze swojej konsoli wartosci?

bo ustawilem rate na 8500 to choke prawie 0 ale ping wzrosl troche i juz nie wiem co lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@!exec

tez mam sdi

cl_cmdrate 40

cl_updaterate 30

cl_cmdbackup 0 (jesli pojawia sie lossy ustaw 1 jesli dalej benda 2 im wiekszy ten parametr tym mniejszy loss ale wiekszy ping)

rate

rate 25000

cl_rate 10000

pingi max ok60 (zwykle 55) na naszym serwie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi