Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Siakiś update wyszedł :

Counter-Strike: Source, Steam Client, and Source Engine Updates Available

May 23, 2005, 4:33 pm · Alfred Reynolds

Updates to Steam, Counter-Strike: Source, and the Source Engine have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Counter-Strike: Source

Fixed hang bug when shooting grates

Re-released changes from Thursday's update

Source Engine

Fixed an intermittent crash ("failed to open models\gman_high.vvd") in Half-Life 2

Steam

Added an indicator in settings UI displaying current authentication status for multiplayer games

Fixed a game crash which occurred when trying to write to special filenames reserved by Windows

Przeklejam, ponieważ u mnie po zupdatowaniu nic się nie napisało, musiałem otworzyć www :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i znowu problem ze STEAM. Loguje się bez problemu ale jak dam mu apdejt CSS po przez 5 sek coś sciaga ( ikona się zmienia ) a potem [gluteus maximus]. Usuwałem clientregistry.blob - bez poprawy. Ta sytuacja trwa od czwartku :/. O każdej porze juz próbowałem apdejtować. Dostawca twierdzi że porty są odblokowane :/

Jakieś propozycje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam ciagle jade na 2605a i mnie styknie wydajnosc. btw jedzie ktos na nowszych omegach?

1462691[/snapback]

Polecam sterowniki od NGO ;) Też jechałem kopę czasu na Omegach, ale NGO są IMO lepsze i około 1-2% wydajniejsze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli mniej niż błąd pomiarowy... :D

PS. CZEMU NA SERWERZE OSTATNIO NIC SIĘ IE DZIEJE I ZAWSZE ŚWIECI PUSTKĄ?!

1464308[/snapback]

No nie wiem, u mnie to jest 250-300pkt... Więc raczej nie błąd pomiarowy ;)

EDIT

Eee to kiedy Ty na niego wchodzisz?? Ciągle przecież CW gramy :)

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;]

Ileż można jechać na koncie kumpla i mieć ciągle refesh login  :D ?

Poszukuję konta HL2, CS:S, CS:1.6 ;] Ktoś coś teges to chętnie, pozdrawiam [;

1464591[/snapback]

Ja chce opylic swoje... ale bez CS:1,6... jak cos to zagadaj na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce opylic swoje... ale bez CS:1,6... jak cos to zagadaj na PW.

1464596[/snapback]

Nie da się wyodrębnić z konta danej gry, także musielibyście iść na to że macie wspólne konto, a IMO to bezsens... Bo naraz i tak nie będą mogły grać dwie osoby, mimo że w inne gry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

onio ale za te twoje wybryki to ty masz chyba kilka bananów prawda ?

a za 30zl to na allegro są czyściutkie...

1464696[/snapback]

Wybryki ?? :> Ja to tylko brykałem na waszym servie... jezeli jestes ciekaw to nie mam zadnego bana :P Czyli moje konto tesh jest czysciutkie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom to tak podobnie na allegro chodzą, tylko, że tutaj zaufaniej ;]]

Ale 1.6 jednak musze mieć, tak mi sie wydaje, bo css jeszcze nie jest moim głownym, moze po jakis porządniejszych promodach... a czasem jest chętka na 1.6, tymbardziej, ze wielu kumpli w niego grających mam [; A ile mozna sobie zyczyć za taki full zestawik , znaczy sie jak mowilem, hl2 css hl1 cs1.6? Na allegro widziałem kilka aukcji, ~35 zeta taki zestawik, ale a to komentów mało, albo opis aukcji pozostawiający wiele do zyczenia <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cicho. czekam az przyleci moder w rozowych stringach zalozonych na niebieskie kalefixy i rozda w ten piekny dzien kilka % :wink:

btw czy kojazycie serwer BrzydkaKiziaMizia TeamWork czy jakos tak? bo wczoraj mialem watpliwa przyjemnosc z ulomnym adminem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi