KZI Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Już tylko jutro mam wolne, środa nocka :( Napisałem dziś grafik dla ludzi na cały miesiąc, także jak nic się nie pozmienia, to można coś pokombinować i mniej więcej się umówić. Nie mam tego teraz przy sobie, ale wpisze potem dni wolne. Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 213.218.117.231:27030 | hasło: kanter Tutaj gramy. Wchodzcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Heh, wpadłem pod koniec, nuda panowie, wszyscy pod innymi xywami, zmieniacie mapy w koło, widać, że się grać nie chce... Nędza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 KZI jak masz ochote to wchodź na Tajemniczy Server HerrFlika - 81.15.128.131:2701 Naprawdę fajnie się tam gra i pingi małe. Nie lubię serwerów gdzie jest > niz 16 slotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 f10 :mrgreen: nie ma jak nudy w robocie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Witam ! Gracie cos dzisiaj lub jutro?Ja od 18 jestem free...Dajcie znac... Dawno mnie tutaj nie bylo(ogolnie grywam teraz na kuzniach,herflikach i tym podobnych serwach) W razie co jestem na GG 2601410 Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Po co mi Twój numer gg?:> Jak będziemy grać to sam wejdziesz. Nie będziemy przecież na gg pisać, phi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 trrue true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Po co mi Twój numer gg?:> Jak będziemy grać to sam wejdziesz. Nie będziemy przecież na gg pisać, phi 1638325[/snapback] zazwyczaj do mnie piszesz o takich sprawach :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Dokładnie, koledzy do siebie piszą, resztę się zlewa. Do mnie nikt nie pisze, dlatego też z wami nie gram :) No, ostatnio Iwo się odezwał... Trzaskam cały czas na kuźni, już 8 jestem ;) Za mało killsów mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja proponuje cos zagrac dzis o 22 ! Napiszcie czy wam pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja proponuje o 20. Od 22 gra Dragoniasty, a z nim nie chce grac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 ok, mozna zagrac dzis o 20 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja proponuje o 20. Od 22 gra Dragoniasty, a z nim nie chce grac [; 1640366[/snapback] Mówisz o tym leszczu co go jadę z zamkniętymi oczami? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 do wojska ma iść ;f można ciapać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Jak bede w domu, a nie na jakims browarku, to tez bym mogl zagrac juz. Wymienili mi zepsutego mx500, na 518 :D bede was karal, jak tylko opanuje ta myszke, hehe [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Jak bede w domu, a nie na jakims browarku, to tez bym mogl zagrac juz. Wymienili mi zepsutego mx500, na 518 :D bede was karal, jak tylko opanuje ta myszke, hehe [; 1640534[/snapback] Tobie nic nie pomoże....;] chyba ze zmienisz mychacza na a4techa jak kazdy pr0 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Wymienili mi zepsutego mx500, na 518 :D bede was karal, jak tylko opanuje ta myszke, hehe [; 1640534[/snapback] że niby dobry będziesz? ;) dołącze do was koło 22, gdzie będziecie grać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) To jak lamy gramy o 20??Ja moge grac ale tylko do 21 :( Ale i tak was pokaram ;] edit: Ja sobie juz nie pogram :( Dziewczyna przyszla w odwiedziny ;] Edytowane 9 Września 2005 przez Rob@k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Gramy o 22 bo o 20 nie moglem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Coz ja gralem przed chwila z FastlYm na azteku u dostalem rowno po koncowce plecow ;] A teraz juz jestem zbyt zmeczony. I jutro czeka mnie ciezki dzien :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 taa...umawiać się z wami, prawie tak samo jak u nas treningi ^^ zobaczymy o 22.... Orgiusz :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Panel ostrzegania użytkownika :twisted2: huh? :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 jak tak bardzo chcesz to wpisz się w złotej księdze :mrgreen: a żeby nie dostać % za OT kilka neswów ze strony valve, nowy skin już niedługo: http://www.csbanana.com/skins/images/db/re...1847401567_.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 No to jak gra ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 a żeby nie dostać % za OT kilka neswów ze strony valve, nowy skin już niedługo: 1640875[/snapback] Orgiusz daje za byle co % : p... Co za wyj... skin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) mam problem przeinstalowalem system i teraz jak wlaczam steama to nie widzi mi gier zainstalowanych. Jest jakis szybki sposob poprawienia tego?:) edit: ok juz dziala Edytowane 11 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) hyhy, wystarczy chwile pomysleć, przeważnie sie pojawia edit "ok działa" ;]] Panofie! Pocioramy cosik wieczorem? Wiem, że to nie odpowiedni dział, ale do 'Sprzedam' nie kazdy zaglada, poszukuje konta steam bronze ;> jakbyscie mieli jakies namiary na sprzedających to prosilbym o zarzucenie :> Edytowane 12 Września 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 tez tak przezywacie jak gracie w CS'a ?? :wink: :D http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strH..._obsession.html BOOM!!!! HEAD SHOT !! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 http://www.purepwnage.com/ <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...