Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrowionka z Białowieży od całej CS Crew ekipy, zarówno Tweak.pl jak i SeS :D Jest zzaaaaaajebbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiśśśśśśśśśśścccccccccciiiiiiiieeeeee

eeeee :D Piwo się leje i się nudzimy ;) A pozatym ok ;) Gramy z pocą non topper w CSa, reszta coś tam robi albo pije ;)

Stay in touch :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sobie pograliśmy dzisiaj no i graliśmy w składzie:

http://img117.imageshack.us/img117/1945/dedust200002lb.jpg

Co zakończyło sie takim wynikiem:

http://img117.imageshack.us/img117/6814/dedust200013vk.jpg

No i ogólnie fajnie sie grało...

Mam nadzieje że częsciej bedziemy tak się spotykać..

Max rozdzielczosc obrazkow to 650x480

by mechl!k

Edytowane przez mechl!k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko tam pusto ostatnio coś o.0

może coś jest nie tak z serwerami, sam nie sprawdzałem,

po co szukać jak wy macie 14 slotów, a tyle osób pewnie się nie znajdzie [;

wieczorem można coś pograć jak wczoraj

tylko uprzedzajcie jak zmieniacie mapy, bo kufa grasz, runda trwa, a tu jeb zmienia się mapa ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracajac do starej klutnii nt. sensivity na jakmi gra Mak777. W tej chwili moge spokojnie potwiedzic, ze gra on na sensie 20 co jest dla mnie lekko niewyobrazalne. Wszyscy patrzylismy ze zdziwieniem, jak ta menda to robi ;]

Wogole to mielismy z Makiem wziac udzial w turnieju CS'a 1.6 2on2 ;] Ale organizatorzy LP byli troche z (_|_) i sobie trzeba bylo dac spokoj. Zreszta po co mielismy ogrywac Frag Executors, czy chociazby messa ;]

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mess i cs ?? :>

grał w q3, potem w painkillera w pentagramie

co dziwnego na początku wakacji przeszedł w stan inactiv, bo miał jechać do WB, a na zlocie był ;p

fx nawet były ??

hahahha neo aka Juzek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mess tam gral w Q3, a CS byl tylko dodatkiem. A co najciekawsze wcale nie wygral w Q3. Mial bardzo ciekawy final podobno, przegral w samej koncowce 2 fragami.

Tak, FX byl co mnie nawet zdziwilo.

A z neo byla niezla beka. Siedzielismy sobie spokojnie, a w pewnym momencie Poca z podnieta wsakazal na jakiegos lola w czerwonych drechach mowiac ze to neo. Jakos od poczatku nie wydawalo mi sie to zbyt realne, ale podeszlismy z Bania blizej aby miec ta pewnosc. Niestety okzalo sie, ze nie jest to neo, a po jakims czasie chodzil w koszulce z nickiem na plecach- Juzek, hahahahah ;]

Ale przynajmniej bylo zabawnie. A jeszcze jak zrobilismy sobie wlasnego lana w nocy, gdzie gralo ok 12-14 osob (nie pamietam dokladnie) to juz wogole bylo git ;] szkoda, ze to byl CS 1.6, no ale zawsze to cos. Tylko teraz mi sie trudno przestawic na Source'a ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi