KZI Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Siakiś update wyszedł : Counter-Strike: Source, Steam Client, and Source Engine Updates Available May 23, 2005, 4:33 pm · Alfred Reynolds Updates to Steam, Counter-Strike: Source, and the Source Engine have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include: Counter-Strike: Source Fixed hang bug when shooting grates Re-released changes from Thursday's update Source Engine Fixed an intermittent crash ("failed to open models\gman_high.vvd") in Half-Life 2 Steam Added an indicator in settings UI displaying current authentication status for multiplayer games Fixed a game crash which occurred when trying to write to special filenames reserved by Windows Przeklejam, ponieważ u mnie po zupdatowaniu nic się nie napisało, musiałem otworzyć www :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeCHnIk Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 No i znowu problem ze STEAM. Loguje się bez problemu ale jak dam mu apdejt CSS po przez 5 sek coś sciaga ( ikona się zmienia ) a potem [gluteus maximus]. Usuwałem clientregistry.blob - bez poprawy. Ta sytuacja trwa od czwartku :/. O każdej porze juz próbowałem apdejtować. Dostawca twierdzi że porty są odblokowane :/ Jakieś propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) OOOO a to dopiero... niespodzianka... Edytowane 24 Maja 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 OOOO a to dopiero... niespodzianka... 1461649[/snapback] Norma... chyba u każdego to wyskoczyło... PS: pr0 pulpit [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 ja nic nie widze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 zapewne wesoly komunikat o starych driverach do gpu :wink: szkoda tylko ze nie widze pr0 pulpitu. zarzuc na imageshack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 zapewne wesoly komunikat o starych driverach do gpu :wink: szkoda tylko ze nie widze pr0 pulpitu. zarzuc na imageshack.us 1461869[/snapback] No oki juz poprawilem... jest w poprzednim moim poscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Chce Wam sie sciagac te stery :> Bo mnie troszke nie halo ;] Moze ktos z r9800 odczul wieksza wydajnosc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 ja tam ciagle jade na 2605a i mnie styknie wydajnosc. btw jedzie ktos na nowszych omegach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 ja tam ciagle jade na 2605a i mnie styknie wydajnosc. btw jedzie ktos na nowszych omegach? 1462691[/snapback] Polecam sterowniki od NGO ;) Też jechałem kopę czasu na Omegach, ale NGO są IMO lepsze i około 1-2% wydajniejsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 1-2%, oj mak szalejesz... :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 ja tam ciagle jade na 2605a i mnie styknie wydajnosc. btw jedzie ktos na nowszych omegach?ja, i juz 3 razy mi sie zawiesil komp przy graniu w l2 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 czyli poczekam az skonczycie beta testy :lol: jin ktore sa takie fajne? 1-2% to mniej wiecej 32-65 markow w 2k3... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 rad_w2kxp_omega_2625a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukrecz Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Można dołączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 A ile placisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Można dołączyć? 1463135[/snapback] bo ja wiem... 2 tematy zamkniete w tym jeden o poszukiwaniu wallhack'a do cs1.6 ... :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 1-2% to mniej wiecej 32-65 markow w 2k3... :wink:Czyli mniej niż błąd pomiarowy... :D PS. CZEMU NA SERWERZE OSTATNIO NIC SIĘ IE DZIEJE I ZAWSZE ŚWIECI PUSTKĄ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Czyli mniej niż błąd pomiarowy... :D PS. CZEMU NA SERWERZE OSTATNIO NIC SIĘ IE DZIEJE I ZAWSZE ŚWIECI PUSTKĄ?! 1464308[/snapback] No nie wiem, u mnie to jest 250-300pkt... Więc raczej nie błąd pomiarowy ;) EDIT Eee to kiedy Ty na niego wchodzisz?? Ciągle przecież CW gramy :) Edytowane 26 Maja 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Witam ;] Ileż można jechać na koncie kumpla i mieć ciągle refesh login :D ? Poszukuję konta HL2, CS:S, CS:1.6 ;] Ktoś coś teges to chętnie, pozdrawiam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Witam ;] Ileż można jechać na koncie kumpla i mieć ciągle refesh login :D ? Poszukuję konta HL2, CS:S, CS:1.6 ;] Ktoś coś teges to chętnie, pozdrawiam [; 1464591[/snapback] Ja chce opylic swoje... ale bez CS:1,6... jak cos to zagadaj na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Ja chce opylic swoje... ale bez CS:1,6... jak cos to zagadaj na PW. 1464596[/snapback] Nie da się wyodrębnić z konta danej gry, także musielibyście iść na to że macie wspólne konto, a IMO to bezsens... Bo naraz i tak nie będą mogły grać dwie osoby, mimo że w inne gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Mak po co cytowales mojego posta ?? :blink: Przeciez ja mu tylko powiedzialem ze moge sprzedac swoje konto bez cs;16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 mała pomyłka chyba ;] OniO mnie jednak v.interere 1.6 :-| btw: ile za to Twoje :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 mała pomyłka chyba ;] OniO mnie jednak v.interere 1.6 :-| btw: ile za to Twoje :>? 1464670[/snapback] 30 zl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 onio ale za te twoje wybryki to ty masz chyba kilka bananów prawda ? a za 30zl to na allegro są czyściutkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 onio ale za te twoje wybryki to ty masz chyba kilka bananów prawda ? a za 30zl to na allegro są czyściutkie... 1464696[/snapback] Wybryki ?? :> Ja to tylko brykałem na waszym servie... jezeli jestes ciekaw to nie mam zadnego bana :P Czyli moje konto tesh jest czysciutkie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Nom to tak podobnie na allegro chodzą, tylko, że tutaj zaufaniej ;]] Ale 1.6 jednak musze mieć, tak mi sie wydaje, bo css jeszcze nie jest moim głownym, moze po jakis porządniejszych promodach... a czasem jest chętka na 1.6, tymbardziej, ze wielu kumpli w niego grających mam [; A ile mozna sobie zyczyć za taki full zestawik , znaczy sie jak mowilem, hl2 css hl1 cs1.6? Na allegro widziałem kilka aukcji, ~35 zeta taki zestawik, ale a to komentów mało, albo opis aukcji pozostawiający wiele do zyczenia <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Zalatwiajcie sobie te sprawy sprzedazy na PW, czy to takie trudne? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 cicho. czekam az przyleci moder w rozowych stringach zalozonych na niebieskie kalefixy i rozda w ten piekny dzien kilka % :wink: btw czy kojazycie serwer BrzydkaKiziaMizia TeamWork czy jakos tak? bo wczoraj mialem watpliwa przyjemnosc z ulomnym adminem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...