narcyz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 narcyz to nie mzoe byc office bo na office nie ma drzwi <: (jezeli to ten filmik co kiedys byl na hl2-forum.info <: ) 1572147[/snapback] Tak, to ten filmik. Racja, tam nie am drzwi... No to niewiem co by to moglo byc... Orientuje sie ktos z Was czy jest konwersja mapy cs_siege do CS:S'a? Bardzo ja lubilem, fajnie sie kampilo i wogole... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 [ciach!]a google gryzie? http://www.fileplanet.com/154029/150000/fi...urce---Siege-v2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Tak gryzie. Bo ma wakacje i chce mu dac odpoczac :P Nie bardzo wiem po cholere sie tak denerwujesz od razu. Ja sie kulturlanie spytalem czy ktos moze wie, nie prosilem o linki do downloadu. W kazdym razie dzieki za odpowiedz i wyluzuj troche chlopie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) nie macie takiego problemu że co jakiś czas wysypuje do windy z problemem z pamięcią ?? dużo osób to ma :/ pamięci jak najbardziej stabilne mówię o RAM ;) i tylko z css się tak dzieje... W któryś tam forceware w release note było coś, że poprawia alokacje pamięci na gfx, gdzieś to czytałem, ale nadal lipa. Być może i prawdopodobne, że to właśnie w VRAM źle alokuje a nie w RAM. Tego komunikatu nie pamiętam, ale poza adresem( logicznym/fizycznym ) w kodzie 16-kowym chyba nic ciekawego tam nie było. Po zainstalowaniu 77.76 SVXP-OVER Apocalypse z guru3d jakby częściej się to działo... co już mnie na 99% utwierdza że to z VRAM jest ;p Edytowane 29 Lipca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 @ narcyz: ja mysle ze to assault <: tam drwzi tak skrzypaily od tylu jak sie wchodzilo @ ojejku: ja 1 raz sysze o takim problemie nikt z kim gram nic takiego nie mial <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 http://www.fungod.com/coppermine/albums/june15/fv-87.wmv :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 @kukifas ale to jest ten sam filmik co na poprzedniej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 hasło zmienione ? boshe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Do czego haslo? Jesli masz na mysli serwer, to zapewne jakis spar byl grany lub trening, wiec nie ma sie co dziwic, ze zmienione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 no nie wiem były 3 osoby tylko, później się nazbierało więcej, więc może i spar był albo trening ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 wpisuje w konsoli connect 213.218.117.231:27027 i wyskauje mi bad password wiem że hasło to "gramy" ale gdzie je mam wpisać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 connect 213.218.117.231:27027 gramy tak powinno to wygladac <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 skopiowałem identycznie i nadal bad password:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 intrygujace bo ja jestem. pod kolejnym fake nickiem. moze wylacz CAPSLOCK albo ustawienia jezykowe zmien... z na y itp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 skopiowałem identycznie i nadal bad password:/ 1575889[/snapback] imo to tak wyglada, przynajmniej u mnie działa 1) password ____ <- tam haslo i Enter 2) connect _______________ <- tam ip i Enter ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Dzieki emiloos dziła ale chce sciągac łatki do steam :/ trudno jutro pogram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Mozecie mi wyjasnic na przykladzie tych obrazkow, w co moge grac? Jedne widze ze sa podswietlone.. inne nie(na szaro)... nie wiem czy tamte sa nie pobrane, czy wogole nie aktywne (nie moge w nie zagrac)... albo co oznaczaja tez te poziome kreski... dziela one te gry na jakies grupy... o co w tym biega? Ponizej obrazki: Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez Shadoow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Na chwile obecna mozesz grac na gry podswietlone w 'My games' (dot. 1szego obrazka, bo na drugim nic nie jest aktywne). Za to gry, ktore sa w 'My Games' nie aktywne, sa to te w ktore mzoesz zagrac po sciagnieciu. Z tego co widze, to pierwszy obrazek dotyczy konta zalozonego na cd-key'u z HL1. A drugi obrazek to juz konto zalozone przy pomocy cd-key'a z HL2. edit @Bania uprzedzielm Cie o minute :P Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Na koncie z pierwszego screena możesz grać w CS'a 1.6, Half-Life 1 i całą reszte gier wymienionych między napisem MY GAMES a TOOLS ;) . Analogicznie jest na tym drugim koncie - możesz grać w CS: Source, Half-Life 2 i HL2: Deathmatch. Co do podświetlenia, to te 'rozjaśnione' (biała czcionka) to te zainstalowane na komputerze (odpalasz i grasz), a te zaciemnione (w polu MY GAMES!) to te w które możesz grać, ale musisz je ściągnąć (za darmo) przez Steama, bądź zainstalować z jakiejś płyty czy kopii zapasowej. Krótko mówiąc - na koncie z drugiego screena zagrasz z nami - CS:S'owym pr0-mastaH-gejmeramI :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Naprawde duzo mi wyjasniliscie, ale jednego nie rozumiem: mowicie ze z drugiego konta zagram z Wami w CS:source. Ale przeciez w pierwszym Steamie w "just released" sa wymienione HL2 i CS: source (a tak wogole to co to jest HL : source?) Ktore konto lepsze i do czego? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 To ze jest w 'Just Released' oznacza, ze mozesz zagrac jesli podasz cd-key taki jak przy koncie z obrazka nr 2. Czyli wychodzi na to, ze musisz miec oba cd-key'e ;] Zrezta w jednym jak i drugim przypadku, bo albo pogasz w CS'a 1.6, albo CS:Source (nowsza wersja). Czym jest HL: Source to nie za bardzo wiem. Ale przypuszczam, ze moze to byc Half Life 1 na silniku HL2- wez duza poprawke na to, ze w tym wypadku moge sie mylic;] Jesli chodzi o to ktore konto z tych obu jest lepsze, to trudno Ci doradzic poniewaz nie wiem w co chcesz grac i jakiego masz kompa (wbrew pozorom ma znaczenie). Jesli masz w miare dobrego kompa, to bym bral to drugie konto, poniewaz mozesz zagrac w HL2 i CS:S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Czym jest HL: Source to nie za bardzo wiem. Ale przypuszczam, ze moze to byc Half Life 1 na silniku HL2- wez duza poprawke na to, ze w tym wypadku moge sie mylic;] 1577618[/snapback] Nie myli się, zaufaj mu ;) Jesli chodzi o to ktore konto z tych obu jest lepsze, to trudno Ci doradzic poniewaz nie wiem w co chcesz grac i jakiego masz kompa (wbrew pozorom ma znaczenie). Jesli masz w miare dobrego kompa, to bym bral to drugie konto, poniewaz mozesz zagrac w HL2 i CS:S. 1577618[/snapback] Nie tyle kompa co procka, na Venice 3000+ i X300SE (64MB/64bit :P ) lepiej śmiga niż na Bartonie 3200+ i 9800PRO (128MB/256Bit) EDIT: Co do 'Just Released' - potraktuj to jako reklame ;) Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Athlon XP 1800+ 440 mx 512 DDR Mam nadzieje, ze chociaz na "low" w detalach sobie zagram... A glownie zalezy mi na CS:S i na to chce sie nastawiac. Konta natomiast moge kupic w niskiej cenie, pod warunkiem ze kupie od razu oba... co wy na to? Cena jest naprawde dobra.. ale czy potrzebne sa mi az 2 konta do grania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 na low sobie pograsz ;) przy czystym systemie i dobrym cfg z tego będzie ok30-40 fps + 2 razy więcej ramu odemnie, więc może jeszcze lepiej [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 na low sobie pograsz ;) przy czystym systemie i dobrym cfg z tego będzie ok30-40 fps + 2 razy więcej ramu odemnie, więc może jeszcze lepiej [; 1577815[/snapback] U mnie przy Athlonie 1700+, 256 ddr i radku 9550@9600, mam średnio 45 fps (jeszcze zalezy od mapy). Oczywiście prawie wszystko jest na low, wiec przy jego sprzecie powinien mieć cos koło tego, albo i wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ja tam nie patrze sie za czesto na fps,y dla mnie plynnie jest na medium/medium + aa2 i af4 no chyba ze mowimy o ostrej rzezni :twisted: ale unikam takich sytuacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Cos sprzedawca krecil,m wiec ostatecznie wzialem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58842658 Mam nadzieje, ze zle nie jest i pogram soebie z Wami w CS:S :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 No fajnie fajnie 2 konta na raz ;] Ja mam tez dwa tylko na osobnych loginach i to mi utrudnia zycie, dlatego juz zupelnie nie wlaczam CS'a 1.6 Tylko licz sie z tym, ze jesli nie masz plytek z HL2, to Ci troche sporo czasu zajmie sciaganie tego wraz z CS:S ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Mam pytanie skąd można ściągnąć boty i jak je uruchomić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 W oryginanej wersji CS:S boty są standardowo. Uruchamiasz je przy zakładaniu serwera (zakładka z wyborem mapy), bądź poleceniem w konsoli bot_add. Jeśli nie masz oryginału - my Ci nie pomożemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...