mak777 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Eeee a znamy sie wogole?? :P Tak tak, o Tobie mowa... ;] Jutro tez mozna troche pograc, czemu nie :) Ja wciaz jakos po formacie i ponownej instalacji steama nie moge powrocic do w miare przyzwoitej gry. Caly czas cos zmieniam, kombinuje i na dobre to wcale nie wychodzi :) Jeszcze teraz czekam na QcK+ i miceskatez'y, wiec jak dotrze paczka to juz bede mega pr0 i zaden mak ze swoim mega wypasnym microphonem mi nie podskoczy, haha ;) 1553748[/snapback] Kurcze mi się coś zrąbało z CSem po ostatnim updatcie... :/ Nie dość że niezależnie od rate'a mam choke koło 40 na każdym serwie... To jeszcze mam problemy z mikrofonem... Tzn. loop głosu się robi i piszczy... :/ W windowsie działa wszystko elegancko, w programach do nagrywania też, tylko w CSSie się jepie :/ EDIT Jak coś to dzisiaj też dawajcie na tego serwa :D Ja właśnie wchodzę :D Edytowane 19 Lipca 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) he ? jakie 3 servy ?? g6.gamesnet.pl jaki jest tego IP ?? To gdzie mozna z wami pograc bo P12 to chyba padlo ?? Edytowane 19 Lipca 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Sa trzy serwy: * tweak.pl public * tweak.pl cw * severus cw Osobiscie polecam publiczny serwer s0e 85.10.193.4:27085 Mozna tam spotkac kilka osob ktore potrafia grac. Jedyny minus choc mi to osobiscie nie przeszkadza to fakt ze serw posiada 28 slotow. Edytowane 19 Lipca 2005 przez fr3zer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Sa trzy serwy: * tweak.pl public * tweak.pl cw * severus cw Osobiscie polecam publiczny serwer s0e 85.10.193.4:27085 Mozna tam spotkac kilka osob ktore potrafia grac. Jedyny minus choc mi to osobiscie nie przeszkadza to fakt ze serw posiada 28 slotow. 1555288[/snapback] Frez, teach me master :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 g6.gamesnet.pl:27027 <- to jest adres wpisz to zamiast IP pw "gramy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 eEEEE ludzie nie moge za wami nadarzyc gdzie gracie :] Dzis obie wlaczam cs:s na 15 min na kuznie i ani jednej zwiechy i ping ok 70... byle tak było ciagle :] A ja sie pytam czemu nie gramy an anszych serwerach:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 I tu sie mylisz Sikorku. Gramy na naszych. Na Tweak CW gramy spary, prawie codziennie wieczorem, na SeS CW tez podobno chlopaki cos graja, a Tweak Public stoji i nieraz tam jakieds dzieci graja, a nieraz jest poprostu 'not resonding'. Dzis nawet Mak zrobil krotka propagande aby wejsc na serwer Tweak'a CW, po czym szybko mu sie znudzilo (niby zle ustawienia, i inne bla bla bla :) ) i sie przenieslismy na serwer SeS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 I tu sie mylisz Sikorku. Gramy na naszych. Na Tweak CW gramy spary, prawie codziennie wieczorem, na SeS CW tez podobno chlopaki cos graja, a Tweak Public stoji i nieraz tam jakieds dzieci graja, a nieraz jest poprostu 'not resonding'. Dzis nawet Mak zrobil krotka propagande aby wejsc na serwer Tweak'a CW, po czym szybko mu sie znudzilo (niby zle ustawienia, i inne bla bla bla :) ) i sie przenieslismy na serwer SeS. 1555660[/snapback] nei gadaj tyle tylko zbieraj ekipe na wieczór [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson309 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) bym sobie pograł ale przez ten skandaliczny steam to potrwa troche zanim mi wszysko teraz pościąga żebym mugł z wami grać nie wiecie gdzie moge znaleźć stary login Edytowane 19 Lipca 2005 przez Robson309 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mógł ;] Email ? Dzisiaj sobie nikczemnie urządziłem spara na servie tweaka :twisted: AbEE nam adminował i dzięki mu za wyrozumiałość. Team jakies BMW, dziecioki :mur: po 4 rundach na d2, 4 wygranych przez "mafie" :lol: chopcy sobie poszli nagle :( Gracie coś dziś wieczorkiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 powiedz gdzie to moze sie pojawie na sekundke. bo icp ze swoim wyborem modeli juz troche denerwuje. nie ma jak hs od swoich co chwila dostawac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Za tego spara to kratowka browarow dla mnie (po adres na pw) :P Czy bedziemy grali? Chcemy, tylko jakos ucichlo narazie, a jeszcze niewiadomo jaki sklad ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) no ja czekam na sygnał i moge grac Edytowane 19 Lipca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (...) Dzis nawet Mak zrobil krotka propagande aby wejsc na serwer Tweak'a CW, po czym szybko mu sie znudzilo (niby zle ustawienia, i inne bla bla bla :) ) i sie przenieslismy na serwer SeS. 1555660[/snapback] Te te, doktorku... Nie bla bla tylko macie tickrate na 33 ustawiony :( Przestawcie na 66!! Widzieliście filmik z HitBoxami? Jeśli tak to on właśnie był na tickrate 33... Przestawcie na 66 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 W tym problem ze wpisujac g6.gamesnet.pl:27027 to nie dodaje mi zadnego serva niekiedy jak wpisze IP tez nie przyjmuje (tez tak macie ?) I takie pytanko jak biore info o servie to okienko z infem mam prawie po za ekranem i musze za kazdym razem je centrowac mozna to jakos poprawic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Za tego spara to kratowka browarow dla mnie (po adres na pw) icon_razz.gifAbEE dostanie browy [; No ja też nie mam pojęcia gdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Te te, doktorku... Nie bla bla tylko macie tickrate na 33 ustawiony :( Przestawcie na 66!! Widzieliście filmik z HitBoxami? Jeśli tak to on właśnie był na tickrate 33... Przestawcie na 66 :) 1555936[/snapback] Klóliczku... ten filmik widzialem, ale tick to my mamy 66. Nie chce mi sie instalwoac HLSW po formacie, ale jeszcze niedawno tak bylo, a Grisza twierdzi ze wciaz tak jest. I takie pytanko jak biore info o servie to okienko z infem mam prawie po za ekranem i musze za kazdym razem je centrowac mozna to jakos poprawic ?? 1555975[/snapback] Tez to mam. Niewiem skad, ale nie przeszkadza mi to jakos specjalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 też gram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) nie macie 66 tylko 65 [; my mamy 66 :> a czasami 100 :> Edytowane 20 Lipca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Wiedzialem, ze ktos sie przyczepi o to :) Jest 66, a z niewiadomych przyczyn wyswietla 65. Ale dla Mak'a to i tak 33 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 ustaw 67 to bedzie 66 :> u nas tez czasem tak jest nie wiem dlaczego tak sie dzieje wrzuccie tez parametr +fps_max 600 tam gdzie tickrate bo standardowo jest 300 ale jest taki bug i serw dziala max 250fps jak ustawisz 600 bedzie dzialal lepiej (u nas 330 fps) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Tick zmienilem na 67, a ten patametr na fps juz byl ustawony na 600. edit W kazdym razie dzieki za porade ;] Edytowane 20 Lipca 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Wiedzialem, ze ktos sie przyczepi o to :) Jest 66, a z niewiadomych przyczyn wyswietla 65. Ale dla Mak'a to i tak 33 :P 1557127[/snapback] Wczoraj jak weszliśmy na Wasz serwer było 33... Frezer mi świadkiem... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Dobra dobra, nie sciemniaj :P A tak na powaznie, to ja dopiero pozniej sie spytalem Griszy. Ale mowil, ze od dawna jest 66 i nie zmianino nic. Zreszta czy to takie wazne ;] Juz sie wyswietla 66 i jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbEE Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 AbEE dostanie browy [; No ja też nie mam pojęcia gdzie... 1556074[/snapback] Hehe. Wczoraj cos mi nie szło to adminowanie ;) ale juz wiem dokładnie co gdzie wpisać, takze jak co to będzie lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 a jak sie wczoraj ten pogrom skończył? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 wibijajcie na nasz serwer :> chce przetestowac tickrate 100 gs6.gamesnet.pl:27027 pass gramy albo jak ktos woli numerki :> 213.218.117.231:27027 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 spoko, ładuje sie na serwer ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 ee lipa tylko zozl przyszedl. zawiedliscie mnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Dzisiaj przezedłem na neostrade 512 po formacie wlączma csa i wyskakuje mi błąd że nie mam directa (:P) 7 hardware... Przedtem grałem bez problemu a teraz ... mam geforce 4200Ti Dodam jeszcze ze przed chwila odpalilem strongholda 2 i wszystko ok Edytowane 20 Lipca 2005 przez HUD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...