mak777 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) a to ciekawe, od kiedy na silverze mozna w cs1.6 grac? 1568625[/snapback] Od zawsze? :) Zajżyj na steampowred :) EDIT Valve's back catalog includes: * Half-Life * Counter-Strike * Counter-Strike: Condition Zero * Counter-Strike: Deleted Scenes * Day of Defeat * Team Fortress Classic * Deathmatch Classic * Opposing Force * Ricochet Edytowane 27 Lipca 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 HALF-LIFE 2 SILVER INCLUDES: · Half-Life 2 · Counter-Strike: Source · Half-Life: Source · Half-Life 2: Deathmatch · Day of Defeat: Source* Chyba, ze jest jakis Half-Life 1 silver :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Czym się różni "autokick" od "ban"-a, bo przecież generalnie w obu przypadkach można zapomnieć o rozgrywce. Pytam bo zupełnie bez powodu ciągle dostaje "autokick"-a na serwerze "[PL]SUPERMEDIA". To jest jakieś chore, człowiek gra, bawi się w statsy, a tu pewnie jakiś admin wali mu kłody pod nogi, co on zazdrości, o co takim ludzią chodzi? Zaznaczam, że nikomu nie wciskałem wulgaryzmów i zachowywałem się na poziomie... no może poza tym, że ostatnio dobrze mi szło. Edytowane 28 Lipca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 HALF-LIFE 2 SILVER INCLUDES: · Half-Life 2 · Counter-Strike: Source · Half-Life: Source · Half-Life 2: Deathmatch · Day of Defeat: Source* Chyba, ze jest jakis Half-Life 1 silver :roll: 1569331[/snapback] Przeoczyłeś jeden drobny szczegół ;) HALF-LIFE 2 SILVER INCLUDES: · Half-Life 2 · Counter-Strike: Source · Half-Life: Source · Half-Life 2: Deathmatch · Day of Defeat: Source* · PLUS: Valve's BACK CATALOG available on Steam Valve's back catalog includes: * Half-Life * Counter-Strike * Counter-Strike: Condition Zero * Counter-Strike: Deleted Scenes * Day of Defeat * Team Fortress Classic * Deathmatch Classic * Opposing Force * Ricochet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 A tam... wszystko mi jedno. Bylebym gral w HL2 i CSS... biore zatem ten najtanszy steam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 a ja myslalem ze ten katalog to jakas ksiazeczka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Kupiłem konto steam od takiego kolesia z allegro co sprzedawał je po 28 zł ale jest proboem bo jak je chcę zarejestroweać to woła żby włożyc płyte cd z retail HL2 :/ nieda się tego obejść?? narazie sciągam jakiegoś HL2 z torrenta ale niewiem czy da rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 z tego co ja pamietam (bronze pudelkowy) podawalo sie seriala i z gorki tworzyles account. przy kupowaniu nie podaje przypadkiem login i pass? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Własnie jak kupiles konto to podajesz ID haslo i masz :D A moze ty przypadkiem zakupiles cd-key'a tylko o tym nie wiesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) tak dokłądnie cd key czy do rejestracji wystarczy tlyko jedna płyta cd?? Edytowane 28 Lipca 2005 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 :? intuicyjny manual tworzenia sciagasz ostatnia wersje steama :arrow: klikasz create new account : domysly wklepujesz cd-key :arrow: definiujesz nazwe, pass i adres mailowy :arrow: wywala ladny raport w html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Muszę podesłać swojemu adminowi swój STEAMID tylko problem w tym, że nie wiem gdzie go mogę dorwać? Proszę o jaieś info jak dla laika... ;-) Edytowane 28 Lipca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 podczas gry w consoli status i przy twoim nicku bedzię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h33d Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) heja mam 2 pytania jedno dotyczy konta steam kupilem hl2 w empiku wiec najprawdopodobniej jest to silver co mam zrobic zeby zagrac w cs 1.6 bo na steamie dostepny jest tylko css hl2 codname gordon i hl2 deathmatch 2 pytanie natury czsto techniczej po wymanie dysku wd 8mb 80 ata na wd 8mb 160jd sata i reinstalacji wszystkiego liczba klatek spadla mi ze 100 do 50 roznica dosc wyrazna moja konfiguracja kompa amd64 3000+ k8n neo2 platunium kingston ddr 2x512dual winfast 6600gt wspomagane najnowszymi forceware Edytowane 28 Lipca 2005 przez h33d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Powiedzialbym, ale nazwales mnie dzis "dobijaczem" :> No dobra... ;] Sprobuj zainstalowac starsze sterowniki, poniewaz najnowsze ForceWare sa lekko nieteges. Na 6600 wystepuja jakeis bledy w grafice i spadki fps, a na Ti4200 wogole sie CS:S nie uruchamia. Ewentualnie jesli cos zmieniles w cfg, to zrob ponownie aby bylo tak jak przed formatem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 heja mam 2 pytania jedno dotyczy konta steam kupilem hl2 w empiku wiec najprawdopodobniej jest to silveniestety nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 A jaka to jest wersja z takich sklepów jak ULTiMA, za 108-109 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 no skoro nie jest to silver to jest bronze... bo gold'a za stówke byś w empiku nie kupił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Cześć ludki, nie zapominajcie o mnie :) Kiedyś wrócę do was :) Ps jestem u koleżanki z netem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 polecam ten filmik - polewka z kantera i to w najlepsza jaka do tej pory widzialem - 10mb ale warto to zassac :] LOL FILMIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) link przekierowuje do strony głownej, a szukajac w games, nie znalazlem ;] aaa, w videos ;] zasysam. fajno sie gralo, szczegolnie awp_india z gravity 10000 [; exec trzeba bylo zostac ;> Edytowane 28 Lipca 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 a na ktorej stronie jest ten filmik w video? nie moge znalesc:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 heja mam 2 pytania jedno dotyczy konta steam kupilem hl2 w empiku wiec najprawdopodobniej jest to silver co mam zrobic zeby zagrac w cs 1.6 bo na steamie dostepny jest tylko css hl2 codname gordon i hl2 deathmatch 2 (...) 1570972[/snapback] Masz konto Bronze a nie Silver i na nim nie zagrasz w CS 1.6. Tam dostępne są tylko gry które wymieniłeś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leox Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 witam nie doszukałem sie . więc pytam ;-) a mianowicie problem 1 ---cs:s po wybraniu serwera i rozpoczęciu wgrywania planszy wyskakuje coś takiego " Secure connection failed. A connection to the Steam VAC Servers could not be made.......bla,bla,bla click steam support". mam oryginała,stema ze wszystkimi uaktualnieniami a w settings--account---VAC Status: mam in good standing. firewall ma udestępnione wszystko co związane z halem i cesem. żadne P2P nie włączone. Wcześniej wsio było oki . jak stawiam serwer i gram z botami to spoko . co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Wylacz steama i jeszcze raz zaloguj sie na swoje konto.Powinno zadzialac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) link przekierowuje do strony głownej, a szukajac w games, nie znalazlem ;] aaa, w videos ;] zasysam. fajno sie gralo, szczegolnie awp_india z gravity 10000 [; exec trzeba bylo zostac ;> 1571554[/snapback] no to podam link w formie surowej - powinien dzialac a warto obejrzec :] http://media.santoalt.com/videos/counter_struck.wmv EDIT: forum nie pozwala na surowy link wiec trzeba go wyciac i wkleic do przegladarki to bedzie dzialal No nie chcialo mi sie mapy sciagac i poza tym glupio mi sie gra na tej myszce za 5zl. Teraz czekam az mi moj optyk wroci z serwisu (ukrecilem jej ogon) :] Edytowane 29 Lipca 2005 przez !exec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 @!exec sporo osob juz widzialo ten filmik. Byl chyba podawany na forum SeS z tego co pamietam. Niezla beka z niego. Ja doszedlem do wniosku, ze to chyba cs_office ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 @!exec sporo osob juz widzialo ten filmik. Byl chyba podawany na forum SeS z tego co pamietam. Niezla beka z niego. Ja doszedlem do wniosku, ze to chyba cs_office ;] 1571899[/snapback] a no chyba ze tak :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 narcyz to nie mzoe byc office bo na office nie ma drzwi <: (jezeli to ten filmik co kiedys byl na hl2-forum.info <: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 assault :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...