Orgiusz Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a ja wlasnie sie delikatnie irytuje (naprawde delikatnie :evil: ) bo majac limit, wylaczywszy automatyczne sciaganie w steamie HL2 mi robi update'a... przez co pingi mam raczej w normie a lossy i choke w granicach 0-40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 To ja mam lossy MAX 4 a choke ani razu mi niewskoczył choćby na 1. A mam Neo 128 :P To ma ktoś jakieś najlepsze ustawienia ?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 czytaj ze zrozumieniem :| w monitorze ciagle mi robi update'a halfa przez co mam takie warunki na chwile obecna... a ze tego [ciach!]estwa nie moge wylaczyc recznie tylko po jakims czasie gry sie wylacza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Steam przy załączeniu wypluwa informację, mniej więcej takiej treści: Ludki kradną konta innych ludków, także uważajcie ludkowie, aby inne ludki nie ukradły wam kont ! Żaden z pracowników Valve nigdy nie poprosi was o podanie nazwy konta czy hasła, także nikomu prócz mnie nic nie podawajcie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Tia, też widziałem. Valve ssie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Tia, też widziałem. Valve ssie ;/? mozesz wytlumaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) ? mozesz wytlumaczyc? ssaćcz. ndk IIb, ssę, ssie, ssij, ssany 1. ‘odciągać z czegoś płyny ustami; rozpuszczać coś w ustach przez łączenie ze śliną; pić coś przez wciąganie płynu wraz z powietrzem do ust’ 2. techn. ‘wyciągać, wchłaniać coś z czegoś przy wykorzystaniu zmiany ciśnienia’ jeszcze coś niejasne? :D Edytowane 28 Maja 2005 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Acha, czyli valve ssie bo jacys idioci oddaje swoje informacje o koncie? O_o Elo mega trickjump made by Jin [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 ja tam nikomu mojego hasla nie podam bo je zapomnialem :lol: Wiec to raczej valve mi je przysle a nie na odwrot :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Elo mega 1468530[/snapback]Choliłód czeka na Ciebie Jin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Elo mega 1468530[/snapback] fajny patent na skoki po scianie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 mialem muze dodac ale windows mowvie maker to gowno, a z virtual duba wychodzily pliki ~8mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 steam to jedno wielkie qrestwo... mialem 96% tego [CIACH!]nego update'a do hl2 a wczoraj mi sie wy[CIACH!]alo i leci znow od poczatku. + chce cos od cs'a. [CIACH!][CIACH!][CIACH!] mac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 oj chyba % polecą... [; ja tam nigdy nie miałem żadnych problemów ze Steamem, zawsze wszystko ściągał za jednym zamachem i w miare szybko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 oj chyba % polecą... [; ja tam nigdy nie miałem żadnych problemów ze Steamem, zawsze wszystko ściągał za jednym zamachem i w miare szybko... 1472134[/snapback] Ale najlepiej zalatwic sobie Backupa od jakiejs OFIARY :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ale najlepiej zalatwic sobie Backupa od jakiejs OFIARY :lol: 1472535[/snapback] mając tak wolne łącze być do tego zmuszonym... szukać litości u znajomych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 mając tak wolne łącze być do tego zmuszonym... szukać litości u znajomych... 1472863[/snapback] Oj jaki ty bania dobry jestes :) Poradziłbym sobie :P Ale i tak dzieki !! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Gdybys sobie poradził to bys nie prosił o kopie... Ale lepiej pujsc na łatwizne ... == Swoja droga to niezła zmuła zapanowała :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Gdybys sobie poradził to bys nie prosił o kopie... Ale lepiej pujsc na łatwizne ... == Swoja droga to niezła zmuła zapanowała :P 1474596[/snapback] Hehh.. wiesz... mialem wybor: cs w godzine or dzien... wybralem to pierwsze.. :) No cos ostatnio nuda sie zrobila na forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Nikomu sie nic nie chcialo przez te upaly. Moze teraz sie cos rozkreci :) Roger, jak taki Bamboocha jestes to walcz z nuda na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Pff to se walcz :P Widac skonczyly sie tematy :P == jakies tam dyskusje zaczynaja sie dopiero przy nowym updt ;] == A co ty nie jestes Bamboocha :wink: :> == Pewno nawet o tym nie wiesz :D ->www.fantabamboocha.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Dobra to teraz pytanie do wyjadaczy =) W piatek przychodzi nowa grafa i czeka mnie format , wszystkie pliki z cs:s mam na d:/ ale na wszelki wypadek robie sobie ze steama backup plikow cs-a No i teraz pytanko : jakie sa szanse ze po formacie zainstaluje sobie tylko steama i nie bedzie mi pobieral wszystkich update'ow ? Ewentualnie co jeszcze backup'owac zeby tego nie robil ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Dobra to teraz pytanie do wyjadaczy =) W piatek przychodzi nowa grafa i czeka mnie format , wszystkie pliki z cs:s mam na d:/ ale na wszelki wypadek robie sobie ze steama backup plikow cs-a No i teraz pytanko : jakie sa szanse ze po formacie zainstaluje sobie tylko steama i nie bedzie mi pobieral wszystkich update'ow ? Ewentualnie co jeszcze backup'owac zeby tego nie robil ? ;] 1476319[/snapback] jeżeli wszystko zainstalowane masz na d:, to przy formacie c: wszytsko będzie dziaąłć normalnie, tylko steama trzeba odpalać ręcznie przy starcie kompa ps. sposób ten działa u mnie już od ponad tygodnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 No ja i tak nie mialem Steama w autostarcie czyli rozumie , ze wszystko bedzie w porzadku ? Jesli tak to fajnie bo sobie jeszcze w piatek pogram B) Przed chwila testowalem sobie moja M64 w cs:s n/c , zanim wyszedlem CT z garazu do biura wybili cala druzyne :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 fajny serwerek cssowy: fragownia12 195.136.249.80:27015: świetny klimat, dobrzi graczę dobre pingi (oprócz pory porannej) UWAGA SERW TEAM PLAY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Taki to TP jak z koziej [gluteus maximus] trąbka :D == Nie mowie zawsze ale gdy tam gram to nie raz trafi sie taka maskotka serverowa :wink: Edytowane 1 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Na prawie wszystkich polskich publikach jest sama trzoda, chamstwo, drobnomieszczanstwo i po prostu ludzie ktorzy powinni wyjsc z domu bo maja niedotlenione mozgi. I pomyslec, ze i tak lepiej niz w Niemczech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 no jest tp. NIE RASZUJ!!!! zwykle miedzy tymi dwoma wyrazami pojawia sie duzio [ciach!] :wink: pingi tez nie najlepsze imo :? przed chwila z tamtad wrocilem. 85ms/ 20choke... zenada dla mnie all wright sa TVK BrzydkaKiziaMizia CS:S (team work ma debili-adminow. trudno ukryc ten fakt) Tajemniczy Serwer Herrflicka daje rade PGA tez moze byc :? i ogolnie lubie serwery na ktorych witaja mnie w stylu: o [ciach!]! znow on :lol: btw Crosis mozemy rozmawiac o serwerach prywatnych dla cs'a? bo jakos ostatnio czystki sa w tym temacie dla mmorpg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 BrzydkaKiziaMizia CS:S (team work ma debili-adminow. trudno ukryc ten fakt) Hehe, już kiedyś o tych super adminach pisałem, zresztą na oficjalnym forum CSa sporo o nich piszą ;) Gościu w jednej rundzie zeslapował całe CT za rasz... A w drugiej po przeniesieniu się do CT sam raszował cały czas... I na pytanie dlaczego teraz raszuje powiedział że przecież nie trzeba cały czas TP grać :mur: :mur: A jak mu powiedziałem co o nim myślę to najpierw napisał: /@#$%@%@$ @%^#^%#, sporo było epitetów o mojej rodzinie której nomen-omen na oczy nawet nie widział... A potem powiedział: #$%$#%$^&$%& masz permbana!! No i dostałem bana, z tym że nie wiem jakiego bo po 5min wszedłem i mu jeszcze raz napisałęm co o nim myślę ;) I znowu dostałem permbana :P Tajemniczy Serwer Herrflicka daje rade PGA tez moze byc :? 1476556[/snapback] To fakt, tam zawsze byli są i będą wporządku ludzie... Gram tam od czasów CSa 1.5 :) Wiadomo że jak wszędzie trafią się buraki, no ale na to już nic nie poradzisz... Przynajmniej Flick jest spoko adminem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja tu gram: 213.218.117.232:27025 = serwer klanu P12 Ludzie oblecą, można klnąć, to się liczy hyhhyyhyh :) Jest ranking, mam 11 miejsce kurdeeeee wygryźli mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...