Bania Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 czekamy, czekamy... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Bania, znasz moze pojęcie postfucker ? heh, dziwne, na drugiej pozycji juz tweak jest ;] Edytowane 9 Maja 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 I to nawet temat w ktorym sie klucilem z kolesiem i ja uzylem tego okreslenia, coz za zbieg okolicznosci :) Ale nie bede robil OT jak jakis postfucker :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Łączna liczba postów 4 040( 4.5 postów na dzień / 0.30% ze wszystkich postów ) stały bywalec forum ;]]] i jak z tym anti czitem co linka wceśniej podawałem ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 taaaa, wiem... :twisted: żeby nie robić OT to powiem, że mi się pingi troche polepszyly i już mi mało co rwie, cieszycie się, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 stargalem cos takiego: Steam + Counter-Strike 1.6 - wszystko w 1 pliku (rozmiar 379MB). zainstalowal mi sie ten steam (zalozylem konto) ale jak sie dostac do tego CSa? ktos mi to wyjasni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ale to jest temat o CS:S :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ale to jest temat o CS:S :> 1438558[/snapback] no tak tylko ze gdy w szukajce znalazlem temat opisany jako oficjalny o 1.5 i 1.6 to zaraz najechano na autora ze taki juz jest i wskazali wlasnie ten.... BTW: skad dorwac CS:S (jesli darmowy jest oczywiscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 kup half life 2 to darmowo dostaniesz counter'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 kup half life 2 to darmowo dostaniesz counter'a :wink: 1438585[/snapback] wlasnie o to chodzi ze nie chce half lifa :wink: - gralem w jedynke i jakos mnie bardzo nie wciagnela wiec automatycznie sequel mnie nie jara... chodzi mi tylko o CSa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 kilka stron wczesniej byly podane konta na allegro. mozesz sie cofnac, kupic ( imo taniocha) i sciagnac ze steama (imo kleska zywiolowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 kilka stron wczesniej byly podane konta na allegro. mozesz sie cofnac, kupic ( imo taniocha) i sciagnac ze steama (imo kleska zywiolowa) 1438592[/snapback] Z pierwszą częścią się zgodzę, z drugą nie :) Dlaczego klęska? Przecież pięknie leci maxem łącza! Mi na neostradzie 640 w jedną noc zassało, szło maxem cały czas, ostatnio nawet musiałem po formacie jeszcze raz ściągać bo usunołem przez przypadek i tak samo szło jak na początku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 mnie szlo czasem nawet 700 kb/s... to jest cos :D tak to minimum 200... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) mnie ~16kb/s : > Ale faqtem jest, ze steam zapewnia max. transfer : > Edytowane 12 Maja 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 wlasnie o to chodzi ze nie chce half lifa - gralem w jedynke i jakos mnie bardzo nie wciagnela wiec automatycznie sequel mnie nie jara... chodzi mi tylko o CSa...mi też się 1 nie podobała a 2 "schrupałem" w jeden dzień (nie mogłem się oderwać) btw. szuka ktoś klanu w css ?? zukam w miare dobrych ludzi. Klanik ma serwa (nawet 2 :D) stronka w budowie kontakt pm albo moje gg:5552294 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Jak jedynka mogła się nie podobać ? Zakłądam, że nie grałeś w nią zaraz jak wyszła, tylko później ? Podejrzewam, że Ci się grafa nie podobała :) Dwójkę przeszedłeś.. hmmm było głośno, to i ludzie co im fpp nie podchodzą pokończyli. Ja jeszcze nie zacząłem heh. Jedynka to klasa sama w sobie, dwa oficjalne dodatki też mam łyknięte. Pozdro ! Zaproś klan do walki z nami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Hmmm co do HL1 to niestety nie moge sie zgodzic z pozostalymi uwazam ta gre za klase sama w (sobie super klimat) a hl2 to to samo w lepszej oprawie graficznej. Hl2 Kupilem tylko dla CS:S bo gra jakos mnie nie wciaga nawet jeszcze nie zkonczylem No coz technika idzie napszod. A tak z ciekawosci tym ktorym sie HL1 nie podoba to grali teraz czy te X lat w stecz ??? Bo wtedy to byl szczyt mozliwosci :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) zgadza się nie zagrałem jak była premiera ale dlatego mi sie nie podoba bo ma jak dlamnie taki dziwny klimat tzn nie lubie być nonstop zamkniety w jakiś podziemiach dlatego też nie trawie doom3 czy innego quake. A hl2 przelazlem odrazu z premierą... "nie oficjalnej" wersji a css ściogałem chyba 5 godzin po "nie oficjalnej" premierze :P teraz już jestem "spoko gościu" bo mam orginał :P(kupiłem w premiere :P) no co moja winna że taki nie cierpliwy jestem :D a w cs gram od wersji 1.5 ( w sumie jeszcze wcześcniej ale jak nie miałem neta to z botami ciupałem) Edytowane 12 Maja 2005 przez C!@zzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Prze koleś... CL klanu pisac nie umie nawet :P Lepiej wpadnij kiedys na serwa i pokaż co potrafisz :P Osobiscie tez nie gralem w H-L1 bo wtedy kompa jeszcze chyba nie mialem, albo co dopiero kupiłem :| Pózniej sie mi nie chcialo, choć słyszałem, że gra jest cudowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 bos miekki sikorek. gralem w 1, przeszedlem z 3 razy. za pierwszym dla picu bo kazdy gral, za drugim z nudow a ostatni zeby przypomniec sobie co sie dzialo w Black Mesa przed premiera 2. a cs:s to przypadek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 IMO HL1 -> badziew / multiplayer jeszcze jakoś ledwo dyszał / HL2 -> HL1 + nowy silnik + inne lokalizacje -> badziew CS 1.5 -> extra / 1.3 też było niezłe, a wcześniejsze troche lipne :P / CS 1.6 -> badziew CS:S -> fajne / nie to co 1.5, ale można spokojnie pograć / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 według mnie cs:s fajny jakgby nie te zje**** hitboxy napewno ktoś dawał linka z filmikem ale ja dam jeszcze raz http://inkkari.1g.fi/Blaupunkt.mpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Dla jednych z.j.e.b.a.n.e a dla 2 bdb ja sie nie zaliczam do żadnej z tych grup :P Chociaz czasami to mnie wq ale bardzo rzadko ;) == C!@zzz nie powiem ale fajne hitboxy zes nam zapodal Edytowane 12 Maja 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) ups sorrry :D to nie miało być to :D :P rotfl przepłaszam http://www.putfile.com/media.php?n=css_hit_b0x_bb Edytowane 12 Maja 2005 przez C!@zzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 HL1 ownz i tyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Dust3 ? polaczenie d1 z d2 ciekawe co z tego wyjdzie :wink: Edytowane 12 Maja 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Co to hitboxow mozna je poprawic przez zwiekszenie tickrate do 100, ale wtedy serwer nie wytrzymuje i juz laguje przy <6 osobach. Nominalna wartosc do 33. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Co to hitboxow mozna je poprawic przez zwiekszenie tickrate do 100, ale wtedy serwer nie wytrzymuje i juz laguje przy <6 osobach. Nominalna wartosc do 33. 1441560[/snapback] A Valve zamierza cos z tym zrobic?? :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 nom przydał by się jakiś promod css ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Valve zawsze zamierze cos zrobic, ale nigdy im nie wychodzi :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...