Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jakie, ale mogliby w końcu wprowadzić możliwość wybierania sobie na każdej mapie, a co za tym idzie KILKA nowych modeli...

1715998[/snapback]

no to by było fajnie, bo tak naprawde tylko tego mi brakuje z cs'a 1.6. Ten source'ic taki jakis ubogi bez tego.

Miejmy nadzieje ze wypuszczą jakiegoś porządnego updejta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generujacego mniej bledow niz wymaga ustawa ;]

A na powaznie czego mozna sie spodziewac w wiekszym update'cie :arrow: mapy hdr po pierwsze, moze kolejnego skina dla terro, ufoludka w ct i kolejnego zapychacza lacza.

Chyba z nudow zainstaluje jakies nowe skiny broni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, dziś wolne, może jakiś sparing ?

Podepnę dla Was mikrofonik ;) :) :)

Jeszcze jedno, jeżeli mógłbym prosić o przesłanie jakiegoś pliku z serwerami favorites na maila kzininiel@poczta.onet.pl , to prosiłbym :) Siem skasował Windows i Sream też :)

Ps.: Kupiłem takie cudo http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12758 , o jeju, ale wielkie, robi wrażenie :) Działaniem też, poprzednio miałem ponad 60 stopni, teraz powyżej 50 nie weszło (a zamknąłem budę !), także jestem zachwycony - Abit już nie wyje :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kminek, nie wiem, możliwe, że kolega ma jakieś atrybuty pozakłaane  na pliki Steamaw stylu readonly, albo ukryte pliki ? Pytanie do reszty hehe ;)

Ojeju, dzięki ;) Silent Cat ? SilentTower4in1, nie ?

1716858[/snapback]

zobacz podpis ;))

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko. Mam czystego steama, kliknąłem CS:Source 'Install Game'. Wystarczy? Co z HL2 ? Poki co ssie sie sam Source, 10%. 100% i moge pykać? pozdrawiam ;]

1718393[/snapback]

gdy dojdzie do 100% mozesz juz bez przeszkód grac.

jak chcesz pograc w HL2 to sciagasz HL2, jak interesuje Cie tylko HL2: Deathmatch, sciągasz tylko to ..itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HL2 DM jest imo beznadziejny, bronie są beznadziejne, opłaca się tylko z GG latać i rzucać beczkami, tragedia, imo, to taki badziewny dodatek, aby był Multi w HL2. Niewarto kompletnie.

EDIT:

Sie gra sie ma: http://www.pwii.pl/staty/hlstats.php?mode=...rinfo&player=19 :)

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: Panowie powarzny problem mam,

przeinstalowałem windowsa ,zainstalowałem grę i po całonocnym ściaganiu updatu

NIE DA SIE GRAĆ!!!

jak dam żeby uruchomiło sourca to to monitor ciemnieje jak przed uruchomieniem i nastepnie wracado windowsa i nic żadnych komunikatów o błędzie nic tak jaKBY NIC SIE NIE STAŁO ,

a jak dam backupa sourca bo też takiego mam to potem jak uruchamiam steama to pisze coś modules error

już nie wiem co robić bo przeinstalowanie nic nie daje

wycofuje posta zainstalowałem stare stery do kart i śmiga

Edytowane przez Morbider

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hhehe gram w większości w terro, to nie mam co rozbrajać, a jak gram w ct to nikt z terro nie zdoła podejść pod bs, także też nie mam co rozbrajać hehe ;) :)

Nie wiem jak zliczane są te punkty, ale jakoś dziwnie, chyba nie od początku to się zlicza, nie kapuję za bardzo. Nie wiem też, kiedy są aktualizacje punktacji itd...

Jeszcze muszę tam pociupać bo do 1szego plajsa kawałeczek brakuje, cóż, kwestia czasu :) Właśnie po 24h jestem z roboty, i zamierzam dziś coś ciupnąć na css :)

Hmm, a macie jakiś inny serwer z dobrym graczami ? FFA chyba takich nie ma, co ? :)

EDIT: Maku, dobrze że już nie grasz, przecież nigdy Ci nie szło.

:lol: :lol2:

Lost Coast wyszedł ;)

Co to, forum CSS umarło ? Nic nie piszecie..

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi