Bania Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Może Crazy Frog ? :lol: Ile na nich oszczędziłeś - 15 gr na sztuce ? Kupuj BENQ'i - tanie i dobre ;) Żeby nie było o/t: Ponoć zaraz po update z Lost Coast'em ma wyjść następny z nowymi skinami do CS:S :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 skin SAS do ct? Dobrze mi sie wydaje?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Nie wiem jakie, ale mogliby w końcu wprowadzić możliwość wybierania sobie na każdej mapie, a co za tym idzie KILKA nowych modeli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek14 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 mam mały problem. mam zainstalowanego CS:S gram 2 godziny , wyłanczam steama pi 1 godzinie wchodze na steama i gry nie ma zainstalowanej i pisze mi że nie miejsca na dysku c no to więc przeinstalowuje steama na d i też to się robi . Pomocy nie wiem co robić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Nie wiem jakie, ale mogliby w końcu wprowadzić możliwość wybierania sobie na każdej mapie, a co za tym idzie KILKA nowych modeli... 1715998[/snapback] no to by było fajnie, bo tak naprawde tylko tego mi brakuje z cs'a 1.6. Ten source'ic taki jakis ubogi bez tego. Miejmy nadzieje ze wypuszczą jakiegoś porządnego updejta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Generujacego mniej bledow niz wymaga ustawa ;] A na powaznie czego mozna sie spodziewac w wiekszym update'cie :arrow: mapy hdr po pierwsze, moze kolejnego skina dla terro, ufoludka w ct i kolejnego zapychacza lacza. Chyba z nudow zainstaluje jakies nowe skiny broni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 i dostaniesz bana od VAC2... ... a potem kupisz ode mnie konto :P mapy HDR do CS: Source są imo zbędne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 To po co wprowadzili obsluge hdr'a? Dla n00bow ktorym wydaje sie ze multi ma byc tak samo ladny jak singleplayer? ;] Skinpacki sa uznawane za cheaty? Fajnie. Wkoncu beda miec jakies sensowne podstawy do banowania mnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Panowie, dziś wolne, może jakiś sparing ? Podepnę dla Was mikrofonik ;) :) :) Jeszcze jedno, jeżeli mógłbym prosić o przesłanie jakiegoś pliku z serwerami favorites na maila kzininiel@poczta.onet.pl , to prosiłbym :) Siem skasował Windows i Sream też :) Ps.: Kupiłem takie cudo http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12758 , o jeju, ale wielkie, robi wrażenie :) Działaniem też, poprzednio miałem ponad 60 stopni, teraz powyżej 50 nie weszło (a zamknąłem budę !), także jestem zachwycony - Abit już nie wyje :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 @KZI poszła moja lista ;)) Widzę tam SilentCat'a ;]] sam mam ładnie wieje :D ale taki Silent to z niego nie jest :P pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek14 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 pomóżcie . nie wiem co mam robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Kminek, nie wiem, możliwe, że kolega ma jakieś atrybuty pozakłaane na pliki Steamaw stylu readonly, albo ukryte pliki ? Pytanie do reszty hehe ;) Ojeju, dzięki ;) Silent Cat ? SilentTower4in1, nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 [ot] KZI masz stojace powietrze w budzie ze lapiesz takie wysokie temperatury??? Czy czujnik ci po prostu klamie? ^_^ [/ot] Co do jakiejs wolnej gry jestem bardzo za ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Kminek, nie wiem, możliwe, że kolega ma jakieś atrybuty pozakłaane na pliki Steamaw stylu readonly, albo ukryte pliki ? Pytanie do reszty hehe ;) Ojeju, dzięki ;) Silent Cat ? SilentTower4in1, nie ? 1716858[/snapback] zobacz podpis ;)) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Czy Lost Coast jest dla wszystkich ver. Bronze czy za doplata lub ver. silv/gold ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Free for all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Pytanko. Mam czystego steama, kliknąłem CS:Source 'Install Game'. Wystarczy? Co z HL2 ? Poki co ssie sie sam Source, 10%. 100% i moge pykać? pozdrawiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 mozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 A ja mam inny problemik :( Wszystkie aktualizacje mam wyl. a po zalogowaniu odrazu mi zaczyna cos zassysac (obciaza mi lacze) wylacze steam-a i wszystko ok monitor nic nie wykazuje co jest do jasnej %$^%$^ Ma moze ktos cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Może aktualizacja PROGRAMU Steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Pytanko. Mam czystego steama, kliknąłem CS:Source 'Install Game'. Wystarczy? Co z HL2 ? Poki co ssie sie sam Source, 10%. 100% i moge pykać? pozdrawiam ;] 1718393[/snapback] gdy dojdzie do 100% mozesz juz bez przeszkód grac. jak chcesz pograc w HL2 to sciagasz HL2, jak interesuje Cie tylko HL2: Deathmatch, sciągasz tylko to ..itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 z tym, że HL2:DM nie uruchomi się chyba bez HL2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 uruchomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) HL2 DM jest imo beznadziejny, bronie są beznadziejne, opłaca się tylko z GG latać i rzucać beczkami, tragedia, imo, to taki badziewny dodatek, aby był Multi w HL2. Niewarto kompletnie. EDIT: Sie gra sie ma: http://www.pwii.pl/staty/hlstats.php?mode=...rinfo&player=19 :) Edytowane 25 Października 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 E tam, ja tam krótko grałem na tym serwie [; [; [; Kiedy wkońcu wyjdzie ten dodatek do hl2? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 EDIT: Sie gra sie ma: 1719000[/snapback] Tja... Cos rzadko rozbrajasz bombe i za duza grasz awp na tym FFA misiu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Tja... Cos rzadko rozbrajasz bombe i za duza grasz awp na tym FFA misiu ;p 1719262[/snapback] wiadomo - statsiarz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) :mur: Panowie powarzny problem mam, przeinstalowałem windowsa ,zainstalowałem grę i po całonocnym ściaganiu updatu NIE DA SIE GRAĆ!!! jak dam żeby uruchomiło sourca to to monitor ciemnieje jak przed uruchomieniem i nastepnie wracado windowsa i nic żadnych komunikatów o błędzie nic tak jaKBY NIC SIE NIE STAŁO , a jak dam backupa sourca bo też takiego mam to potem jak uruchamiam steama to pisze coś modules error już nie wiem co robić bo przeinstalowanie nic nie daje wycofuje posta zainstalowałem stare stery do kart i śmiga Edytowane 26 Października 2005 przez Morbider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Kurcze jak tak czytam o Waszych problemach to aż tęsknię do CSSa :D B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Hhehe gram w większości w terro, to nie mam co rozbrajać, a jak gram w ct to nikt z terro nie zdoła podejść pod bs, także też nie mam co rozbrajać hehe ;) :) Nie wiem jak zliczane są te punkty, ale jakoś dziwnie, chyba nie od początku to się zlicza, nie kapuję za bardzo. Nie wiem też, kiedy są aktualizacje punktacji itd... Jeszcze muszę tam pociupać bo do 1szego plajsa kawałeczek brakuje, cóż, kwestia czasu :) Właśnie po 24h jestem z roboty, i zamierzam dziś coś ciupnąć na css :) Hmm, a macie jakiś inny serwer z dobrym graczami ? FFA chyba takich nie ma, co ? :) EDIT: Maku, dobrze że już nie grasz, przecież nigdy Ci nie szło. :lol: :lol2: Lost Coast wyszedł ;) Co to, forum CSS umarło ? Nic nie piszecie.. Edytowane 28 Października 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...