Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Narcyz, przesadziłeś zdeczko ;) :)

1739375[/snapback]

[ot]

Wydaje mi sie, ze nie. Imho wszyscy powinni byc rowno traktowani, albo kary dla wszystkich albo dla nikogo ;]

[/ot]

@RONIN a nie masz programu typu NetLimitter? Bo niewiedziec czemu Steam sie z nim nie lubi i na radiowce mi sie nie chcial uruchamiac (przy czym nie sprawdzilem na neo.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co on źle zrobił ? Prosi o kody na nieśmiertelność, nie ? To jest zabronione ?

DO SES - macie wolne miejsce do gry ? Dla mnie. Mam już dość serwerków free gdzie lameria gra albo jeszcze gorzej, same lajkoniki. Chce grać poważnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@KZI tylko, ze on nie napisale nigdzie ze prosi o kody na niesmiertelnosc, itp... Ogolnie trudno zrozumiec czy prosi o cd-keya (zabronione), czy prosi o cheaty (nawet jesli nie zabronione, to od poczatku tego tematu jeszcze nikt ich tu nie umeiszczal i niech tak zostanie, bo jesli ktos rzeczywiscie bardzo chce cheatow, to chyba umie uzyc google.pl).

Skonczymy juz z tym OT.

@Ronin zajzyj moze na oficjalne forum (steampowered.com), jesli tego nie zrobiles. Wbrew pozorom mozna tam znalezc czesto rozwiazania problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powaznie? [ironia mode] Ja tam lubie bezdennie glupi team ktory trzyma sie maksymalnie daleko od lezacej bomby... [/ironia mode]

maro25 zapoznaj sie z regulaminem. Tak na przyszlosc..

Btw.

RONIN3579

ladny sig ;]

1739533[/snapback]

Co to sig bo się nieznam... :(

Ale dzięki... :blink:

Edytowane przez RONIN3579

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sygnaturka ;]

CS CS CS

Dobra koncze ot bo samemu nie bede sobie dawac % ;]

1739617[/snapback]

OT

ORGI nie wiesz dlaczego nie mogę sobie wpisać punktów z 3dmarka 2005?? Wyskakuje mi błąd i żebym się skontaktował z adminem... :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwaliło mnie troszeczkę....

Nazwa klanu: Tweak.pl

Tag klanu: Tweak.pl

Strona klanu: hl2-forum.info/tweak.pl/

Serwer klanowy: 213.218.117.231:27030

Grane ligi: Liga PifPaf: 5on5

Graczy: 9

Czlonkowie: Rob@k; Narcyz; Grisza; NikO; Orgiusz ; Abee; Tekro ; Grobel

Lider: iwo_kupa

EEEeeee a ja gdzie? To ja nie byłem w klanie ? Dzięki.

Ide do roboty na 24h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez sam dobrze wiesz, ze byles. Sklad byl wypisywany przez iwo, mogl zapomniec, ew. podeprzec sie tym, ze praktycznie wogole nie miales czasu na gre swego czasu (i nie mow ze Cie nie wolalismy, bo to Ciebie nie bylo).

Zreszta nie ma tu czego roztrzasac moim zdaniem, bo klanu juz praktycznie nie, wiec czym tu sie emocjonowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludki, skacze po serwach różnych (szukam przeciwników, bo przecież rozpierniczam wszystkich, juz mi się nudzi, mam zabitych tyle, co oba teamy razem wzięte hehe) i przed chwilą spotkało mnie nieszczęście :)

Gram chwilkę a tu pojawia się napis dużymi literami (ode mnie, tak, jakbym to ja napisał) "Admin zmienił parametry twojego połączenia, ponieważ masz je za szybkie". No i teraz na każdym serwie mi rwie ! Choke/loss niby zero (na początku po 50, ale spadają). a grać się nie da - strzał a odgłos za sekundę ! Nie da sie zabijać....A ja muszę zabijać...

Pomóżcie, restart nic nie dał, jakie są te zakichane komendy prócz rate ? Co powpisywać dla NEO 512/128 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KZI chyba widzialem cie wczoraj na ATM grales chyba ze dwie rundy najpier zabiles swojego (-1/1) a potem zabity za TA na respie (-2/2) :D ale poszedles zanim zdazylem sie przywitac.

Co do rate to ja gram tak (nie za wysokie raty ale gwarantuja niski ping i brak lossow i choke na kazdym serwie przy jednoczesnie wystarczajacym komforcie gry. Czyli cl_cmdrate 60 cl_updaterate 40 rate 20000 cl_cmdbackup 2. Te raty pokrywaja sie z ucrate 3 czyli gwarantuja ze serwer na ktorym jest komenda ucrate nie zmieni ci automatycznie ustawien rate.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, poprzestawam, DZIĘKI !

Fakt, wskoczyłem wczoraj na ATM, 1szy raz. Wkórzony byłem, że giera sie zwaliła, przez przypadek z szotguna zabilem swojego (zamiast tamten zginął ten, ważne, że ktoś zginął). Wtedy koleś mnie zabił z poziomu menu, no revenge mi zrobił. To mnie strasznie nerwi, bo nie zabija się kumpla z teamu (osłabiasz drużynę, przegracie - nie masz sam kasy), można np kasę ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>. Jeszcze miał pretensje, no to go chciałem zjechać na starcie, a tu coś takiego :) Później to już trzodę robiłem, był kick, itp, sram na nich.

Nikt mi nie będzie podskakiwał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, poprzestawam, DZIĘKI !

Fakt, wskoczyłem wczoraj na ATM, 1szy raz. Wkórzony byłem, że giera sie zwaliła, przez przypadek z szotguna zabilem swojego (zamiast tamten zginął ten, ważne, że ktoś zginął). Wtedy koleś mnie zabił z poziomu menu, no revenge mi zrobił. To mnie strasznie nerwi, bo nie zabija się kumpla z teamu (osłabiasz drużynę, przegracie - nie masz sam kasy), można np kasę ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>. Jeszcze miał pretensje, no to go chciałem zjechać na starcie, a tu coś takiego :) Później to już trzodę robiłem, był kick, itp, sram na nich.

Nikt mi nie będzie podskakiwał.

Heh, kultura... :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma tu ktos jeszcze server CS:S? Bo robie mapke narazie mam ukończone jakieś 10%, ale chciał bym wiedzieć czy można na was liczyć w sprawie tesowania i wyszukiwania ewentualnych błędów.

Mapa zainspirowana Americas Army ? :>

Moja ulubiona mapka z tej gry ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi