narcyz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a mnie na neo 512 120 min <: syce jak narazie :S 1613037[/snapback] Wcale nei sycisz, bo ja tez mam neo 512, wiec zapewne przyblizony czas zasysania apdejta. Dzis dla dobra klanu proponuje nie grac zadnych sparow, bo jak mnie ktos wkurzy, to oddam w Bialowierzy:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) :plum: :lol: brawwwwo mak! milego sciagania wszystkich update'ow. :D moze odrazu sobie przywal format systemowej partycji? :wink: 1612803[/snapback] Hehe, 2h i zleciał, nawet mniej :) Neo 640 mam ;) Teraz zwykłego CSa znowu zasysam też ;) 10min ;) Jak zrobil backup to nie bedzie musial , ale znajac zycie i maka to pewnie ma jakies 3h z glowy :lol: 1612820[/snapback] Jak znasz maka, a co Ty mnie misiek w dowodzie masz? ;P No ale jednak znasz, ztym że nie do końca bo niecałe 2h :P Pamiętaj o "buhu z fajki pokoju" dla mnie na zlocie ;P Jakieś 3h ? Ja na 128kilobitów ściągałem HL2 i CSS przez kilka dni lol :) 1612948[/snapback] No mi nie całego bo wszystkiego nie usuwa, ale 2h w plecy były ;] Oo mi sie na mm 128 updejty sciagały od 16stej do 2 w nocy.... 1613015[/snapback] Hehe, przykro mi :P Jedziesz na zlot czy nie? Wcale nei sycisz, bo ja tez mam neo 512, wiec zapewne przyblizony czas zasysania apdejta. Dzis dla dobra klanu proponuje nie grac zadnych sparow, bo jak mnie ktos wkurzy, to oddam w Bialowierzy:> 1613182[/snapback] HEhe, to zagraj ze mną :D Mi oddasz w Białowieży :D Ale co oddasz? Krate? Skrzynie? Piwa? :D Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Sorry za blad--> Białowieża ;] Mak a co moze buzi bys chcial?:> Nie gram z Toba, bo jestes noob :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja tak się przez dwa ostatnie dni nagrałem, że dziś nie dtknołem cs'a i nie zamierzam :) Może kijem z daleka hehe :) Eeee, no i poważną rozmowę z żoną też miałem.... Żeńcie się ! Co macie mieć się lepiej niż ja :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Nie chce ktos sprzedac konta na steam lub gry CSS? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ja mogę za trylion złociszy ;] ;] ;] a tak na serio, poszukaj na allegro za 30 zł. możesz kupić bodajże ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Kzi a kto ma lepiej bo napewno nie ja :) Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Po obsadzie, to Ci bedzie trudno stwierdzic kto gra ;] Tylko my sie rozpoznajemy po tych pieknych fake'ach ;] Pewnie jakis mix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 mixy ostatnio sa fpyte [; cigale je gramy <:... Tak wogole to tzymcie sie trenujcie skilla a ja spier... tzn ide spac bo dzisiaj czeka mnie ciezka podroz pociagiem do Białowiezy z lolami [; CU ALL ON DA III ZLOT TWEAK.PL !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 [OT]Ja tez tam spadam za godzinke[/OT] Mixy moza sa i modne, ale niewiem czy tak duza wnosza co zwykle klanowki:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Graliście juz na serwerze Deadly Bullets? 83.149.125.95:27015 Serw dziala jako Death Match tyle ze u mnie na Neo 512 czasem nieda sie grac bo ping rosnie do ponad 800 niewiecie dlaczego? Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez mj18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 wszyscy na zlocie sie paintballem napitalają, a ja tutaj zasysam 1001 Ways To Die CSS Movie <: moze i nie jestem na czasie z tym filmem, widzial kto to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ludzie, powiedzcie mi jaki jest adres serwera tweak i jakie hasło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 gramy cosik jakiegos mixa dzis? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 jestem chetny na 22:00 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 to mieszczanie proszeni są o wbicie na serwa o 22 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ludzie, powiedzcie mi jaki jest adres serwera tweak i jakie hasło :) 1615825[/snapback] TU znajdziesz wszystkie polskie serwery css w tym serwer tweaka juz sie nie moge doczekac az ci skopie tylek sparrov :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) :) dlugo nie gralem :P !exec, dzieki za linka do serwerow, tego mi bylo trzeba :] Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Sparrov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 dzisiaj pogralem 2 mapki z niejakim pissing dog ;] z grobelkiem bym chetnie zagral, dzisiaj coś sie uda skołować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) mam problem z counter strikem 1.6, nie moge ustawic na high 32 bity software ustawiam i nic dalej jest low 16 a na open gl da sie ustawic 32 bity ale grafika sie sypie takie dziwne przeskoki sa moze ktos pomoze z gory dzieki. Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Moze zagramy jakiegos mixa 5on5 dzisiaj.Tylko potrzeba kogos kto poszuka przeciwnika na ircu bo ja nie umiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ja sie piszę na mixa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 mnie polamalo i lamie ;] ale przynajmniej gram z wiekszymi lamami i sie nie kompromituje wyzywaja mnie od cheatow znow :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Ciebie od czitow O_o ? ;]] Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 siemka [; ja moge grac dzisiaj ....wczoraj ładnie gralismy z Robaczkiem 2vs2 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 no to misja, znalezc jakichś chętnych ;] ja tymczasem spadam do shop'u, prosze tu coś ładnie zorganizowac ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 heh jak nie bedzie ciekawych meczy z lana to czemu nie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Kto mi pomoze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ja gram ;] w miksa, o której godzinie? 20? 22? 12? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja sie pisze na tego mixa. Kazda godzina po 21 pasuje. Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez neonone1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...