KZI Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Kiepska sprawa, ja wczoraj zasadziłem pięścią w klawkę no i spacja wgieła się z prawej strony :( Działa, ale śmiesznie się pisze... W sumie to dziwne, bo czemu z prawej , skoro uderzyłem z lewej lol. No co, nie szło mi :) Edit: musiałem poprawić spacje, jednak nie do końca działa :) Edit2:Naprawiłem. Strasznie nerwowy jestem podczas grania na multi, gdzie liczy się wynik. Czasem już po wyjściu z gry jeszcze nie potrafię się uspokoić ;) Edytowane 13 Września 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 KZI gracie spara jakoś w tym tygodniu ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 pr0, el0 m3g4 5t4t5 [; ffa ssie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Tak to jest jak terro biega po calej mapie a bomba lezy i pika ^_^ Moze dzisiaj w sensownym miejscu kolo 9pm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) mozna bo nasze tŁikowe miejsce sie juz skonczylo :P pr0, el0 m3g4 5t4t5 [; ić stond Edytowane 13 Września 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 I tak mało tam graliście [; Przykro nam ale o 9pm nasz pr0 klan gra cw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Wczoraj pół dnia przegrałem na Kuźni, tylko Robak od nas próbował wejść, ale miejsca mu zabrakło :) Czy Tweak coś jeszcze gra, czy nie ? Sesy grają z tego co widzę ;) Hmm, a my ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 My wlasnie probujemy zaczac w koncu grac jakies CW :)Na razie Griszman i Niko nie maja netu i pewnie dzisiaj nam wylacza serwer. @Iwo moglbyc wyliczyc ile potrzeba kasy na 11 slototy serwer i trzeba zaczac zbiorke.Im szybciej tym lepiej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ivo właśnie do szkoły poleciał ;) Ja mam w tym miesiącu nawet dość wolnego, możnaby coś zorganizować... Powiedzcie mi, dlaczego mając xywę Tweak # KZI wszyscy mówią do mnie Tweak zamiast KZI cholerka, przecież gra masa ludzi z tagami klanów i chyba jest jasne, że wpierw jest klan, później xywa ? Co za ludki...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 No to jak Tłikowce gracie dziś wieczorem spara? Mamy serva! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 no możemy po godzinie 22 zagrac....:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Ja mam do 20.30 czas - później po żonkę jadę i mnie nie ma, jak wrócę to i tak będzie opowiadać z całego dnia więc pograłem ;) Edit: Wszedłem zobaczyć www Kuźni. Wszedłem na forum, przypadkowe kilka postów otwarłem. Proponuje zobaczyć poziom elokwencji admina: http://kuznia.sprinter.eu.org/phpBB2/viewtopic.php?t=1081 Nie przeklejam, bo jeszcze banana dostanę :) Edytowane 13 Września 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Macie moje gg jak bedziecie mieć ekipe to sie odezwijcie wieczorem to zagramy GG# 8712256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Edit: Wszedłem zobaczyć www Kuźni. Wszedłem na forum, przypadkowe kilka postów otwarłem. Proponuje zobaczyć poziom elokwencji admina: 1646383[/snapback] Ale kolo... bueheh a ja spadlem z 3 miejsca i co ja teraz zrobie.... :wink: Jak chce se zrestartowac staty to niech kupi nowe konto pr0ste nie :> B) i niech pokazuje jaki jest uber pr0 ... Edytowane 13 Września 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Moim zdaniem najlepiej gdyby komendy top i rank nie dzialaly a dzialala tylko komenda statsme - czyli moje staty do mojego wgladu. Lubie sobie sprawdzic czy ilosc headshotow/ilsoc killow roznie czy nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 yyy... czy ja dobrze rozumiem, dzis nam wygasa umowa na serwer? Ups... Niby nie gram za duzo, ale moglibysmy sie zebrac jakos. Mniej slotow, wyliczyc ile potrzeba kasy przy obecnym skladzie (w koncu sie pomniejszyl) i wplacic szybko pieniazki. Co do wieczornej gry... Ja moge dopiero po 21, wiec jak cos to dajcie znac gdzie sobie gracie. Granie CW w moim przypadku, to nie koniecznie dobry pomysl, bo malo gram ostatnio i mi to nie najlepiej wychodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 ja też bym pograł, ale nigdy Was nigdzie nie można znaleźć wrrr ;p ostatnio to !exec znalazłem na ATM, ale w formie nie byłem ;). Tak mało popularnych serwerów CSS polskich jest, a nigdzie nie można Was zobaczyć ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 mnie tylko na full ffa i rzeźnia ;] : serwer sOe : 85.10.193.4:27085 (fajne zabawki tam są poinstalowane) netarena d2 :62.233.196.123:27019 deadly bullets deathmatch: 83.149.125.95:27015 imo przednia zabawa ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Mnie znajdziesz prawie zawsze na TVK Poligon 82.160.39.9:27018 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 ja jestem zawsze tu 0700.880.774:ZADZWON [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Kuźniaaaa :) 156.17.53.33:27020 Zwykły serwer, cudów nie ma, lamki też grają, ludzi z masakra skilem nie ma (prócz mnie), mormalnie się gra... Jak tylko gram, tam siedze - sprawdzajcie, dołączajcie się :) Mam nowe hasło : Jestem reprezentantem SKILL'a, a ty się lepiej nie wychylylaj. LOL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ja też bym pograł, ale nigdy Was nigdzie nie można znaleźć wrrr ;p ostatnio to !exec znalazłem na ATM, ale w formie nie byłem ;). 1646768[/snapback] no nie przesadzaj pozniej juz wymiatales prawie tak jak ja :P Tak mało popularnych serwerów CSS polskich jest, a nigdzie nie można Was zobaczyć ;pmozna tylko wszyscy graja pod fejkami i nawet nie wiesz ze z nimi grasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) Zapraszam serdecznie na serwer CS:Source 83.149.89.3:62000 pass: zenfist.pl może służyć dla Tweakowców podczas gdy oficjalny jest "zajęty" ;] Zainstalowany jest ManiAdmin. Map będzie wiele do wyboru. Liczba slotów: 14 mapcycle: cs_italy de_dust de_aztec de_cbble cs_office de_chateau de_dust2 de_piranesi de_prodigy cs_compound de_train de_tides de_port de_inferno cs_assault fy_iceworld_tc glassfloor_kdr scoutzknivez knife_arena1 Edytowane 14 Września 2005 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Moze podasz jeszcze wiecej info nt. serwera? ;] Liczba slotow, dostepne komendy, map cycle, itp itd ;] Zreszta kolo 4pm pewnie tam sie pojawie :twisted2: Moze podacie na pw serwery ktore tu sie przewinely a ja wyedytuje 1 post kucyka? Oczywiscie za jego zgoda :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Rob@k zawsze na TVK. Cfaniak z niego taki że jak ETB go przenosi do drużyny przeciwnej to on wyłazi na specta i jak sie miejsce zwolni to zaraz wraca tam gdzie był wcześniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ten serwer nie troszke z pupy?:> Ciagle mam 200ms. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ten serwer nie troszke z pupy?:> Ciagle mam 200ms. 1648326[/snapback] Teoretycznie GamesNet.pl :>, a jak u reszty pingi? bo u mnie ~65ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Miaauu, Euroserver? Holandia? nie, dziekuje :> Moje łącze nie lubi NL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ja bym cos zagral dzisiaj , ale musze wyslac mobo i proca dzisiaj :| A debil jestem i zapomnialem kupic cooler na A64 , wiec dopiero jutro bede mial kompa na nogach :mellow: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Czy ktos gra ? :) Nigdy nie mozna sie z wami dogadac <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...