Jin* Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Co to je? Wasz frag movie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 ta, test namber tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 e... świętować SETNĄ strone tematu o cs :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 akcje z kilku meczy w turniejach głównie tam są ;] ma to być wstęp do hiciora, który pojawi się po zakończeniu turniejów ;d ps.Bania dlaczego nie powiedziałeś, że na Zlot jedziesz ?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) ps.Bania dlaczego nie powiedziałeś, że na Zlot jedziesz ?? ;]Moze niechce cie widziec xDDDD ... w filmie jest nawet akcja z nami (ja wtedy nie gralem : P ) fr3 vs 4 tweak. Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 u mnie sprawy organizacyjne nawaliły i nie pojadę ^^ mnie najbardziej rozjebała końcówka tego filmu ps. bym wam dał jeszcze 1 test do obejrzenia, ale ftp nawaliło.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie nawaliło tylko wywaliłem :P miejsce jest w cenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Koncówk poprostu w pyte: Gienek [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Akcje na filmiku sa bardzo ladne ;] Muza fajnie dobrana, tylko przejscia miedzy utowrami wydaja mi sie troche dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 No, no dokładnie, trzeba popracować nad przejściami między trackami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 fajna jest akcja na poczatku jak fr3 rozwala 4 Tweak.pl i potem rozbraja c4 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ja ta akcje z tamtego meczu do tej pory mam w glowie... :) To bylo straszne... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 No to kiedy cos gracie i gdzie? Server public hardtech nie dziala a chcialbym sobie popykac z wami i sprawdzic jak mi pojdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) fajna jest akcja na poczatku jak fr3 rozwala 4 Tweak.pl i potem rozbraja c4 [; 1605660[/snapback] Teraz sie bede nabijac... :D...ciiii tego nie bylo jak cos, to nie 'my' gralismy xDDD podszyli sie pod Tweak'a jacys gnoj..... xD P.S. My wam kiedys spopiemy jescze pupsko :D Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Wrzucilem to juz na osla do Topicu smiechu ale ze nie kazdy tam przeciez zaglada a temat co by nie mowic scisle powiazany z CSem - wrzucam tutaj rowniez. Usunac przeciez zawsze mozna. http://www.fungod.com/coppermine/displayim...album=19&pos=24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Wrzucilem to juz na osla do Topicu smiechu ale ze nie kazdy tam przeciez zaglada a temat co by nie mowic scisle powiazany z CSem - wrzucam tutaj rowniez. Usunac przeciez zawsze mozna. 1605802[/snapback] Było parę stron wcześniej... ;) I parenaście i paredziesiąt stron temu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ludzie , gracie coś ? Czy serwer P12 już nie działa ??? Gdzie was można spotkać ? Ja na kuźni ostatnio pykałem i na kizimizi (kto to nazwał). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ja najczesciej ( puki nie bylo lagow <_< ) pykalem na lamie. czasem kiziamizia (ale nie tp bo tam sa zjeby a nie admini), herrflick, tvk jak jest mniej niz 12 graczy... po robocie moze cos sie wymodzi ;] za 7h <_< czyli kilka godzin unikania wykonywania zbednych czynnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Robaka, iwo i mnie najczesciej mozesz spotkac na TVK (82.160.39.9:27018). P12 juz nie dziala od jakiegos czasu niestety. Oj chyba Ci sie cos zjeb.... ze od razy 3 posty na raz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 No własnie spotkajmy sie wszyscy na jednym serwerze o tej samej porze zeby sobie popykać np: na kizimizi albo na jakimś tam innym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 KZI gramy na TVK lecz i tak nic nie przebije "delty" [; 100tr only d2 i graja tam SeSi , my i kilku dobrych graczy [; swietny server 83.149.125.53:27015 (jestesmy pod 'fejkami' i zaczynamy grac okolo 20 albo i wczesniej zalezy ale jak wejdzesz pod xywka KZI to zaraz sie odezwiemy do cibie <: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Jak bede maił normalne pingi to przyłacze sie do was u mnie neostrada laguje strasznie (obszar Suwałk) :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) 156.17.53.33:27020 Kuznia FreeStyle wg mnie spoko server ;) A to dla rozładowania energii [; 83.149.125.95:27015 Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) ale dzisiaj nie gracie o 20 [; bo dzisiaj sa mecze waszych uber-pr0 idoli :P srctv 193.42.218.26:27033 trzeba byc wczesniej bo tylko 50 slotow :> ja sobie zajme tak o 17:30 [; musze popcorn kupic [; Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) ja bede mial cipsy [; btw szkoda ze nie ma rezerwacji : p bedzie co ogladac Rebelia vs SeS & dB vs SeS, a jescze jedno btw Rebelia sie teraz inaczej nazywa podawali na #source.pl (irc) wczoraj widzielm.... lecz nie pamietam ^^' Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Wreszcie z Wami zagrałem ;) Gramy coś umówionego ? Mam 3 dni wolne :) Ee dziś wyrywają mi 4 zęby, także nie wiem czy to przeżyję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 jeszcze poltorej godziny i uderzam na steam'a ;] wiec nie boj zaby. mozesz zrobic wywiad jak wyglada sytuacja na serwach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 haaaaa mam post # 3ooo [; Wchodzccie na Delte [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Arnie nieupubliczniaj tak tego ;p jeszcze przegramy i chała będzie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 chaly nie bedzie bo i tak mamy drugie miejsce :P nie wierzysz w naszych chlopakow? :> za 30minut robie im odprawe i rozgrzewkowy spar :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...