Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Drunk_ZoZol napisał(a):

LoL, nie no fajnie, zbanowali mnie na serwerze ICP CS Source na moim ulubionym, nawet nie wiem za co :/ nie używam czitów i normalnie gram :/ ciekawe czemu mnie zbanowali :/

1562074[/snapback]

Podaj mi swojego Steam ID to w ciagu 2 tyg [; [znajomy admin wyjechal na 2 tyg, a ja tez wybywam w niedziele ] postaram sie odbanować chyba że masz krotszy termin banu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yo. Mam pewien problem. Mianowice chodzi mi o chocke w css. Moje łacze to neo 512 kb/s (128 wysył). Na prawie kazdym serwerze mam chocke od 1 bez akcji do 20 z akcja (duzo modli itp). Jest to bardzo denerwujące :/. Kiedyś tak nie mialem tylko po jakimś upie steama tak mi sie zwaliło. Nie wiem czy to chodzi o rate cl_cmdrate cl_updaterate. Zmienialem cos w tych komendach, ale to tez nic nie dało :/. Bardzo byłbym wdzieczny jakby ktos kto ma neo 512 i nie ma chocke podał jak ma ustawione rate, cl_cmdrate i cl_updaterate. Pliz help :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yuucOm napisał(a):

imo nie ma takiej komendy jak "ucrate". Może się pomyliłeś ?

1566552[/snapback]

Ty tu swojego zdania nie dawaj jeśli nie wiesz co piszesz... Widać że uważnie czytasz changelogi updatów :) Jest ucrate, od 1 do 5, i odpowiada wartością bodajże z cl_cmdrate...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na goldach można nieźle wpaść, zawartość gier jest identyczna jak u tych piratów [ non-steam itp ].. Dzięki za cynk o sprawdzonym allegrowiczu, jak coś wystawi to kupie [ chodzi o css/hl2 :) ]. 100zł przeznaczone na css'a, ale nie ma sensu kupować nowego w np. ultimie skoro mogę kupić konto steam z allegro [ istnieje szansa że będzie złe :/ i tu cały problem - czy brać za 108zł nówke w ultimie czy na allegro nie-na-100% pewne konto :/ ].

Edytowane przez andrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

andrek napisał(a):

1567591[/snapback]

No wlasnie ten adres podawalem kilka postow wczesniej...

Warto brac? Zaznaczam iz kasa ma dla mnie znaczenie, a ta cena jest naprawde kuszaca.. tylko zebym sie nie przejechal:/

Uwazacie ze warto brac ten zestaw z condition zero? jedna gra a tyle wyzsza cena :D

PS. Czy moj sprzet uciagnie HL2:

Athlon XP 1800+

440mx

512mb RAM

Barracuda VII 160GB

?

Edytowane przez Shadoow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle jest tych kont... nie znam sie za bardzo na tym, ani na dodatkach i modach - dlatego nie wiem jaki zestaw wziac. Koniecznie musi byc HL2 i CS:S... a procz tego nie wiem, co jest warte brania. Pomozcie..

Tylko nie chce znowu wydawac fortuny..

Edytowane przez Shadoow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shadoow napisał(a):

Tyle jest tych kont... nie znam sie za bardzo na tym, ani na dodatkach i modach - dlatego nie wiem jaki zestaw ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Koniecznie musi byc HL2 i CS:S...  a procz tego nie wiem, co jest warte brania. Pomozcie..

Tylko nie chce znowu wydawac fortuny..

1568558[/snapback]

Co to błędu to fakt, pisze się wziąć ;) Bierz silvera, pograsz sobie w Day of Defeat i cs 1.6 :) Chyba że chcesz jeszcze w Condition Zero (niema sensu). :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu

sie spóźniles :P

Ja jak bym kupowal to bym bral

To

Albo zwykły Bronze

Ja to złapałem Okazje ;)

====

www.hl2.pl napisał(a):

Zgodnie z informacjami zawartymi w magazynie, gra trafi na półki sklepowe już 1 września! Dodatkowo informacje tę potwierdził sam Doug Lombardi na forum DoD.net:

DoD.net Forums: Lombardi: "YES. WE HOPE TO HAVE THE GAME AVAILABLE FOR EVERYONE TO PLAY BY SEPTEMBER 1."

====

Maku to chyba czytałes :P tez mam nadzieje ze dotrzymaja słowa ;)

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58842658 - Gold czy Silver ? Coś tanio mocno, ale sprzedawca zaufany, sprzedał duużo kont i wszystkie OK [ z tego co w komentarzach mu napisali ].

EDIT: Dostałem odpowiedź od sprzedawcy : 'to jest Bronze + 1.6'.

Edytowane przez andrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi