Goomba Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Mapa zainspirowana Americas Army ? :> Moja ulubiona mapka z tej gry ;] Ta mam AA jestem w dosc znanym (mam nadzieje) klanie =Vikings=, i chciałem przeniesc najbardziej popularna mapke AA do CS. Choć sam tej mapki nie znosze. :P Kolejny skrin: Edytowane 8 Listopada 2005 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Wiecie skąd moge sciagnac steama razem z cs: source?? Szukam i jakos nie moge znaleźć :-| Znajduje tylko steama z cs'em 1.6, a z SOURCEM nigdzie nie ma. :mur: Proszę o pomoc. Z góry dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Wiecie skąd moge sciagnac steama razem z cs: source?? Szukam i jakos nie moge znaleźć :-| Znajduje tylko steama z cs'em 1.6, a z SOURCEM nigdzie nie ma. :mur: Proszę o pomoc. Z góry dziekuje.steampowered.com, allegro tudzień ban!a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 tudzież ja ;) Klik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 RogerWhite drogie masz te konta. Ja kupilem srebrne za 25zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Ja właśnie znalazłem to, o co pyta binio :( Free all games itp, jedne z punktów: * Cheat Free Client - Wont Get Detected By VAC2 improved * Playable Online With Banned Account SUPER... :( Edytowane 9 Listopada 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Mak? Jakieś ale ? Orta chciałem poprawić, ale edit nie działa, leci kreska i koniec. Nie wal tak głową, bo Ci się pustak rozleci ;) Czuję się urażony :D :lol: Nie no poprostu to co napisałeś nie świadczy zbyt dobrze o Tobie i Twoim poziomie... A zawsze innym to wypominałeś, kulturę i poziom wypowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ojaaaa... binio cieszysz sie? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Porozmawiajcie nt. Coutera bo zaczne sie czepiac >_< Gralem niedawno na F12... Czy tam zawsze jest klimat wyzwisk na poziomie 13letnich smarkaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Porozmawiajcie nt. Coutera bo zaczne sie czepiac >_< Gralem niedawno na F12... Czy tam zawsze jest klimat wyzwisk na poziomie 13letnich smarkaczy? Hmm, szczerze? Po godzinie 24 jest OK, choć rzadko jest tam z kim pograć o tej godzinie, ale jak są to naprawdę miło da się pograć (ogólnie na większości serwerów klimat się zmienia po 24, kiedy to 13latki muszą isć lulu)... A ogólnie to tam zawsze brakowało dobrego admina któryby potrafił sobie dać radę z chaosem tam panującym... :mur: P.S. Czuję się urażony postem KZI o moim pustaku :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Chodź, przytulę Cię ;) Bąbel też się ucieszy ;) Aby nie było, że ot, to dodam: CSS ROXX ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 WRRRRRRRRRRRRRRRRRR CZEKAM NA POMOC... :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Na odległość ciężko, może masz jakiegoś firewalla z zablokowanymi portami, może coś źle masz na kompie poustawiane ? Moze weź Steama u kogoś innego z Twojej sieci zainstaluj i sprawdź aby wykluczyć winę Twojego komputera. Może admin tylko powiedział, że są odblokowane - a nie są ? Tak u mnie było, na szczęście dało się Neo założyć, ale ponad rok męki był na "osiedlówce". Masz pościągane wszystkie updaty do gry ? Może wyłącz czity ;) Módl się ? Kumpel kiedyś mi tak powiedział: "Sprzedaj to i kup se co zeżryć" - może tak zrób ;) A cs 1.6 Ci działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 CS działa... Pogadam jeszcze z gościem o0d NETA........ A i niejeste cheaterm... :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz9217 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam! Mam problem , kiedy wlanczam cs source wszystko gra ale kiedy wchodze na jakis server pisze "This server is using a newer protocol (7) thank your client" co to moze byc ?? jak widzie prosze o pomoc pod nr gg 8336528 z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Podstawowe pytanie. Grasz na oryginale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Non steam znowu sie kłania... Ostatnio pogrywam sobie z botami w 1.1 [;, to jeszcze to wersja przy której awp ma celownik bez przyblizenia i jak z tego sie strzala to trzeba kucnac bo kulka poleci w twego [;. Ale ogólenie miły powrót do przeszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz9217 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 niewiem czy na orginale ale mozna to jakos naporwic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Tak. Kupujac oryginal. Kwota zakupu konta bronze jest niewielka. Sadze ze w ciagu miesiecznego Zpp napewno uzbierasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Nożeby w Sourca grac na steam downie to przesada. 25 zł wam szkoda? LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Pytałem się admina, ale powiedział, że mam wszystkie porty odblokowane... U kuzyna co ma tego samego neta co ja chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmmmm co to może być... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « format dobry na wszystko ^^ Żeby nie było o/t to dziś w Steamie wyskoczyło mi coś o de_nuke i nowej mapie do DoD:S - myślałem, że tego njuka już wypuścili, a tu znowu trzeba czekać... KZI, czekamy na tłumaczenie STEAM'owego newsa ^_^ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Pytałem się admina, ale powiedział, że mam wszystkie porty odblokowane... U kuzyna co ma tego samego neta co ja chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmmmm co to może być... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 @RONIN powiem szczerze, irytuje mnie Twoja nachalnosc! Jesli Ci nikt nie odpowiada, to oznacza ze nie zna odpowiedzi. Wszelkie mozliwe pomysly sie juz przewinely, a skoro wciaz nie dziala, to udaj sie na steampowered.com. Wbrew pozorom na tamtejszym forum mozna naprawde duzo informacji znalesc. Jesli kiepsko z Twoim ang. to popros jakiegos znajomego, ot tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Witam, Może to głupie pytanie, ale powiedzcie mi - mam Source i konto steam - jak mam ściągnąć CS 1.6 i Condition Zero ze steam'a ??? Czy jest taka możliwość ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 @PUNISHER jeżeli masz konto STEAM z odblokowanym tylko Source to nie możesz grać w 1.6 i Condition Zero, rozwiązaniem problemu jest kupno konta Condition Zero & 1.6 :wink: , lub mieszanego (Source + 1.6 + Czero i cała reszta gier) - w razie czego napisz PW, mam takie konta. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr!Nk Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 a jest jakis program albo cus zeby zwiekszyć FPS w CS:S? :D bo mam 70 a w akcji z bliska 20-30 a z daleka 30-40 ;x Przydało by mi sie wiecej FPS w CS:S ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Program raczej nie, ale jest kilka komend ktorymi mozesz zwiekszyc ilosc fps (kosztem jakosci grafiki). Ogolnie sa one dostepne wszedzie, a jako ze to Tobie zalezy, wiec proponuje poszukac ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Tak w ramach informacji: Dzis w sklepie widzialem Counter Strike : Source (to ver. multi) Czyli w sklad zestawu wchodza CS:S DoD:S HL2 deathmatch Za jedyne 99zeta :( (cos nie zaduzo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...