Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

A ja bym sobie tyż z Wami kiedyś pograł :> Nocka jak najbardziej, o ile Narcyz nie ma na myśli nocki Tweak.pl # ..... ;] Dzisiaj spotkalem wlasnie narcyza i AbEE, grałem jako "po slubie", bo wlasnie z niego wróciłem ;] Narcyz sprecyzuj swoją wypowiedz [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wakacje sa, to moze bysmy jakas nocke zagrali? Co Wy na to? Chyba nie wszyscy pracuje i powyjezdrzali :)

1551809[/snapback]

A ja na to jak na lato Panie dzieju :) Możemy się umówić jak chcecie :D Tylko kiedy? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie !

Ehh, mam problema - odcięli mi telefon, tym razem całkowity brak sygnału, także nawet jazda na końcie szwagierki (oba na raz działały, lol) odpada.... Teraz piszę od koleżanki. Będe z kilkudniowymi przerwami zaglądał, ale granie nie wchodzi w rachubę :(

Net na stałe będe chyba miał dopiero na koniec wakacji - od września - po przeprowadzce. Pytanie z tym związane - będzie to Neostrada, chyba 512 - coś piszecie o jakiś problemach - możecie rozwinąć temat ?

Do tej pory miałem 128kilobitów z Netii - działało wszystko super - tzn gry leciutko biegały :) Jak to będzie na NEO ?

Cóż, 3majcie się ciepło i poręczy :)

I'LL BE BACK !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie z wami sobie dzisiaj pogram ale jest mały problem :/ mam 512 kb/s i mam troszqe przy duży ping ;] ale sprawdze czy da sie grać czy nie, pozdro all

1551987[/snapback]

blah

ja mam 128 i mam zazwyczaj 30sci :>

złemu tancerzowi prącie w tańcu mrowi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na mam na swoj lepek 128 i jakos mozna zyc [; ale tez zastanawiam sie nd 512+krwawica na 24mc... z jednej strony mniejsze koszty ale z drugiej...no wlasnie na horyzoncie nie ma drugej ale jak sie coz zacznie to zakonczenie umowy przed czasem -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 512 ostatnio miałem ping 780, co innego to że mam ją na dwie osoby rozdzielony ;] (za bardzo przyzwyczaiłem sie do 1024 ;])

P.S. przed chwilą sprawdziłem i miałem ping 70-80(Jak miałem łącze tylko dla siebie) Czyli mogę grać ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak bedziesz bral neo to tylko 512 i wieksze. 128 to szit taki ze szok!

1552856[/snapback]

Jaki shit? 4 kumpli (każdy osobno) ma neo128 i jakoś mają pingi takie jak ja na serwerach, może minimalnie wyższe... Ja mam koło 25-60, u nich można +10dodać więc nie wiem za bardzo o czym mówisz... Problem pojawia się wtedy kiedy mieszka się dalej od większych miast i jakość kabli w drodze na "wieś" pozostawia wiele do życzenia...

Na 512 ostatnio miałem ping 780, co innego to że mam ją na dwie osoby rozdzielony ;] (za bardzo przyzwyczaiłem sie do 1024 ;])

P.S. przed chwilą sprawdziłem i miałem ping 70-80(Jak miałem łącze tylko dla siebie)  Czyli mogę grać ;]

1552888[/snapback]

No wiesz, jak się dzieli to normalne :) Jak druga osoba zasysa to nie będzeisz miał dobrych pingów bo pakiety muszą stać w kolejce... Chyba że się stawia serwer na linuxie lub sprzętowy z shaperami to można i grać i ściągać, ustawiasz sobie że pakiety od gry mają najwyższy priorytet i można ssać pełnią łącza i grać z pingiem 60 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko niestety jesli zachodzi koniecznosc korzystania z routera, to trudno znalezc cos ponizej 400zl z priorytetowym kolejkowaniem danych. Zawsze jest jeszcze taka mozliowsc, aby sie dogadac z sasiadem/kumplem, ze w daenj chwili nie moze byc nic sciagane i koniec ;]

edit

Wlasnie zuwazylem, ze cos za bardzo wytwarza nam sie dyskusja pasujaca do tej grupy 3 dzialow :)

Tez gram czesto na TVK. Nick chyba oczywisty :> Rzadko go zmieniam, nie lubie fake'ow.

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez gram czesto na TVK. Nick chyba oczywisty :> Rzadko go zmieniam, nie lubie fake'ow.

1553155[/snapback]

Zarzuć mi tu IPkiem ;) Bo mi się szukać nie chce ;) Ja gram ostatnio jako Maverick lub Darth Sidius ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

82.160.39.9:27018  - masz leniu :P

Darth Sidius to nawet gdzies ostatnio mi sie zucilo w oczy chyba :)

1553198[/snapback]

Jestem na serwie, właź ;) Swoją drogą niezły tam choke :/

Jak wyeliminować chokea? Które parametry zmienić??

cl_cmdrate 100 mam czyli ucrate 5

Coś jeszcze?? Bo po updatcie z assaultem mam wszędzie choke ponad 40 ;/

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktos chcial zagrac na TVK, a zobaczyl na liscie graczy kolesia o nicku Maverick, ew. SeS | mak777, to nie wchodzcie tam. Strasznie wkurzajacy czlowiek :P Dalby sobie spokoj z ta gra, czy on jeszcze nie doszedl do tego, ze ta gra zabija jego szare komorki? Ehh.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktos chcial zagrac na TVK, a zobaczyl na liscie graczy kolesia o nicku Maverick, ew. SeS | mak777, to nie wchodzcie tam. Strasznie wkurzajacy czlowiek :P Dalby sobie spokoj z ta gra, czy on jeszcze nie doszedl do tego, ze ta gra zabija jego szare komorki? Ehh.... :P

1553579[/snapback]

Hehe ;) Mówisz o tym leszczu co cały czas miał farta i wszystki łoił? Czekaj czekaj, czy Ty czasem nie rozmawiasz o mnie? ;P Hehe, poprostu dobry dzień ;) No i aimbot ustawiony na narcyza ;) Wogóle to fajnego shota z AWM na mostku będąc w CT na AZTECU sprzedałem ;) Skorzystałem z Griszmana (był ze mną w teamie) jako tłumika i walnołego gościowi z terro heada ;) Fajnie wyglądał double kill, tylko szkoda że grisza mi się nadział, ale przynajmniej był cichy strzał ;) Fajnie mi się dzisiaj grało, może jutro powtórzymy co Tweakowe chopoki? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee a znamy sie wogole?? :P Tak tak, o Tobie mowa... ;]

Jutro tez mozna troche pograc, czemu nie :) Ja wciaz jakos po formacie i ponownej instalacji steama nie moge powrocic do w miare przyzwoitej gry. Caly czas cos zmieniam, kombinuje i na dobre to wcale nie wychodzi :) Jeszcze teraz czekam na QcK+ i miceskatez'y, wiec jak dotrze paczka to juz bede mega pr0 i zaden mak ze swoim mega wypasnym microphonem mi nie podskoczy, haha ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi