Bania Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A z neo byla niezla beka. Siedzielismy sobie spokojnie, a w pewnym momencie Poca z podnieta wsakazal na jakiegos lola w czerwonych drechach mowiac ze to neo. Jakos od poczatku nie wydawalo mi sie to zbyt realne, ale podeszlismy z Bania blizej aby miec ta pewnosc. Niestety okzalo sie, ze nie jest to neo, a po jakims czasie chodzil w koszulce z nickiem na plecach- Juzek, hahahahah ;] 1620766[/snapback] eheheheheh, dodam tylko, że typ grał w AA :P szkoda, ze to byl CS 1.6, no ale zawsze to cos. Tylko teraz mi sie trudno przestawic na Source'a ;] 1620766[/snapback] nie ściemniaj, lamka jesteś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 widzę, że eloziomy łądnie pograły w terro... ;-) kurde jakby zlot był bliżej wawy to może i ja bym zawitał. :D PS. ilu z was miało swoje kompy? 1620106[/snapback] Ja i Poca laptopy :) Tylko ten fus miał mieć zainstalowanego Sourca i inne gierki a nie miał nic i były problemy... Nie ma to jak updeate steama przez GPRS przez 4h :D Poca i Mak [; reszta ludu co miala PC to z fpp.pl ale oni grali w AA.. ...aaa no i Poca zobaczyl na sali 'neo' z pentagramu lecz zdeka sie pomyli bo byl to jakis 'Juzek' xDDDDDDDDDDDD 1620212[/snapback] AA, q3, q3cpma, q2 itd. ;) Hehe, z Juzkiem dobra akcja była :D "Patrz, NEO, o [ciach!]a" [; poca ssie :> 1620220[/snapback] Hehe, no w nocy dobrze laske trzaskał ;) Wracajac do starej klutnii nt. sensivity na jakmi gra Mak777. W tej chwili moge spokojnie potwiedzic, ze gra on na sensie 20 co jest dla mnie lekko niewyobrazalne. Wszyscy patrzylismy ze zdziwieniem, jak ta menda to robi ;] "Kłótni" ;P A co do mojego sensa to mówiłem to od dawna... W sumie chyba nie miałem powodu do kłamani co zostało udowodnione na zlocie. Wogole to mielismy z Makiem wziac udzial w turnieju CS'a 1.6 2on2 ;] Ale organizatorzy LP byli troche z (_|_) i sobie trzeba bylo dac spokoj. Zreszta po co mielismy ogrywac Frag Executors, czy chociazby messa ;] 1620551[/snapback] Tia, syciliśmy jak pen.isy :D Szkoda że nie zmotali kompa dla narcyza bo Ci co wygrali to leszcze byli... Mess tam gral w Q3, a CS byl tylko dodatkiem. A co najciekawsze wcale nie wygral w Q3. Mial bardzo ciekawy final podobno, przegral w samej koncowce 2 fragami. Tak, FX byl co mnie nawet zdziwilo. Ale i tak Mess dobrze dawał. W miarę :P A z neo byla niezla beka. Siedzielismy sobie spokojnie, a w pewnym momencie Poca z podnieta wsakazal na jakiegos lola w czerwonych drechach mowiac ze to neo. Jakos od poczatku nie wydawalo mi sie to zbyt realne, ale podeszlismy z Bania blizej aby miec ta pewnosc. Niestety okzalo sie, ze nie jest to neo, a po jakims czasie chodzil w koszulce z nickiem na plecach- Juzek, hahahahah ;] Błąd w zeznaniach, białe spodenki i czerwona koszulka ;) Ale przynajmniej bylo zabawnie. A jeszcze jak zrobilismy sobie wlasnego lana w nocy, gdzie gralo ok 12-14 osob (nie pamietam dokladnie) to juz wogole bylo git ;] szkoda, ze to byl CS 1.6, no ale zawsze to cos. Tylko teraz mi sie trudno przestawic na Source'a ;] 1620766[/snapback] Eee tam, rano był lepszy lan... A co do przestawiania się to nie wiem czy nie wrócę do 1.6, bo grało się wypas! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Eee tam, rano był lepszy lan... A co do przestawiania się to nie wiem czy nie wrócę do 1.6, bo grało się wypas! To to z nami grales tam oO nie widzielm cie [; ale szczerze mowiac calkeim fajnie sie gralo full auto i hejaaaaaa ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 nie ściemniaj, lamka jesteś :wink: 1621312[/snapback] Nic nowego to Ty nie powiedziales:> Heh... Hehe, no w nocy dobrze laske trzaskał ;)To Tobie tez? [; A co do mojego sensa to mówiłem to od dawna... W sumie chyba nie miałem powodu do kłamani co zostało udowodnione na zlocie.Alez ja nigdy nie twierdzilem, ze to klamstwo ;] Napisalem zeby sie pochwalic, ze widzialem jak Ty grasz lamko:> Tia, syciliśmy jak pen.isy :D Szkoda że nie zmotali kompa dla narcyza bo Ci co wygrali to leszcze byli...No gnz tam cos probowal gadac z romkiem, ale w zupelnosci go rozumiem ze sie nie zgodzil. W koncu, to nie jego wlasnosc byla. Zreszta jak mysle, ze mialbym sie tam tak denerwowac ta organizacja ze strony fpp, to sie anwet ciesze ze nie gralem w tym turnieju. Za to w tym czasie sie calkeim fajnie gralo 4fun. Błąd w zeznaniach, białe spodenki i czerwona koszulka ;)Moze to i nie istotne, ale powiem Ci ze on sie chwile po tym jak wszedl na aule przebral. Bania moze potwierdzic, ze najpierw kolo mial dlugie czerwone drechy, bo z tego sie wlasnie smialismy ;] (omg klocimy sie o ubrnaie jakiegos lola :) )q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Moze to i nie istotne, ale powiem Ci ze on sie chwile po tym jak wszedl na aule przebral. Bania moze potwierdzic, ze najpierw kolo mial dlugie czerwone drechy, bo z tego sie wlasnie smialismy ;] (omg klocimy sie o ubrnaie jakiegos lola :) )q 1621620[/snapback] Nie lola tylko JUZKA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 i tak ja byłem CS master ;]]] maku 2 sprawy ... ten twój sens 20 to żaden powód do dumy - tylko budzi to troche zdziwienie u innych graczy - ale żeby sie tym w sigu chwalić - jak już pisałem żadna to duma - co innego jakbys grał na 0.002 ;] druga sprawa - po kiego grzyba ci twój pro-pad i mx518 (o ile pamietam) skoro ty wogóle myszką nie ruszasz ;]]] prO mychy są przystosowane do niskich sensów by sie nie gubić więc ty spokojnie mógłbyś wymiatać na kulkowej za 15pln lub na największym shicie z optyków bo przy sensie 20 żaden sie nie zgubi ;]]] IMO wyrzuciłeś pieniądze w błoto bo nie korzystasz wogóle z technologi tej myszy... a pada możesz mi oddac za grosze bo też ci taki duży sie nie przydaje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a pada możesz mi oddac za grosze bo też ci taki duży sie nie przydaje ;] 1624330[/snapback] musiałby Ci dać całe swoje biurko, on gra na swoim lakierowanym blacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 druga sprawa - po kiego grzyba ci twój pro-pad i mx518 (o ile pamietam) skoro ty wogóle myszką nie ruszasz ;]]]I tu sie mylisz Gonzo. On gra na mx 510. Ta 518 ktora przez chwile Maku uzywal, nalezy do Zenfista. Zreszta on nie ma pro pada, on ma biurko ;] Tam gral na QcK nalezacym do iwo_kupy(selekta) Zreszta, jaki tam z Ciebie CS master:> nawet Para(lityk) jak wlaczyl gre na chwile lepiej gral od Ciebie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no właśnie - widziałem go z QCK i 518 - dlatego napisałem ;] ok biurka nie chce ;]]] ale 510 dużo 518 nie ustępuje więc moja teoria myszki nadal aktualna ;] @narcyz nie pindol - wymiatałem lepiej niż paralityk - tylko jego umiałem zabić ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Potrzebny Ci tylko nawigator po mapie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ssiesz jako nawigator - i tak mnie ownowali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No dobra dobra, na drugi dzien Ci lepiej szlo ;] Bo w nocy to tylko kickowales a nie grales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 I tak wszyscy jestescie lamy bo ja rzadzilem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 yyy.... A nie Buzzy rzadzil?:> Tzm. czitowal :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reghis Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam I tak wszyscy jestescie lamy bo ja rzadzilem [; 1624724[/snapback] po mnie zaraz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Gramy cos dzis :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Oczywiście. Ja jestem chętny. Ale CW? Czy ffa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 można wieczorem zagrać jakieś FFA Poca :arrow: kto ci posty ukradł? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 sam se ukradl cziter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 paranoikalny czit [; można ciapać, tylko żebym znowu nie k@r@ł moimi fpsami i lagami :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zrobiłem to specjalnie :> Nie chce Was przytłaczać moimi postami... No możemy jakoś wieczorkiem zagrać. -------- SeS - dzisiaj o 19.00 gramy z C#Force [; Szybko skonczymy i wracamy do gry z tweakowcami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ok moge zagrać... pójde od razu trawnik skosić żeby sie na 19 wyrobić [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarnut Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) GuCio(sławie) wpadnij do Łodzi tez jest jeden do skoszenia :D (mały) ... W nocy byla niezla atmosferka jak dostawalem po dupsku w 1.6 [; ale i tak kazdy by dostal w dupe w SURSEE [; lamki I'm THE UBER-PR0 !!! EDITTT !!!! : to pisal iwo [; Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez Jarnut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 i tak ja byłem CS master ;]]] maku 2 sprawy ... ten twój sens 20 to żaden powód do dumy - tylko budzi to troche zdziwienie u innych graczy - ale żeby sie tym w sigu chwalić - jak już pisałem żadna to duma - co innego jakbys grał na 0.002 ;] Czy ja wiem, jedyna osoba w polsce która coś tam potrafi na tym sensie 20 ;) druga sprawa - po kiego grzyba ci twój pro-pad i mx518 (o ile pamietam) skoro ty wogóle myszką nie ruszasz ;]]] prO mychy są przystosowane do niskich sensów by sie nie gubić więc ty spokojnie mógłbyś wymiatać na kulkowej za 15pln lub na największym shicie z optyków bo przy sensie 20 żaden sie nie zgubi ;]]] Pro pad? To był pożyczony QCK, pozatym QCK jest średnim pro padem ;) Co do mychy miałem MX510 cały czas, tylko przez 5min MX518 bo zen chciał mi pokazać że się gorzej na nim gra ;) A grałem kiedyś na kulce, potem na tanim optyku i w końcu za grosze dostałem nowego mx510 ;) A że jest przewygodny to na nim śmigam. IMO wyrzuciłeś pieniądze w błoto bo nie korzystasz wogóle z technologi tej myszy... a pada możesz mi oddac za grosze bo też ci taki duży sie nie przydaje ;] 1624330[/snapback] IMO nie wiesz siusiaku o czym mówisz :) Wygoda to podstawa :) Zresztą wież mi że starsze optyki jakie miałem gubiły się... A z technologi korzystam jak najbardziej :) Jak czasami muszę zrobić 10 x 360* to co? ;) A pad jak już ktoś napisał należał do kupsztylca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dobra dobra Jarnut, Ty to sobie lepiej skroc tego sig'a, bo mozna miec max 10 linijek:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dajcie namiar gdzie gracie, może też wpadnę. Zawsze gram na Supermedia, ale co tam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Supermedia delikatnie mówiąc - ssie. 27 slotów to lekka przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 kufa gramy cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 uu p0ca zmienil sig'a : p a tak wogole nie zapomnijcie isc do szkoly xDD my gdzie gramy? a mozna nas wszedzie zobaczyc oczywiscie po statach bo gramy pod fajkami, lacz zazyczaj kazdny znas jak wejdze na obojetnie jaki public server to oŁnuje czyli 150 : 1 [; (1 tak dal nie poznaki) Tak naprawde to gramy u nas na serverze, popatrz w starsze posty cos tam o nim jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dzisiaj na szybko zrobiłem sobie pr0 podkładkę ;) TAk żeby mieć na wyjazdy ;) Tzn. to narazie prototyp, jutro zrobię zdjęcia ;) W skrócie, z kawałka plexy pojechałem piłką, potem flexem, później przyszlifowalem kanty i ściołem rogi, wszystko obrobiłem z grubsza na szybko. Obie strony zmatowiłem najpierw wiertarką z nakładką i papierem 80, potem ręcznie pojechałem obie strony 150, a na koniec stronę do grania 900wodną. Wszystko zrobione w 60min, jutro zrobię foty ;) Może w poniedziałek będe miał kawałek teflonu 40x40cm :D Więc zrobie sobie teflonową podkładkę i problem ślizgaczy odpadnie ;) No to teraz jak znajdę chwilkę będe mógł Was w CSa pojechać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...