Quarek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Ja tam tu zagladam :) Za to na serwerach was nie widac :( Ostatnio mialem przyjemnosc z robakiem pograc :) (alez to niezdecydowana osoba wchodzi na serwer zaraz wychodzi niedlugo wraca i tak kilka razy :D ) Ehh moj komp nie spelnia wymagan Lost Coast-a :( Edytowane 28 Października 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Gramy, ale pod innym nickami. Mnie można prawie codziennie spotkać na net arenie dust2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Działa wam steam? Bo umnie coś nie bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ludziki Lost Coasta ściągaja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ostatnio mialem przyjemnosc z robakiem pograc :) (alez to niezdecydowana osoba wchodzi na serwer zaraz wychodzi niedlugo wraca i tak kilka razy :D ) hehehe. Ja tak mam.Jak mnie ta gra w[ciach!]i juz ma maxa to wychodze, poukladam troche pasjansa :-P i wracam z moim zabojczym skillem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ta... Rob@k tak ma ;))))) zawsze jak go zobaczyłem na serwerze to góra 5-10 min i już go nie było :D pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam^ Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Gramy, ale pod innym nickami. Mnie można prawie codziennie spotkać na net arenie dust2. 1723579[/snapback] pod jakim nickiem grasz poca ? ja tam gram czesto z nickiem Sadam` ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek14 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 mam pytanie co to znaczy ''unable to start steam engine :*steamstartengine . failied with error 1 : a steam engine instance already exists'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 musisz wyłączyć steama przy probie instalacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Friday, October 28 2005 We're now going to be looking toward releasing some new Counter-Strike: Source content we've been working on. The next two maps coming will be updated versions of de_nuke and cs_militia, along with a number of new player models for both sides. We'll give everyone a sneak peek at Nuke and some of the new models next week. No czyli mozna juz sie zaczynac cieszyć. Mam nadzieje ze szybko wypuszczą tego updejta! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Nuke z pacyfistycznymi elementami i militia w stylu willa technofoba a w kolo parking z furami? Czekam na screeny. I pewnie beda mialy obsluge HDRa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Nuke z pacyfistycznymi elementami i militia w stylu willa technofoba a w kolo parking z furami? Czekam na screeny. I pewnie beda mialy obsluge HDRa...No napewno, wszystko sie bedzie świecić jak psu jajca na wiosne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Nuke z pacyfistycznymi elementami i militia w stylu willa technofoba a w kolo parking z furami? Czekam na screeny. I pewnie beda mialy obsluge HDRa... 1724947[/snapback] Nie bądź złośliwy ;] Nuke będzie kolorowy, a domek na militi będzie miał duży ogródek z fontanną ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Mogliście dodać tłumaczenie, nie każdy kuma po Engliszu... We're now going to be looking toward releasing some new Counter-Strike: Source content we've been working on. The next two maps coming will be updated versions of de_nuke and cs_militia, along with a number of new player models for both sides. We'll give everyone a sneak peek at Nuke and some of the new models next week. Czyli: Jak skończymy pić w Valve, to będziemy lookać co nasze sprzątaczki wycedziły nowego do CSS. Gabe pomylił się i zamiast nowych map będą odgrzewane stare MILITIA I NUKE, tylko, że bez broni. Zamiast tego będzie można kupować różne rodzaje mioteł i szufelek, bronią specjalną będzie odkurzacz. Na starcie otrzymujemy kubło zimnej wody (na głowę), aby ostudzić wojownicze zapały. Przepraszamy za zmany reguł, ale Gabe zlecił produkcję konserwatorkom powierzchni płaskiej, dlatego jest jak jest. Będą też nowe stroje dla postaci (na bibie w niedziele tak się napruliśmy, że Gabe usiadł swą wielką dupcią na cyfraczka no i te zdjęcia poszły jako skiny do obróbki. Szkoda troszkę, że teraz i ct i t wyglądają jak 0|0 (4litery Gejba od dołu), ale różnią się kolorami. Troszkę się w firmie uśmialiśmy, bo Gejb miał brązowe kalesony na zdjęciach w pewnych miejscach, a w pewnych żółte. No cóż, prezesowi wolno. Niedługo przedstawimy Sneak Peak (snaki paki) czyli pakerów po zjedzeniu 10 paczek snaków. Za tydzień wprowadzimy nowe błędy do Srama, abyście się nie nudzili. Pamiętajcie nabijać nam kiebzy dalej kaszą, bo już Lodową pijemy. Czytał Łucjan Szółański. To narta i sanki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Jak zwykle udane tłumaczenie PWND ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 @kminek14 tu nie rozmawia się o nonsteamie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 @ KZI pfffff parsknalem smiechem jak to przeczytalem jak ta twoja zona z toba wytrzymuje xD ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Właśnie poszła myć psa, znów beze mnie, gdyż właśnie skończyłem partyjkę ceesową ;) Nie wiedziałem HUD, że Ty od nas jesteś, graliśmy właśnie razem ;) Chłopaki grają w jakimś turnieju, a my co ? Też bym pograł.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Wy też przecież gracie... 5.11.2005 20.00 Tweak.pl vs LFserwis.pl;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 No graliśmy KZI na TP ICP... Kto jest waszym klan masterem (tweak.pl)? Kurde niedługo przezyje rozstanie z CS:S bo mój staty komp jedzie do poznania a ja w nowy m nie mam grafiki. Predko sie nie spotkamy. Kurde ostrzeżenie mi rośnie, ostatnio miałem tylko 10% teraz już 20% :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 No graliśmy KZI na TP ICP... Kto jest waszym klan masterem (tweak.pl)?Zazwyczaj osobe taka okresla sie jednak jako clan leadera ;] Zwal jak zwal, jest nim iwo_kupa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Klan mastuch [; Będe wiedział do kogo sie zgłośić jak coś będe grał. @Poca fajny avatar [; Disco inferno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Klan mastuch [; Będe wiedział do kogo sie zgłośić jak coś będe grał. 1726083[/snapback] nie wiem czy jest jakikolwiek sens zgłaszania sie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Turniej zapowiada się ciekawie. Ale niewiem jednej rzeczy... Czy to bedzie tak że bedą grupy czy 1 mecz i przegrany odpada:> może mi ktoś wytłumaczyć? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Jakoś ten turniej LF nie kręci mnie ;] Lepiej zainteresować się ESL Autumn Cup 5on5. Zapraszam na src Tv w poniedziałek. SeS vs Delta -> details Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 nie wiem czy jest jakikolwiek sens zgłaszania sie <_< 1726197[/snapback] Racja nie ma sie po co zglaszac :D Bo po turnieju LF ja odchodze a wy robta co chceta ;) (najlepiej rozwiązcie to wszystko ^^) Turniej zapowiada się ciekawie. Ale niewiem jednej rzeczy... Czy to bedzie tak że bedą grupy czy 1 mecz i przegrany odpada:> może mi ktoś wytłumaczyć? :> 1726220[/snapback] Ciekawie moze sie zapowiada i tez bedzie trwac w szmat czasu. A co do samego przebiegu tureniju to bedzie - przegrany odpada :D Jakoś ten turniej LF nie kręci mnie ;] Lepiej zainteresować się ESL Autumn Cup 5on5. Zapraszam na src Tv w poniedziałek. SeS vs Delta -> 1726548[/snapback] Ty to tylko FFA grasz zbuku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 A jaki adres src Tv tego meczu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oats Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Mam problem z zalogowaniem się do steam'a:( Ma ktoś z was taki problem??? Co zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 wyłącz firewalla [jezeli go masz] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Lole z valve dawac mi tu nowego update bo chce zobaczyc nuke i militie *_* !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...