Mareczek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Osobiście nie rozumiem, co komu przeszkadza w przeklinaniu na serwie ? Używanie słownicta ogólnie uznanego za "nietaktowne" jest nagminne w sporcie - popatrzcie na piłkę nożną, koszykówkę, każdy, każdy sport - to sa emocje, emocje uwalniają różne słowa. Teraz, jeżeli mnie ktoś zdenerwuje np na ulicy, zajedzi emi drogę czy wyjdzie na pasy na czerwonym - ja nie odpuszczam nikomu, zaraz leci wiącanka "ty k, gdzie k leziesz na czerwonym !" Tak się żyje, ja przekleńst używam bardzo często, ale zawsze dla podkreślenia sytuacji - jeżeli powiem "proszę panią, jest czerwone światełko" to zostanę wyśmiany, a jeżeli sypnę to babsko ucieknie, a przynajmniej się zdenerwuje:) To samo w grze - jeżeli baran osłaniający moje plecy nawali głupio (pójdzie sobie, albo rzecz normalna - poczeka, aż mnie zabiją izaczną zmieniać magazynki to on ich kończy), to zaraz kurvy lecą. Nie rozumiem, dlaczego nie można przeklinać na serwach ? Hmm, admini to ministranci ? Nie przeklinacie z kolesiami na wagarach pod budką z piwem ? Dla mnie wyzywanie jest karane banem, np ktoś się kłóci - ok, przez chwilę przynajmniej - norma (gra, emocje). Ale, jeżeli dojdzie do "twoją matkę trącał pies" to momentalnie ban i koniec, bez gadki. Obrażanie nie, przeklinanie tak - umiarkowanie. Trening miałem ? Ciekawe :) 1698032[/snapback] Kulturalny człowiek charakteryzuje się tym, że nie przeklina. Nie podawaj tu za przykład piłki nożnej, bo nasi piłkarze to zwykle prostaki po podstawówce, które zaczęły zarabiać poważną kasę i uważają że są kimś. Osoby rzucające mięsem najwyraźniej jeszcze nie dorosły do życia w społeczeństwie i to, że w ich otoczeniu się klnie, nie oznacza że wszędzie tak jest. Poza tym takie emocje wyrażane publicznie, tylko świadczą o kompletnym braku wychowania, by nie nazwać tego dosadniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) @sobolobos Wszystkie te aukcje to NON-STEAM'y czy STEAM-DOWN'y Do wszystkich musisz mieć swoje konto, z jakimkolwiek zarejestrowanym CD-KEY'em (które po tej akcji zapewne Valve zbanuje :-| ), później już sciągasz gry sam. Zwróć uwagę, że na screenie z VAC Status jest napisane 'in good standing', a wszędzie jest 'In good standing' ... Swoją drogą - za tanio jak na legalne konto... W razie czego mam sporo LEGALNYCH kont Steam na sprzedaż ;) Edytowane 19 Października 2005 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 W razie czego mam sporo LEGALNYCH kont Steam na sprzedaż ;) 1707737[/snapback] POLECAM GORACA !!! Bralem kilka kont i wysztko ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobolobos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 dzięki Bania za info... (konta mam 2 - na jednym chciałem spróbować... DoD:S ) pozdrawiam osoby, które na priv wysłały mi swoje, tańsze oferty sprzedaży tego szmelcu :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 hehe, pochwal sie kto cie chcial wyrolowac w butelke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Heh, na jednej z aukcji jest napisane ze to nie jest samo konto steam, ale tylko "cos" co pozwala na granie w gry ze stima. Chodzi tutaj o steam down, ktorego mozna z internetu za darmo sciagnac. Nie kupujcie tam1!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 hehe, pochwal sie kto cie chcial wyrolowac w butelke ;] 1708461[/snapback] pewnie bania i iwo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 pewnie pewnie... :-| pfff, że niby jak wyrolować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 pewnie pewnie... :-| pfff, że niby jak wyrolować ? 1708524[/snapback] to był żart okolicznościowy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 No coz moj komentaz do tych aukcji: "Sa ludzie i taborety" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobolobos Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Panowie, a czy Tweak ma jeszcze tego swojego serwa? Może jednak coś popykamy jak za starych dobtych CMX-owych czasów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Nie ma [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 pytanko które pliki muszę zachowac przed reinstalką ,żeby n ie ściągać 1 gb z netu prosze o pilna odpowiedz, dzzziieeeki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 gcf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 oki ,dzieki sporo tego 5,5 gb wiec po formacie jak zainstaluje counterka to wpakowac do steamapps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Tak. On chyba jeszcze troche mb pociągnie, ale nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Mareczek, Ty mnie chyba obrazić chcesz ? Skąd Tyś się wziął? Ehh, wracaj tam czym prędzej... Ostatnio mam same zastępstwa w robocie, także jeszcze weekend nic razem nie zagramy :( Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Mareczek, Ty mnie chyba obrazić chcesz ? Skąd Tyś się wziął? Ehh, wracaj tam czym prędzej... Ostatnio mam same zastępstwa w robocie, także jeszcze weekend nic razem nie zagramy :( Pozdro ! 1710715[/snapback] to sie sprężaj z tą robotą, bo czekamy na Ciebie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) przeinstalowałem system i grę i skopiowałem pliki gfc tam gdzie były ,no i chce uruchomic gre i pokazuje sie opcja install,naciskam na nią i wyskakuje steam error "the steams servers curently are too busy to handle your reqest Try later" ale prubuje później i zawsze to samo tylko codename gordon :(( sie ściąga Edytowane 22 Października 2005 przez Morbider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 sie wkurzyc idzie bo grać sie chce a pomocy nima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ojej przeinstaluj na nowo bez zadnych komplikacji. Pare godzinek i wszystko bedzie znowu up-to-date! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 wcześniej zadałem pytanie żeby uniknąć tych kilku godzinek wrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Kiedyś też bawiłem się w 'samodzielnego' backupa, czyli skopiowanie plików *.gcf - nie działało mi. Ostatnio przed formatem, zrobiłem tak : prawyklik na Counter Strike: Source -> Backup Game files. Otóż polega to na tym, że steam 'kompresuje' wszystkie pliki CSS'a do jednego pliku .exe. Na świeżym windowsie [ po formacie ] zainstalowałem steama, dwuklik na ten plik - rozpakowywuje - no i wszystko działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Kiedyś też bawiłem się w 'samodzielnego' backupa, czyli skopiowanie plików *.gcf - nie działało mi. Ostatnio przed formatem, zrobiłem tak : prawyklik na Counter Strike: Source -> Backup Game files. Otóż polega to na tym, że steam 'kompresuje' wszystkie pliki CSS'a do jednego pliku .exe. Na świeżym windowsie [ po formacie ] zainstalowałem steama, dwuklik na ten plik - rozpakowywuje - no i wszystko działa 1713336[/snapback] no bo tak właśnie sie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Kiedyś też bawiłem się w 'samodzielnego' backupa, czyli skopiowanie plików *.gcf - nie działało mi. Ostatnio przed formatem, zrobiłem tak : prawyklik na Counter Strike: Source -> Backup Game files. Otóż polega to na tym, że steam 'kompresuje' wszystkie pliki CSS'a do jednego pliku .exe. Na świeżym windowsie [ po formacie ] zainstalowałem steama, dwuklik na ten plik - rozpakowywuje - no i wszystko działa 1713336[/snapback] Update'y sie zachowują? Tzn. instalujesz steama, instalujesz backup'y i mozesz grać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 jo [; cos tam tylko chyba dociaga jescze ale to cos malego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 szkoda że tak puźno ,mi to mówicie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 gcf. w zupelnosci wystarczaja !!!! A backup nie zawsze dziala :( Jezeli po wsadzeniu .gcf nie dziala usun ClientRegistry.blob i uruchom ponownie Steama (zupdatuje sie i powinno ruszyc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Update'y sie zachowują? Tzn. instalujesz steama, instalujesz backup'y i mozesz grać? 1713664[/snapback] Tak jest. Wszystkie apdejty które posiadałeś - zostają zbackupowane razem z grą. Edytowane 24 Października 2005 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 tiaaaa, nie ma to jak pr0 płyty z tesco o wdziecznej nazwie firmy "FROG" <_< backup'y na takowe wrzucilem i z połowy sie zgrac nie chca...stracilem source i hl2 ;( Musze teraz uderzac do wiary...Na przyszlosc, nie oszczedzajcie na plytach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...