iwo_kupa Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Prosze bardzo znalazl sie trener xDDDDD daj im na droge prowiant [; a zeby w drodze na server nie padli ze zmeczenia xDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 były problemy techniczne, obecne srctv na mecz SeS vs dB to gamesfera.pl:27020 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 były problemy techniczne, obecne srctv na mecz SeS vs dB to gamesfera.pl:27020 1607646[/snapback] Poprawka... NArazie SrcTV jest nieznane... Organizacja jest totalnie do [gluteus maximus]... Mecz miał się zacząć godzinę temu prawie... :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 wougle jakas kicha organizacyjna :P srctv narazie nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witajcie, tak czytam pobieżnie ten temacik i doszedłem do wniosku że macie jakis klanik tweak.pl ... czy to prawda? Czy tak tylko sie identyfikujecie na serwach publicznych? Jakoś wczesniej tutaj nie zaglądałem dokładniej ale teraz sie przyjżałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Mamy klanik, grają w nim urzytkownicy forum. Więcej powiedzą Ci koledzy - ja 2 miesiące netu nie miałem i w sumie nie za dobrze się orientuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 i w mig poprawisz tego orta ;] ja niby mam net ale jakos brak czasu na zorganizowana akcje. narcyz badz iwo_kupa wiecej nt. temat moga powiedziec... ide grac... bede chyba na 213.218.117.231:27034 :arrow: na razie jest pusty ale... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 były problemy techniczne, obecne srctv na mecz SeS vs dB to gamesfera.pl:27020 1607646[/snapback] ale wkoncu odbedzie sie ten mecz i czy bedzie Rebelia vs SeS :D Witajcie, tak czytam pobieżnie ten temacik i doszedłem do wniosku że macie jakis klanik tweak.pl ... czy to prawda? Czy tak tylko sie identyfikujecie na serwach publicznych? Jakoś wczesniej tutaj nie zaglądałem dokładniej ale teraz sie przyjżałem. 1607707[/snapback] No ale czemu pytasz jak cchesz do kalnu nie ma miejsca.... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Rob@k chce ci uświadomić że już niedługo wypadniesz z Top10 na TVK Polygon. Lepiej wez się wgarść :P juz cię gonie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ale wkoncu odbedzie sie ten mecz i czy bedzie Rebelia vs SeS :D 1607788[/snapback] Narazie pomału dobiega końca DB vs SeS... A troszkę się przez to opóźni Rebelia vs SeS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 No ale czemu pytasz jak cchesz do kalnu nie ma miejsca.... [; 1607788[/snapback] bo jest pr0 squad [; Rob@k chce ci uświadomić że już niedługo wypadniesz z Top10 na TVK Polygon. Lepiej wez się wgarść :P juz cię gonie :P 1607803[/snapback] dobrze wiedziec ze grasz tylko po to zeby byc w top10 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 dobrze wiedziec ze grasz tylko po to zeby byc w top10 <_< 1607812[/snapback] no a po co sie gra na ffa? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witajcie, tak czytam pobieżnie ten temacik i doszedłem do wniosku że macie jakis klanik tweak.pl ... czy to prawda? Czy tak tylko sie identyfikujecie na serwach publicznych? Jakoś wczesniej tutaj nie zaglądałem dokładniej ale teraz sie przyjżałem. 1607707[/snapback] W 1607803[/snapback] Czesc MJ. A ja Cie chce uswiadomic, ze temu maniakowi skonczyl sie urlop jakis czas temu i teraz juz gra sporo mniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Niestety SeS vs dB 22-25 [; Ale przeciwko Rebelii dadza se chlopaki rade :P Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Niestety SeS vs dB 22-25 [; Ale przeciwko Rebelii dadza se chlopaki rade :P 1607923[/snapback] I tak 4on4 nie ma większego znaczenia w scenie CSa :) 5on5 się liczy, a w finale XEO 5on5 damy radę :) EDIT Literówka... Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A ja mam taki problem: kupilem konto steam i zainstalowalem oryginalna gre HL2 (co prawda od kolegi, ale to konto jest wazne, bo ono ma waznego CD-keya). Teraz wybierajac PLAY GAMES i klikajac na zainstalowane gry powinny sie wlaczyc, co nie? A pokazuje mi sie okienko z grami do zamowienia i sciagniecia. Tak samo jak wybieram jakis serwer z listy i chce sie polaczyc. Przeciez te gry mam zainstalowane.. co jest? Po drugie: jak moge sprawdzic, z jakiego CD-keya zrobione jest moje konto steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Jeśli instalujesz tego HL2 to jak wyskoczy ci okienko z "create new.." i login existing..." to wybierz to drugie wpisz swój login i hasło i masz.. Co do drugiej rzeczy to nie wiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ale przeciwko Rebelii dadza se chlopaki rade :P 1607923[/snapback] ehehehe, no prorok wygraliśmy 25:13 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 SeS wygrywa turniej 5on5 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Severus Zwyciesca HOS Cup !!!! 25: 13 GG & GJ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 to kiedy drugi film? ^_^ gratuluje cheaterzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) HUD - ale ja tak wlasnie zrobilem. Zalogowalem sie na tym kupionym koncie i nie moge zagrac.. bo wybierajac wlasnie PlAY GAMES przechodze TU: http://img328.imageshack.us/img328/6030/half0bf.jpg Na dole jest taki przycisk "register".. i tam moge wpisac cd-key... i wydaje mi sie ze musze go wpisac, bo inaczej nie zadziala. Ale jak? Ktos kiedys mowil w jaki sposob sprawdzic jakiego mam tego key-a... bo w koncu kupujac konto - mam teoretycznie wszystko Pomozcie... Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Shadoow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 SeS wygrywa turniej 5on5 ;] 1608160[/snapback] Gratuluje [; Jednak nie obejrzalem na SrcTV, ale mam nadzieje, ze najlepsze akcje bedzie mozna zobaczyc na jakims filmie kolejnym ;] Czarny kon... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 srctv na obydwu meczach nie było... pifpaf jak zwykle jest mistrzowski...o0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Dajcie spokój nie można było obejrzeć :o kamera stała w miejscu i to jakim jeszcze :/ same teleporty wrrr... Tylko można było czytać co piszą ;p min. jak Gucio robił kupę i nie tylko :). lol. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 HA jak zaczeli grac na azzem to ja widzielm wszsytko z oczu adma xDDD LOSSSSEEERRRSSS XDDDD Kupa byla fpyte o ile to byla kupa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) http://clanhos.republika.pl/wywiad2.html ^^ edit: i jeszzce coś: http://clanhos.republika.pl/110.html szkoda tego 4on4 Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 matrix.swe : Ok dzieki za wywiad micro, mozesz z miejsca pozdrowic kogos , i dodac cos na zakonczenie .. SeS | micro : Ja tez dziekuje , a pozdrowic bym chcial chłopakow z mojego klanu (czyt. SeS), a tagze ziomkow z sH. Do tego dochodzi pozdr0 dla mojej calej rodzinki i Klasy III EB z ZSŁ w Krakowie Hehe, końcówka mnie mikro rozjepała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Shadoow !! Jak odkupiles konto od kolesia to w zaleznosci : 1. Koles mogl go nie rejestrowac na steamie (ale tylkoHL1 badz Coundition zero bo HL2 chyba rejestrujesz od razu) wiec wez zakladke rejestracji i wpisz Cd-keya 2. Jezeli juz zarejestrowal konto to musisz uzyc jego Logina i hasla (powinien ci to dac) i po instalacji wybrac opcje ze masz juz zarejestrowane konto wpisz jego Login i Pass i bedzie OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 HUD - ale ja tak wlasnie zrobilem. Zalogowalem sie na tym kupionym koncie i nie moge zagrac.. bo wybierajac wlasnie PlAY GAMES przechodze TU: 1608170[/snapback] ponawiam pytanie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...