ojejku Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Nie musisz ściągać wszystkich łatek od nowa :o po to właśnie sa pliki *.gcf, nie tylko miejsce zajmują :P wszystkie updejty są do nich ładowane jak i cała gra. Więc nawet jak system przeinstalowywujesz, to wystarczy je zgrać, później zainstalować steam'a i wrzucić je z powrotem do .../katalog_steam/SteamApps/. Więc albo uruchom steam ponownie albo go przeinstaluj :> Jin uprzedziłem Cię :D Edytowane 24 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 .gcf lamo skopiuj ze steam apps i nie bedziesz musial sciagac zadnych latek do sourca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) dziekowac towarzysze. wiec ide reinstalowac steama [; ok, przeinstalowałem i dalej to samo....trudno bedzie wiecej wolnego miejsca na hdeczu <_< Edytowane 24 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) hehe dlaczego tak sadzisz? Ja tam mam ping kolo 30 , mocna maszyna wiec nie ma zacinek z winy serwera , jedynie troche denerwuja w mapcycle havana , pirenesi , chateu i inne tego typu sredniej jakosci mapki ale da sie wytrzymac ;) Serwer z aztec`em , dustem 1 & 2 ,cebble , inferno i tego typu perelkami to byloby cos ;D 1665688[/snapback] Po 1 priomo - ile razy mozna tlumaczyc tickrate 33 Po 2 primo - graja tam lamki ;) PODSUMOWUJAC - dlatego PGA ssie P.S. Co do mapcyklu, sa takie serwery gdzieleca same d2, d1 , kibbel, aztec ect. [; :)+--> CYTAT(grobel :)) trudno bedzie wiecej wolnego miejsca na hdeczu co nie bedziesz juz gral ? Edytowane 24 Września 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 co nie bedziesz juz gral ? 1666085[/snapback] steam juz został wywalony... jak znajde kupca na konto za tyle co kupiłem to na 100% nie bede juz grał jak nie znajde to zaczne kombinowac jak kupie nowy dysk ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 steam juz został wywalony... jak znajde kupca na konto za tyle co kupiłem to na 100% nie bede juz grał jak nie znajde to zaczne kombinowac jak kupie nowy dysk ;> 1666196[/snapback] to wywal podpis w sigu xD ale tak powaznie weno nie rob siary masz grac !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 to wywal podpis w sigu xD ale tak powaznie weno nie rob siary masz grac !!! 1666304[/snapback] to zrób mi dobrze[; tzn zrób mi działajacego steama, mi na niego szkoda nerwów :mur: zresztą i tak nic nie gramy.... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Kurde, włączam dzisiaj steama - updejt się ściąga. Wchodze do gry, opcje - a tam opcja HDR :) Pozatym, przez tego updejta na moim gf4 obiekty typu beczki itp znikają, gdy są mocno oddalone od postaci. Troche to dziwnie wygląda, ale za to więcej fps-ów. @leborg - niechciałbyś przypadkiem sprzedać konto ? :) Kolega ma więlką chęć pogrania jednak nie chce ryzykować z allegro :) Konto to bronze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 @leborg - niechciałbyś przypadkiem sprzedać konto ? :) Kolega ma więlką chęć pogrania jednak nie chce ryzykować z allegro :) Konto to bronze? 1666330[/snapback] zainstaluje jeszcze raz i possam łatki z netu..jak nie bedzie działac to sprzedaje... bronze oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 wczoraj i dzisiaj rano miałem przeswitujace skrzynki, teraz przy laczeniu sie a serwerem wuyskakuje bład hl2.exe :x słyszalem ze wywalenie (w razie czego kopie niech ktos robi) clientregistry.blob naprawia ten bład desepratem nie jestem ;] jak nic nie pomoze czekam na update steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Ja narazie mialem 1) Ping dochodzacy do 1k ms. Pozniej schodzi ale zawsze serw mnie wywala bo ciagle widzi laggera :/ 2) 1 wywalenie do pulpitu. Ciekaw jestem czy juz roba latke na ten update ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Mi też wyskakuje błąd hl2.exe :/ Trzeba poczekać co powiedzą 'majstry' z valve. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 mi na hl2.exe pomogło usunięcie z folderu steam'a, plik clientregistry.blob, róbcie w razie czego kopię zapasową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 A ja nic nie robiłem, za drugim razem błędu nie było - jednak dalej mam buga z znikającymi beczkami o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Kurcze ja to już proca odkręcałem bo myślałem że ten błąd hl2.exe jest tylko u mnie, a tu się okazuje, że inni też to mają <_< zaraz spróbuje usunąć ten clientregistry.blob No cóż, valve kolejny raz się nie popisało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 217.96.13.220:27015 PUBLICZNY SERWER SEVERUS :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 @ Poca a moze podasz haslo??Bo z tego co widze to nie zaden public :]I chyba akurat ktos gra spara na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 aie vs FF ? Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Normalnie to jest public, teraz grają na nim klanówki, żeby go przetestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Publik jak publik, tylko zamknięty ;) Zwracam honor za HaDe,eR'a - faktycznie jest, jeszcze nie widziałem, jak działa. Pewnie i tak będe grał bez niego (wole widzieć przeciwników, nie słoneczko), ale lepiej mieć niż nie mieć :) Z drabiny nie spadłem, tylko zeskoczyłem, ponieważ ktoś wszedł po niej przedemną, wdepnął w kupę i pobrudził szczeble - poważnie, tak było ;) Jakie przegrywać, 1szy byłem cały czas hyhyhyhy :) Na Kuźni skasowali ranka, normalnie nie ma po co żyć... EDIT: poprawiłem błąd i merytorykę. Edytowane 25 Września 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 U nas jest rank :twisted: :> A wczoraj grali sobie u nas FF i Xeo w celu sprawdzanie wytrzymałości serwera. Uwierzcie nam. Jest to najlepiej obecnie skonfigurowany serwer FFA :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Co masz przez to na mysli Poca?:> Moze sie kiedys skusze, zeby wlaczyc CS'a i zajrze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 sv_cheats 1 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 No tak... Bez tego bys sobie nie poradzil ssaczu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Panowie po ostatnim updacie strasznie przycina mi w grze,szczególnie jak granat wybuchnie (to skacze nawet po klatce).Dałem wszystkie detale na low i dalej źle chodzi takie wrażenie jakby pod wodą sie było ,Macie jakąś rade czy tylko czekac na jakis update? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Poca czemu taki zlagowany ten serwer.Wszedzie mam pingi 20-40 a tu 90-120 :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Czekaj na następny update (albo jakieś wycofanie tego obecnego :P ) tak jak 90% ludzi z jakimiś problemami po tym ostatnim ;) Przez najbliższy czas będą lagi, bo jest instalowany CS 1.5 na tej maszynie, cierpliwości ;) Edytowane 25 Września 2005 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) No a ja mam takie lagi że hoho :P Smutno mi bo bym Wam (_)(_) skopał a takto przemieszczam się niczym Neo :]. Wejdę nocką może będzie lepiej :blink: BTW. Po tym ostatnim updejcie to już na maxa jest padaka :o bez kitu! w windzie jak w steamie robie refresh listy serwerów to mam po 40-60 pingi, a włącze grę, zrobie refresh listy i od 500-1000 jasny ch..., co oni z tą grą robią ;[ Edytowane 25 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jeah, reinstal steama i ssanie łatek od nowa i dalej to samo, menu nie działa [; pr0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) wogole ten nowy update zrobil sporo zamieszania ,brakujace tekstury ,nie mozna sie polaczyc z serwerami , reebot podczas wczytywania, brak menu , NO i zjebal sensy myszka logitecha jak i dodatkowe pzryciski 3,4,5 i t.d. nawe mx 1000 maj czasami problemy , mozna o tym poczytac tu link daje linka na glowne formu bo kazdy moze miec inny problem Edytowane 25 Września 2005 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...