Sparrov Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja tez moge grac? :) Wczoraj chcialem wejsc ale byl zmieniony pass...jakby co piszcie na PW albo tu :P Jestem gotow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) a wczoraj był pas zmieniony bo gralismy sparinga [; Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Pozdrowionka z Białowieży od całej CS Crew ekipy, zarówno Tweak.pl jak i SeS :D Jest zzaaaaaajebbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiśśśśśśśśśśścccccccccciiiiiiiieeeeee eeeee :D Piwo się leje i się nudzimy ;) A pozatym ok ;) Gramy z pocą non topper w CSa, reszta coś tam robi albo pije ;) Stay in touch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 I co z tym mixem bo temat sie urwal .... mi 22 pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) no mozemy grac [; ja jestem caly czas gotow ;:> o 22 zaczynamy na naszym serwie <: Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Na ktorym ? Na publicznym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 213.218.117.231:27030 kanter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 kórfa :mur: od jutra bede miec konto swoje ;[ nie ma kto sprzedać jakos szybciutko, albo pozyczyc na godzinke dwie, bo chcialem bardzo z wami pociorac ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Moze maly spar 2on2 - Tweak.pl vs. ludzie z forum. Ja bede z Groblem.Wy znajdzie 2 osoby chetne i gramy nawet zaraz. Jak chcecie to pisac do mnie na GG 1610074. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ja jestem gotowy do gry...gg 2120061...dajcie znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jeszcze jedna osoba i gramy 2on2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja jestem chetny bylem na serwie ale serw byl pusty. GG 2898885 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 no właśnie, serwer stoi pusty, zaludnijmy go ;] ps. też chce grać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 GRa ktoś coś gdzieś...? Jak są chętni to zapraszam również na serwer Supermedia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 HAAAAAAAAAA wrocil ze zlotu !!!! [; zalujcie ze nie byliscie :D Wogole to kurde ta wasza organizacja tyle postow o jakas gre, to ma byc szybka akcja - GRAMY O .... - i juz [; P.S. SIEMA !! [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Kto chce pograc FFA niech wchodzi na nasz serwer 213.218.117.231:27030 - haslo kanter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) To sobie pograliśmy dzisiaj no i graliśmy w składzie: http://img117.imageshack.us/img117/1945/dedust200002lb.jpg Co zakończyło sie takim wynikiem: http://img117.imageshack.us/img117/6814/dedust200013vk.jpg No i ogólnie fajnie sie grało... Mam nadzieje że częsciej bedziemy tak się spotykać.. Max rozdzielczosc obrazkow to 650x480 by mechl!k Edytowane 1 Września 2005 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Fajnie tylko czemu nie dales screena jak my bylismy w terro ;] A tak wogole to zmiejsz rozmiar obrazkow bo % zarobisz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Bania jak posycil tam :D P.S. Sry za 2 posty nie wiem czmu tak wyszlo (ehehe mialme 'lossa' i wcisnalem 2 razy dodaj post : P) najlepeij usunac <: Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 iwo przeciez sam mozesz usunac swoje posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 widzę, że eloziomy łądnie pograły w terro... ;-) kurde jakby zlot był bliżej wawy to może i ja bym zawitał. :D PS. ilu z was miało swoje kompy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Poca i Mak [; reszta ludu co miala PC to z fpp.pl ale oni grali w AA.. ...aaa no i Poca zobaczyl na sali 'neo' z pentagramu lecz zdeka sie pomyli bo byl to jakis 'Juzek' xDDDDDDDDDDDD Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 [; poca ssie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 no wczoraj bylo ciekawie ;] zwlaszcza po calym dniu grania i wieczornym "magicznym" lossie :F a teraz malutki odpoczynek zaliczam ;] moze dzis wieczorem delte zaatakujemy? albo jakis inny serw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 mozna mozna delta dobra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 tylko tam pusto ostatnio coś o.0 może coś jest nie tak z serwerami, sam nie sprawdzałem, po co szukać jak wy macie 14 slotów, a tyle osób pewnie się nie znajdzie [; wieczorem można coś pograć jak wczoraj tylko uprzedzajcie jak zmieniacie mapy, bo kufa grasz, runda trwa, a tu jeb zmienia się mapa .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 gracie coś dzisiaj fusy ? bo chętnie bym pograł z elitą [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Wracajac do starej klutnii nt. sensivity na jakmi gra Mak777. W tej chwili moge spokojnie potwiedzic, ze gra on na sensie 20 co jest dla mnie lekko niewyobrazalne. Wszyscy patrzylismy ze zdziwieniem, jak ta menda to robi ;] Wogole to mielismy z Makiem wziac udzial w turnieju CS'a 1.6 2on2 ;] Ale organizatorzy LP byli troche z (_|_) i sobie trzeba bylo dac spokoj. Zreszta po co mielismy ogrywac Frag Executors, czy chociazby messa ;] Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 mess i cs ?? :> grał w q3, potem w painkillera w pentagramie co dziwnego na początku wakacji przeszedł w stan inactiv, bo miał jechać do WB, a na zlocie był ;p fx nawet były ?? hahahha neo aka Juzek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Mess tam gral w Q3, a CS byl tylko dodatkiem. A co najciekawsze wcale nie wygral w Q3. Mial bardzo ciekawy final podobno, przegral w samej koncowce 2 fragami. Tak, FX byl co mnie nawet zdziwilo. A z neo byla niezla beka. Siedzielismy sobie spokojnie, a w pewnym momencie Poca z podnieta wsakazal na jakiegos lola w czerwonych drechach mowiac ze to neo. Jakos od poczatku nie wydawalo mi sie to zbyt realne, ale podeszlismy z Bania blizej aby miec ta pewnosc. Niestety okzalo sie, ze nie jest to neo, a po jakims czasie chodzil w koszulce z nickiem na plecach- Juzek, hahahahah ;] Ale przynajmniej bylo zabawnie. A jeszcze jak zrobilismy sobie wlasnego lana w nocy, gdzie gralo ok 12-14 osob (nie pamietam dokladnie) to juz wogole bylo git ;] szkoda, ze to byl CS 1.6, no ale zawsze to cos. Tylko teraz mi sie trudno przestawic na Source'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...