Zenfist Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Klan sie nie rozlecial, lecz serwera juz nie mamy, bo minelo 3 mies. i trudno nam sie zebrac na nowy... 1653444[/snapback] hmm... może będe mógł pomóc ;] jak coś wal na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Witam, chcialbym prosic o jakies rady co mam zrobic. Otoz od jakiegos czasu moze miesiaca, jak wchodze na jaki kolwiek server, to mi laduje sie na server bardzo dlugo! Jak juz sie polacze to strasznie sie tnie, nie ze wzgledu na fps tylko o pakiety i ping chodzi. Lacze mam neo640/160 wszedzie mam pingi okej, ET, q3 onet.pl itd. Nawet ping w eye jak patrze na server css jest ok. Wszystko jest inaczej jak jestem na serverze, nie wazne jaki to by byl. I jest tak, ze (mam wlaczone net_graph 3, widze ping, i pakiety wchodzace, wychodzace, packetlosty i choke) i przy pakietach "in" jest wszystko w najlepszym porzadku ale jak patrze na "out" to mam strasznie male niz kiedys mialem powinno byc kolo 20k/s czy tam 15/ks nie pamietam a mam watrosci mniejsze niz 0 (0,4k/s cos kolo tego czasem 2,4k/s) I ping bardzo wysoki pow 150. I to powoduje mi ze strasznie sie tnie, nie jest to plynne przycinanie tylko bardzo nie regularne. W ustawieniach streama jak sie ma "internet" wybralem odpowiednia zakladke dsl>765 wiec odpowiednio ustawia ustawienia internetowe. Pomozcie mi prosze bo nie wiem co mam robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Pomozcie mi prosze bo nie wiem co mam robic.Rzucic css f_pizdu i wrocic do ET [; cl_updaterate -> ustawiaj na wiecej niz masz teraz [; nie pamietam juz optymalnej wartosci Edytowane 17 Września 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 @Tasslehoff http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=4039 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) zwieksz rate na 25000 "rate 25000" i wpisz ucrate 5 (nie na kazdym serverze dziala ta komenda) Edytowane 18 Września 2005 przez mj18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Mak777-the real CSS pr0 fan :D Już dawno miałem wrzucić foty z mojego k700i ale nie miałem czasu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Już dawno miałem wrzucić foty z mojego k700i ale nie miałem czasu ;) 1655198[/snapback] Raczej tego telefonu... :> Hehe... Z tego co pamietam, jeszcze pod koniec wakacji miales kultowa Nokie 3310 :P Wiec juz sie nie chwal nowym SE :P Ja tam w czasach swietnosci SK.swe mialem ich logo na wyswietlaczu, ale mi sie znudzilo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Raczej tego telefonu... :> Hehe... Z tego co pamietam, jeszcze pod koniec wakacji miales kultowa Nokie 3310 :P Wiec juz sie nie chwal nowym SE :P Ja tam w czasach swietnosci SK.swe mialem ich logo na wyswietlaczu, ale mi sie znudzilo :P 1655273[/snapback] Ja miałem SE K700i przez tydzień, a drugiego przez 1dzień ;) Teraz mam motkę e1000 i też leci na sprzedaż, znasz mnie, znowu się bawię w handel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) jesuu spadala troche temperatura a ja jzu grac nie moge bo mam tak lodowate lapy ze mycha mi ciezko ruszac , jestem juz tak grubo ubrany i ciagle zimno, 2 pary skarpetek [; a to tylko 13 stopni jest a moze az bo nie chce sobie wyobrazac co sie bedzie dzialo w zime oO..... Edytowane 18 Września 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 no wlaaaasnie to przez ta temperature pewnie tak zaczynam lamic ze juz nie jestem zawsze pierwszy na serwie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 a ja jetem zawsze 1st na serwie ;P ale problem zimnych rąk mnie tez dotyczy ;\ jedni sie pocą (pozdrowienia dla Poci ;]) inni własnie marzną ;\ jakieś rękawiczki czy cuś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 mnie by wystarczylo jak by gorca lala obok mnie siedziala z duzymi boobsami XDDD tak szczerze to nie mam pojecie tez co z tym zrobic, chociaz rece mi sie rozgrzewaja jak rduzo rozmawaim przez TS np [; i jak trzymam w maj.... xDDD <muhahah> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 :lol: ;] Ale dla mnie to powazny problem, cinka przyczepnosc do gryzonia jest i łatwiej o chaotyczne ruchy. Dzizas jak mało czasu na cs'a w roku szkolnym :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Jako koniec offtopa rzuce Semp :arrow: 32* Mobo :arrow: 31 Dysk :arrow: 50 - on zawsze dziwne wartosci podaje ;] Dyskusje nt zimna kontynuowac na testowym co najwyzej. Jak sie czlowiek wygnie to jest mu cieplej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Zmniejszam obroty na wentyli na chłodnicy i już mi grzeje pokój ;] Wczoraj miałem swój szczytowy spadek formy, Roger i Greg potwierdza... zero zabić... ciągle mnei zabijali i jeszcze mi powiedzcie jak mogą z dalekiej odlegości z Pary takie dup shoty lecieć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Gdzie graliście/gracie? Kurdeeeee.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 KZI gdzie grasz teraz? Wszędzie pusto :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amad Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 KZI prawie codziennie na Kuźni bywa widziany, wpadnie na godzinkę lub dwie, powymiata trochę i tyle go widać. Swoją drogą serwerek niezgorszy, ludzi niezadużo i w miarę bezproblemowi... Aż do wczoraj- chyba całe gowniarstwo z atm i pifpafa się zleciało, hamider niemiłosierny. Mam nadzieje że to chwilowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Imo PifPaf nalezy omijac szerokim lukiem. Zero klimatu, brak normalnych ludzi. Jak dla mnie to ten serwer jest niczym dawne WP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Na kuźni lamerii też jest dość, w końcu to publiczny serw, także to normalka. Niebawem na kuźnie wpadnę, mam taką nadzieję ;) Cały ranek nie było mnie w domu, także nie grałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ranay ludize to wy kompy na dworzu trzymacie ze na zimno narzekacie ?? Umnie w domu temp nie spadla jeszcze ponizej 20C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Przepraszam że zmienie temat ale mam taki problem: Mam karte Sapphire X800 xl na standardowych ustawieniach taktowania, w stresie mam do 75 stopni. Grając w Counter-Strike Source pojawiają mi sie artefakty i czesto pokazuje mi sie komunikat VPU Recower. Karte mam już pare miesięcy i grałem już w inne gry i nic niebyło a w tej jednej gierce mam fantazje tego typu. Włączam 3dmarka 2003 w pentli i nic, gram pare godzin w dungeon siege 2 i nic a włacze Counter-Strike Source to akrefakty i komunikat VPU ( zmiana sterowników na najnmowsze nic niezmieniło) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 to sprobuj obnirzyc taktowania zegra przed gra w CSS i zobacz == A ja chcialem znowu wrocic do motywu zimnych rak. Znalazlem sobie sposob *.* przed gra ide umyc nogi i zakladam swiezutenkie skarpetki i na to gorolskie skarpety z wleny i efekt jest jak najbardziej pozywywny, lecz czasochlonny. To sa wlsanie uroki mieszkania w kamienicy. A co sie z tym wszsytki wiarze okropnie i nie milosiernie lamie, denerwuje mnie to, wyskakuje typek i BOOOOMMMMM HEADSHOTTTTT !!!!!!! ale nie dla mnie =='. Precz zimo [; (zaraz pewnei bedzie ze OT, ale ot nie jest OT, male wskazowki dla zmarzlakow [; ) PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Zakupiłem sobie dziś Icemata na allegro. Ma ktoś takowego? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64035539 Brudzi się to bardzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Mam niebieskiego 2nd edition, nie brudzi się wcale - jak już to ręką przelecisz i jest czysty. Raz na jakiś czas płynem do okien go przelece i jest git [; Jedynie ślizgacze podle zjeżdza :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Syce skillem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Noi problem z glowy, CSS teraz dziala jak maselko na patelni ! A co zrobilem? Wymienilem ATi x700pro (mialem go na jakis czas) i znowu jestem na Asus GF6600GT ! Jaki moral ? Ati jest beznadziejne chodzby nie wiem co ! Pewnie duzo osob sie z tym nie zgodzi, ale to moje zdanie ktore watpie zeby sie zmienilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Zapraszam no nowy publiczny serwer CSSa : Seba.net.pl 82.160.130.133:27015 Jak narazie zdarzają się lagi, bo ISP ma jakas awarie, ale wszystko w ciągu najbliższych dni powinno sie ustatkować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Zapraszam no nowy publiczny serwer CSSa : Seba.net.pl 82.160.130.133:27015 Jak narazie zdarzają się lagi, bo ISP ma jakas awarie, ale wszystko w ciągu najbliższych dni powinno sie ustatkować. 1659019[/snapback] e to stary serwer Tweak.pl public [; Syce skillem :] Po 1 Primo. Polygon ^^ Po 2 Promo zebys ty tak gral na CW <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 lagggg [; ale fajnie, ze macie publica. Masz moje gygy jakby co, kiedyś cos mozna zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...