Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Ale to jest temat o CS:S :>

1438558[/snapback]

no tak tylko ze gdy w szukajce znalazlem temat opisany jako oficjalny o 1.5 i 1.6 to zaraz najechano na autora ze taki juz jest i wskazali wlasnie ten....

BTW: skad dorwac CS:S (jesli darmowy jest oczywiscie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup half life 2 to darmowo dostaniesz counter'a :wink:

1438585[/snapback]

wlasnie o to chodzi ze nie chce half lifa :wink: - gralem w jedynke i jakos mnie bardzo nie wciagnela wiec automatycznie sequel mnie nie jara... chodzi mi tylko o CSa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kilka stron wczesniej byly podane konta na allegro. mozesz sie cofnac, kupic ( imo taniocha) i sciagnac ze steama (imo kleska zywiolowa)

1438592[/snapback]

Z pierwszą częścią się zgodzę, z drugą nie :) Dlaczego klęska? Przecież pięknie leci maxem łącza! Mi na neostradzie 640 w jedną noc zassało, szło maxem cały czas, ostatnio nawet musiałem po formacie jeszcze raz ściągać bo usunołem przez przypadek i tak samo szło jak na początku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie o to chodzi ze nie chce half lifa  - gralem w jedynke i jakos mnie bardzo nie wciagnela wiec automatycznie sequel mnie nie jara... chodzi mi tylko o CSa...

mi też się 1 nie podobała a 2 "schrupałem" w jeden dzień (nie mogłem się oderwać)

btw. szuka ktoś klanu w css ?? zukam w miare dobrych ludzi. Klanik ma serwa (nawet 2 :D) stronka w budowie kontakt pm albo moje gg:5552294

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jedynka mogła się nie podobać ? Zakłądam, że nie grałeś w nią zaraz jak wyszła, tylko później ? Podejrzewam, że Ci się grafa nie podobała :) Dwójkę przeszedłeś.. hmmm było głośno, to i ludzie co im fpp nie podchodzą pokończyli. Ja jeszcze nie zacząłem heh. Jedynka to klasa sama w sobie, dwa oficjalne dodatki też mam łyknięte. Pozdro !

Zaproś klan do walki z nami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm co do HL1 to niestety nie moge sie zgodzic z pozostalymi uwazam ta gre za klase sama w (sobie super klimat) a hl2 to to samo w lepszej oprawie graficznej. Hl2 Kupilem tylko dla CS:S bo gra jakos mnie nie wciaga nawet jeszcze nie zkonczylem

No coz technika idzie napszod. A tak z ciekawosci tym ktorym sie HL1 nie podoba to grali teraz czy te X lat w stecz ??? Bo wtedy to byl szczyt mozliwosci :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadza się nie zagrałem jak była premiera ale dlatego mi sie nie podoba bo ma jak dlamnie taki dziwny klimat tzn nie lubie być nonstop zamkniety w jakiś podziemiach dlatego też nie trawie doom3 czy innego quake. A hl2 przelazlem odrazu z premierą... "nie oficjalnej" wersji a css ściogałem chyba 5 godzin po "nie oficjalnej" premierze :P teraz już jestem "spoko gościu" bo mam orginał :P(kupiłem w premiere :P) no co moja winna że taki nie cierpliwy jestem :D a w cs gram od wersji 1.5 ( w sumie jeszcze wcześcniej ale jak nie miałem neta to z botami ciupałem)

Edytowane przez C!@zzz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prze koleś... CL klanu pisac nie umie nawet :P

Lepiej wpadnij kiedys na serwa i pokaż co potrafisz :P

Osobiscie tez nie gralem w H-L1 bo wtedy kompa jeszcze chyba nie mialem, albo co dopiero kupiłem :| Pózniej sie mi nie chcialo, choć słyszałem, że gra jest cudowna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO

HL1 -> badziew / multiplayer jeszcze jakoś ledwo dyszał /

HL2 -> HL1 + nowy silnik + inne lokalizacje -> badziew

CS 1.5 -> extra / 1.3 też było niezłe, a wcześniejsze troche lipne :P /

CS 1.6 -> badziew

CS:S -> fajne / nie to co 1.5, ale można spokojnie pograć /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to hitboxow mozna je poprawic przez zwiekszenie tickrate do 100, ale wtedy serwer nie wytrzymuje i juz laguje przy <6 osobach.

Nominalna wartosc do 33.

1441560[/snapback]

A Valve zamierza cos z tym zrobic?? :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi