Bania Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 1. Mam tak samo jak kolega na niektorych serwach plancza 2-3 sek i out na liste serwerow. Tyle nie wiem czemu ? Przewaznie wchodze na inny gdzie sie lacze i pozniej spowrotem na ten co mnie wywalal i zregoly jest juz OK 1589737[/snapback] Może chodzi o zarezerwowane sloty na serwerze (dla adminów) nawet kiedy jest np. 15/16 nie można wejść, sprawdź co jest napisane w konsoli po wyjściu do listy serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 2. Jestem za zorganizowaniem takiego meczu Forum Vs Klan i pisze sie na to :) Tylko ze trzeba wybrac forumowicza ktory poprowadzi zbiorke forumowiczow i ustali z klanem kiedy 1589737[/snapback] No to musicie wybrac sami juz tego fotumowicza oraz skad w jakim bedziecie grac i kiedy, wtedy my sie dostosujemy ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Proponuje zagrac w niedziele o 23:00.Wtedy wroce z roboty i bede mogl grac.Do tego czasu zbierzcie jakas dobra ekipe bo mu jestemy prO i latwo wam z nami nie pojdzie ;] Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Rob@k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) muehehe grzeczne dzieci o tej porze już śpią ! najlepszą godziną jest 20 ! no ale wiadomo... niby wakacje ale nie wszyscy mają czas.. ps. a na meczyku mi zależy bo chętnie bym se wasze poczynania pooglądał na spec'u ;] Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 To tak jakbys FFA ogladal na specu :P Robak nie badz taki pewny, bo SeS tez kiedys dostalo od forum (nie bede sie rozwodzil o zaslugach Gucio w tym meczu :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK :] Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Jakie wymagania ma source??:> Jak mi ruszy ja moge równiez grać PS: ja narazie pykam w cs 1.6 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 znajdz na steam'ie na forum. mignal mi watek poswiecony sprawie hardware ;] ale na twoim miejscu nie mialbym wiekszych nadziei - niby optymalizacja ale "wsitko mozna, ino bez przesady" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 To tak jakbys FFA ogladal na specu :P (nie bede sie rozwodzil o zaslugach Gucio w tym meczu :P ). 1590402[/snapback] hihihi dawne czasy ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 jakby co to piszę się na ten mecz (o ile można...), data godzina - nieistotne, są wakacje sporo czasu... ;) @RuDeK :] :arrow: na tym sprzęcie z Twojego podpisu będzie cięzko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 jesli potrzebujecie kogos dobrego do skladu forum to ja chetny piszcie na priv lub gadu 925019 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 jakby co to piszę się na ten mecz (o ile można...), data godzina - nieistotne, są wakacje sporo czasu... ;) Heh, w sumie baniaku tez jestes z forum. Tylko, zeby mecz forum vs. Tweak.pl nie skonczyl sie koljenym sparem SeS vs Tweak.pl :P jesli potrzebujecie kogos dobrego do skladu forum to ja chetny piszcie na priv lub gadu 925019 :>No tak, ale potrzebuja jeszcze kogos skromnego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 znaczy mnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Yyyy postanowiles prezentowac ciemna strone mocy (forum) zamiast klanu?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 No tak, ale potrzebuja jeszcze kogos skromnego :> 1590863[/snapback] nie chcialem sie chwalic jakim to jestem wspanialym graczem wiec napisalem skromnie ze jestem dobry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 [fantasy] dla bardziej zorientowanych dorzucę, że na tweaku zarejestrowani są : tkj, Taipan, Najt (podomierz grał z nickiem najt_tweak.pl),MARyo (no dobra jeszcze fr3zera im użyczymy ;p) :mrgreen: ale i tak są 0 szanse na taki skład ;f [/fantasy] zbierajcie skład, postawcie srtctv i gl obu teamom [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Taipan grywal z nami nieraz, ale to raczej dawno temu. O tym, ze jest Najt nie wiedzialem i nigdy go nie spotkalem podczas gry na dawnym serwerze CMX'a. Ogolnie z takim skladem nie chcialbym grac i od razu dalbym im 48-0 :] SrcTV raz stoji, raz nie. Jesli dojdzie do meczu, to spokojna glowa, napewno bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 FsT nie zapominaj o dziadku harlus'u :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Dobra panowie, nie wiem jak Klan, ale z Forum chętne osoby na ten meczyk niech sie zgłaszają do mnie na priva, potrzeba 4 osoby ;] (oczywiście że ja też gram :P) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Oczywiscie jestem chetny :)) Moze za roboczy termin ustalmy Niedziele 14 godz 20.00 Forumowicze moze by sie tak spotkac przed meczykiem na serwie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 o SrcTV nie boja swoich pyt obcykalem to i dziala <: zbierac sie szybciej bo ja w nidziele wyjezdzam a cmusze w tym zagrac ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Ok, Selekta i Quarek, jeszcze 2 ludzi potrzebujemy, selekta chce zagrać przed niedzielą z przyczyn wyżej wymienionych ;] więc zagramy w Sobote o 20:00 Ci co chcą zagrać (potrzeba jeszcze 2 osób) niech zgłoszą sie do mnie na gg 8201023, jestem cały czas(no chyba że gram ;]) Jeśli coś sie zmieni to będzie podane na forum ;] Gramu na serwerze publicznym tweak'a, na 2-3 godziny(zależy jak sie ustali), to sie zarzuci hasło Tweakrulez ;] proste ;] Edit: od 19:30 mnie nie będzie na gg do 23:00(jade do teatru;]) ale jakby co to pisać, przed meczem zagramy na serwerze wybranym przeze mnie (spróbuje być adminem) więc będziemy mogli poćwiczyć, wtedy zaprosze wszystkich chętnych na zagranie, i wybierze sie tych lepszych ;] no, zobaczymy jak nam pójdzie ;] Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) eheheh ja jestem w 'timie' clan <: proponuje Banie do twojego skadu... a co do do serva zagramy u nas na CW (mamy adminy :P i cb.cfg <: ) P.S.1. Zbierajcie sie szybko P.S.2. selekta aka iwo_kupa ^^ Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez selekta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Elo elo need help. Na boardzie mi nie pomogli moze speca z tweaka wiedza co jest nie tak :) No wiedz zainstalowalem se css na laptopie wujka dell inspiron 8500 (p4 2,2Ghz 512ddr radeon 9000) na starych sterach nawet nie odpal no i sciognelem "nowe" odpala ALE grafika wygloda mniejwiecej tak: http://img223.imageshack.us/img223/4180/deaztec00000ob.jpg http://img223.imageshack.us/img223/9853/deaztec00012ti.jpg http://img223.imageshack.us/img223/1407/deaztec00025ss.jpg http://img223.imageshack.us/img223/4092/deaztec00038gj.jpg Steam dalej mowi ze mam stare sterowniki ale niestety do laptopow sa inne a te byly na stronie dell najnowsze. Ma ktos jakies idea ? Prosze wymyslcie cos bo juz spac nie moge bez css :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Z tego co wyczytalem na walke klan / forum piszą się następujące osoby : NARCYZ DRUNK ZOZOL MORBIDIER QUAREK ROBAK GUCIO BANIA !EXEC i JA :) Wszyscy chetni pisac na gg do Drunk Zozola. Starcie Sobota 20.00. Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ja tez gram i to koniecznie w takim razie o 19 w niedziele na serwie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Pany tylko, ze narcyz i Rob@k to sa z klanu, wiec mozecie sobie ich odjac. Niewiem narazie ocb ale nie robcie zadnego spara w sobote, bo jesli mi sie bedzie krecilo jak teraz to nic nie trafie. cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 zmien avatara brzydalu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Też chciałbym zagrać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 heh, no to troche sie nas tu uzbierało, no dobra, to tak, ile osób jest u was w klanie? bo można by było zrobić sobie Forum vs. Klan 8 vs. 8 osób, kto na to idzie? :D Mapy-Dust 1 & 2,Office, Assault, Train, Aztec, no to chyba narazie tylko te mapki, gramy po hmm... a może zamiast czas to do wygranych? Wygra ta drużyna która będzie miała 12 wygranych, no chyba że wolicie na czas ale 6x30 to 3 godziny, chcecie grać 3 godziny czy wolicie po 15 min. mapa? to było by 1,5 godziny. Dogadamy sie do jutra chyba, nie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 człowiek z chęciami a doświaczenie zerowe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...