Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

z łączeniem się z serwerem...

cóż trudno, trzeba będzie pomyśleć jak ten problem inaczej rozwiązać.

Rob@k i tak zawsze byłem lepszy! :D :lol:

1531351[/snapback]

W łączeniu się z serwerem?? :/ A co to ma do rzeczy Enigma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak masz czita i VAC jest włączony to jest problem z łączeniem się na serwer, nie rozumiesz Maku? [;

Taki groźny ekran z tarczą i napisem, że 'CZITING ŁIL RIZOLT IN A PERMANENT BAN!' ;]

I tego właśnie boi się nasz Enigma! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzi i tak to obchodzą, w koło hedy dostaję ;)

Mak, było ok, grajcie częściej na P12

213.218.117.232:27025 - to dres na serwer ;)

Dziś mi nie szło, ale epitety szły nieźle ;) :)

Jutro sram ee gram od rana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no zesz wykosztowalem sie na oryginala ;) kiedy sa rozgrywki to wpadne poogladac was z lunetki od snajperki ;)

i jak mozecie to podajcie swiazakowi z oryginalem najlepsze polskie serwery :)

Edytowane przez Fidma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak mozecie to podajcie swiazakowi z oryginalem najlepsze polskie serwery :)

1531827[/snapback]

Polskie serwery:

CD Projekt # Counter Strike: Source| |213.218.117.236:27015CS:Source - ASMED.PL| |195.117.34.114:27018CS:Source - PLAYORDIE CAFFE| |83.26.6.240:27018|DarkDevision| Clan serwer |www.lfserwis.pl|| |81.210.14.52:27015-[ DolinkaNET ]- CS Source - (Waw/PL)| |212.75.108.235:27016|eXg| Clan Server[PL]| |194.29.137.83:27016HardTech.pl | Tweak.pl - Counter Strike: Source Server| |83.16.152.162:27015ICP CS Source [PL]| |62.21.96.9:27013killer:::killer.pl-Source| |80.48.26.212:27020Kuznia CS:S TeamPlay| |156.17.53.33:27016Kuznia CS:S TeamPlay EXtension| |80.50.171.54:27017LNET CS:Source Server[PL]| |212.191.162.8:27016net|arena3::SOURCE| |62.233.197.78:27017net|arena4::AZTEC| |62.233.197.78:27018net|arena5::DUST2| |62.233.197.78:27019NFU Multigaming Community : CS Source| |82.208.8.9:27030[O and O] Reaktywacja:Source [POLAND]| |62.233.175.2:27020[P12] (FIXED nick bug) Public Server PL @ GamesNET.pl| |213.218.117.232:27025PIFPAF.pl [hl2.pl & pifpaf.pl]| |193.42.218.101:28015[PL] BrzydkaKiziaMizia Reaktywacja-w smutku| |85.128.68.117:27015[PL] BrzydkaKiziaMizia TeamWork-w smutku| |85.128.68.117:27016[PL]-[Dark Clan] : no problem clan [n/p] server| |83.16.75.154:27015[PL] LAMA ISP - www.gry.lama.net.pl| |195.225.248.42:27016[PL] NitroNet Counter-Strike : Source Server| |217.149.248.10:27015[PL]-[no:problem Clan][n/p] MROCZNA.NET| |213.241.53.50:27015[PL] Serwer Klanu S.T| |155.158.60.35:27016.pl TacticalOps| |217.153.86.86:27015.pl TacticalOps| |217.153.86.42:27015Realm.pl & ZROM ~ Public Team Play Server| |212.244.199.8:27015Source |Public| Debica || MT-Net| |213.199.194.27:27015Tajemniczy Server HerrFlika - CS:S| |81.15.128.131:27015The 7th Team Serwer | PL | Public @ PIFPAF.pl| |193.42.218.21:27016TVK Tczew | Source FFA| |82.160.39.9:27018WEST -=POKE=- TEAM| |217.97.211.9:27015www.ATM.com.pl & PIFPAF.pl| |193.42.218.101:27016ZOMBIE SOURCE| |83.16.44.150:27025

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... jak kupiłem AWM to byłem pierwszy w swoim teami i powiedział że on to wogóle wszystkich kamp by zabronił i że one tylko psują grę ;) A drugi że w normalnym życiu jednym strzałem z AWM nie zabijesz...

eee no chyba zlamerzylem na starosc ;) AVM? Ktory to gun?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KZI lobuzie a tak liczylem ze zagram z Toba. Swoja droga jakis dziwny ten serwer P12 - mapa office dolaczam do terro galil w lapkach biegne z pomieszczenia z zakladnikami do drugiego pomieszczenia .... a po drodze .... headshot headshot dublekill /oczywiscie headshot/ headshot headshot dublekill /...wiadomo/... Lacznie z 8 hedziorow poslalem i wygralem plansze - az takiej formy nie mam przeciez. Serwer jest dziwnei ustawiony albo tak mi wyszlo zgrabnie.

edit

zapomnialem - zaliczylem rampage i unstopable hehehh gdzies miedzy hedshotami lol - jakbym sie staral powtorzyc to glowe Sikora dam ze nie wyszloby powtornie

Edytowane przez KNOW_HOW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee jak gram na P12 to mi nie gada jakiś unstopablów ?

Gramy na tym samym serwie ?

Ludzie raczej dobrzy są :)

Nie wszyscy, wiadomo, ale zwykle jakieś 2-3 osoby królują ;)

1533707[/snapback]

Wpisz w konsoli quake :) Będziesz miał te odgłosy (aczkolwiek bezsensu IMO że quake :P bo większość odgłosów jest z UT, np. MMmmmmmmooooonnnnnsterrrr killl killl killllllll <<czyli to co najczęściej słyszę :P ;) B) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde rozwalamy sie na serwach o oficial tłik stoi :[ pusty :[ Przykre to jest :(

No ale sam tego nie zmienie :P

Dzis gralem na Kużni, no moze przeciwnicy nie byli jacys wymagajacy, ale pomalutku do formy wracam, AbEE mi świadkiem :P Oczywiscie tweak.pl na 1st miejscach! :P W koncu awm dziala jak nalezy. Było miło, mimo iż co chwilke jakiegos warning connect załapałem, czasem w srodku bitwy :| i skoki do 500ms tez do milych nie naleza, ale co tam...

Wczoraj, a raczej przewczoraj Orgiusza na nieoficial 1on1 rozpykalem, choc jak mi mówił byl po partyjce GUNZ i sie mu lapa nie ustatkowała ;)

Fidma, nie pytaj o nazwe snajpy, lecz o to jak sie ją super gra ]:-> Wpadnij kiedys to sie postrzelamy :P Zabijesz tą jeb**ą kampe - jakie to miłe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyznaje sie gunz mnie troche rozmiekczyl wtedy :wink: ale wczora zdecydowanie wiecej czasu poswiecilem cssowi i wbiegajacym pod lufe lamom (nawet z wlasnego teamu :lol: ale n00bostwie kiedy indziej porozmawiamy)

Edytowane przez Orgiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i doczekalismy sie :), dzisiaj Valve wypuscilo kolejny duzy update css :)

Oto lista zmian...

New Source remake of classic Counter-Strike map cs_assault New "Phoenix Connection" Terrorist model (replaces existing model) Walk/run cycles now include whole-body motion Players automatically raise their weapon and aim through the sights when they stop to fire Weapon-specific reload animations with removable ammo clips added Shotgun reloads animate each individual shell reload Shotgun reloads animate each individual shell reload Added upper-body recoil animations for shotguns and AWP New grenade throw and knife animations Added item_nvgs and item_ entities for fy_ maps Spectator UI now resizes controls to account for long map names A notification is now displayed to all players when auto-balancing teams Added message for players who try to defuse the bomb while another player is already doing so Can no longer stab with the knife while defusing or during freeze time at the start of a round Player count in dedicated server interface now includes bots Dedicated servers can now use the "timeleft" command Bots can use sloped ladders now Bots open +use doors better Bots don't think they're stuck when hiding Bots using knives can break breakables while pursuing enemies now Bug fixes--------------------------------------------------------------------------------Dedicated servers no longer crash when setting "name" via the console Fixed bug that would occasionally make player weapons disappear Low-violence death animations no longer float if the player dies while in the air Fixed view jitter caused by prediction errors when near physics objects Spectators now hear weapon pickup sounds Armor is now given with game_player_equip Extra pistol ammo no longer given at round restart Weaker flashbangs effects no longer cancel out stronger ones Fixed bug that casued hostage scenario HUD icon showing 1 hostage left when all were rescued or dead game_player_equip removes player equipment before adding new items

Widze ze jest pare istotnych zmian :) (przetestuje jak sie sciagnie :rolleyes: )

Edytowane przez Micro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fidma, nie pytaj o nazwe snajpy, lecz o to jak sie ją super gra ]:-> Wpadnij kiedys to sie postrzelamy :P Zabijesz tą jeb**ą kampe - jakie to miłe :D

1534020[/snapback]

Pff, leszczu mały, a dlaczego mnie nigdy na walkęna snajpy nie zaprosisz co? :P ;)

EDIT

Pierwsze co mnie razi w nowym assaultcie to niemożność wejścia na budynek na przeciwko Hangaru - miejsce dla snajperów... Razi także w hangarze to że wiszący hak się nie rusza :P No i troszkę udziwnili z wejściem od tyłu u góry... Reszta na pierwszy 5min rzut oka w miarę spoko aczkolwiek coś mi nie gra w tej mapce, ale żeby się wypowiadać muszę dłużej pograć... Szkoda że nie można wejść z AWMom na ten budynek naprzeciwko hangaru, tam koło bilboarda (można wejsć tylko do jego połowy...), fajnie by to wyglądało, jak sceny z filmu :) Pozatym strasznie kiszkowato zrobili jeszcze jedną rzecz, tam gdzie się wchodzi do hangaru od tyłu, drabinką, zaraz obok jest budynek i balokoniki z balustradami... Mogli już dać możliwość wejścia tam... Skoczyłem sobie tam i dupppa.... Niewidzialna ściana :(

Jeszcze nie widziałem nowego modelu terro, zaraz wbijam na jakiś serwer obczaić :D

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi