narcyz Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Eee poczekajcie mzoe na mnie z tym granie, co :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Bo zamiast w css grac to kajsik sie wloczysz w irlandi... eee lama :P siedziec tu a nie, jakies sobie wypady robic, w tej chwili wracac! :) Kiedy cos razem gramy na ffa:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed_levar Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Witam Co do updateu to jest jeszcze kilka smaczków: Jak CT biega to karabiny schodzą im pod pachę (wcześniej biegali cały czas przy oku), i jeszcze zmiana magazynaka - kolesie naprawdę je zmieniają, anie tylko ruch ręką w jego stronę i tyle, teraz widać jak stary znika a gość wyciąga nowy i go zapodaje. Mała rzecz a cieszy. Co do nowego terro to porażka - ośmiu gości z wodogłowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Witam Co do updateu to jest jeszcze kilka smaczków: Jak CT biega to karabiny schodzą im pod pachę (wcześniej biegali cały czas przy oku), i jeszcze zmiana magazynaka - kolesie naprawdę je zmieniają, anie tylko ruch ręką w jego stronę i tyle, teraz widać jak stary znika a gość wyciąga nowy i go zapodaje. Mała rzecz a cieszy. Co do nowego terro to porażka - ośmiu gości z wodogłowiem. 1540509[/snapback] Przecież wszystko jest napisane parę postów wyżej :) Tyle że po angielskiemu ;) W takim razie ze smaczków doszedł inny sposób trzymania i walki nożem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Stroje są zbyt podobne... Nic, tylko 3eba podmienić skórki na zielonych i czerwonych jak na 1.6 :) Hmm, co do smaczków - chyba nie wszyscy przeczytali/zrozumieli - może tłumaczenie jest potrzebne ? :) Mma teraz do piątku włącznie od 7 do 19 robotę, ale moge się poświęcić i jutro "przetłumaczyć" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 To powymiataliśmy dzisiaj na P12 :lol: szkoda, że nitk nie widzał :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amad Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 @ojejku nie przesadzaj, nie ma sie co chwalić, przeciwnicy byli ciency(np. ja :mur: ) @KZI no co jest ? obijasz się , czekamy na tłumaczonko. aha, błagam nie kupuj sobie mikrofonu!!! Teraz co 2-3 linijka tekstu jest Twoja, czytać nie można nadążyć (cały czas sie zastanawiam jak Ty to robisz bo punkty też tłuczesz niezgorzej). Zagadasz zawodników na śmierć!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 W domu ma psa, kobiete i dziecko, wiec wygadac sie musi, bo z nimi raczej mu sie nie uda ;) Czyli drimtim grywa na p12 + ojejku i inni :] Chyba przezuce sie z kuxni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 wczoraj gralem troche na polskich m.in na p12 i bylo nawet nawet. nielubie tylko ze nie mozna czasem mute'a dawac dla gowniarstwa. 10latek ( iq zaby ) jak zacznie krzyczec do mikrofonu... powinni to naprawic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 wczoraj gralem troche na polskich m.in na p12 i bylo nawet nawet. nielubie tylko ze nie mozna czasem mute'a dawac dla gowniarstwa. 10latek ( iq zaby ) jak zacznie krzyczec do mikrofonu... powinni to naprawic :evil: 1544291[/snapback] Pierwsze słyszę o problemach z Mutem, naprawdę nigdy nie miałem takiego problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Mute działa tylko jak ktoś ma wpisany jakiś nick w profilu Friends. Też mnie to irytuje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Ehhh, własnie po nie odbytym spatrze z "cP.teaM" jestem <_< Tak tylko pisze, nie zbyt mili... Spar umowiony na godzinę 21.00 na servie wskazanym przez nich... 21.30 -> nima... 21.40 -> "jest, ale nie nasz tylko znalezlismy jakis pusty z votowaniem, chodzcie" ... No to jazda, lag jak cholera, choke kazdy po 10-40, ping ~80-160....Jacyś ludzie na serv sie wbijali, trzeba było votować na kicka :mur: Ale przekonali nas aby zagrać, no to jedziemy.... po kilku minutach, kumplowi puscily nerwy, zaczął jechać na "wspaniałych organizatorów".... No może przesadził, ale oni nie pozostawali dluzni "LOLE JEB.... " etc ;] Podziękowalismy... :mur: Nie polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 A wy jaki klan?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Pewnie jakis Pro :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Robak pr0 to my jestesmy przeciez :P Sam widzisz co sie dzialo dzis jak zaczelismy wygrywac na sparze pierwszym i drugim :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) No tak zapomnialem :wink: Wszyscy uciekali tacy jestesmy prO :) Edytowane 14 Lipca 2005 przez Rob@k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 zróbta tim spika dobrego :P bo mnie nie działał [; a moge was pojezdzic [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) klan bonzo to mafia ;] zróbta tim spika dobrego :P bo mnie nie działał [; a moge was pojezdzic [; 1547642[/snapback] na ffa potrzebny ci ts ?? czy może już w klanie jesteś ?? :> Edytowane 14 Lipca 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Nieinterere FastlY :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 sicho siedź ;] tak teraz patrzę to już są 3 serwery do grania....tylko, że nigdzie nie ma nikogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Jakto nie? My dopiero z Arnoldem (dzisiejszy jubilat :D) skończyliśmy bawić się Jeep'kami i Airboat'ami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 ludzie podobno na p12 gracie... skonczylem o 4:26 liczac ze ktos wkoncu z ze zenajomych wpadnie a tu nic :| Ale serw spoko, i maniaki tez:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 moze dzisiaj postrzelam dluzej bo w tygodniu to do roboty sie lazi iks [; ale jak cos to lama, tvk, p12 bo nasze tylko sie kurza :sad: btw. czy wiekszosc adminow na serwie musi byc zakompleksionymi 12letnimi pryszczami? wczesniej kizia mizia teraz lama... jak oni zwracaja uwage to spoko a jak im sie zwraca to kick. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 no dlatego zapraszam do nas :> g6.gamesnet.pl:27027 pass "gramy" tickrate 66 nawet anty-chita mamy :> (more info http://www.sourcemod.net/forums/viewtopic.php?t=2106&start=0 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Panowie mam problem (straszne co ? :) ). Po formacie nie uruchamia mi sie CS. Na poczatku jest komunikat: "Failed to set video mode - reseting to defaults | Game will now restart with the new video settings" Po wcisnieciu ok, nastepny komunikat mowi, ze gra wymaga conajmniej dx 7.0. Akurat mam zainstalwoane 9.0c w wersji polsko jezycznej. Probowalem roznych sterownikow do grafy i nic. Czym to moze byc spowodwane? W razie gdyby mnie naszlo na ponowna instalacje Steam'a czy istnieje mozliwosc, abym nie musial sciagac calego updatu? Co powinno zostac skopiowane? Bede wdzieczny za pomoc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 kopiujesz pliki .gcf, tam są wszystkie updaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Czy tylko te *.gcf czy cos jeszcze? Sorki za dociekliwosc, ale to juz z tej zlosci chce dokaldnie wiedziec co zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 nie wiem tak mi Jin kiedyś radził, ale tego nie potrzebowałem, bo po formacie normalnie wszystko chodziło nawet bez instalowania steam'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 U mnie po zmianie z xp na 2003 tez nie trzeba bylo reinstalowac [; Jak koniecznie musisz to skopiuj .gcf'y, cfg i mapy [; . Reszte zrobi steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Jak chcę wejść na jakiś serwer to mam taki błąd: O co chodzi ? Dzisiaj rano jeszcze normalnie grałem :| EDIT: problem rozwiązany, wystarczyło się ponownie zalogować na steam. BTW: wiecie może czym to było spowodowane ? Edytowane 16 Lipca 2005 przez yanek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...