Kominiara Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 No ale po co banowac odrazu, mozna kiknac przeciez. I jak mialbym uzyskac dostep do takiego zamknietego serwerka TP ? No i jeszcze jedna sprawa, zauwazylem ze wiekszosc ludkow na serwerkach sie powtarza, tzw stali bywalcy, wiec z nimi nie ma problemu jesli chodzi o ogarnianie gry, a noobki...zaleca sie pogranie na serwerkach niemieckich :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 albo (najpelsze wyjscie) zakladasz swoj klan lub przylaczasz sie do kogos...Taaaa, a potem graj w takim turnieju (najlepszy przykład - LF Serwis turniej) gdzie przeciwnik nie wie jak włączyć nagrywanie demka, nie potrafi ustawić rate'ów, pyta ile map gramy itp... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ejj Turniej LF to jedna wielka pomylka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ale do wygrania grube $ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 tjaaa, radyjka z 'cipsów' :) Grałem dziś na tym serwie ICP - całkiem przyjemnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Panowie mam problem zmienilem radka 9550 na 9600Pro i teraz na CS mam porabana grafike Mam wyswietlane linie przy niektorych obiektach i przebarwienia Stery Ati Catalist (starsze i najnowsze) i Omegi najnowsze ciagle to samo zaczyna sie juz przy otwarciu listy serwerow dziwnie miga tak jakby sie cos chcialo przeznie przebic Edytowane 29 Listopada 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Panowie mam problem zmienilem radka 9550 na 9600Pro i teraz na CS mam porabana grafike Mam wyswietlane linie przy niektorych obiektach i przebarwienia Stery Ati Catalist (starsze i najnowsze) i Omegi najnowsze ciagle to samo zaczyna sie juz przy otwarciu listy serwerow dziwnie miga tak jakby sie cos chcialo przeznie przebic Proponuje usunac stery z 'dodaj/usun', pozniej jeszcze driver cleaner, restart kompa i nowe sterowniki. Powinno pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Quarek a przypadkiem cos ci sie nie grzeje na tej karcie? Masz bledy w 3dmarku? Jakos nie wierze ze po zmianie karty z tej samej rodziny pojawiaja sie arty...Zasilka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Darmowe haxy ^^ Orgiusz dobrze gada... mnie też to wygląda na arty wynikające z przegrzania. W innych grach też tak krzaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Krzaczy podobnie (moze nie az tak bardzo jak na CS) karta nie podkrecana Wyeliminowalem uszkodzenie karty na Semptronie 3000+ I plycie gigabayta karta chodzi prawidlowo Ja mam ECS :( i starego athlona 1700+ :( cooler na karcie dziala prawidlowo na 9550 byl tylko radiator a nie bylo problemu SAm nie wiem jak to ugrysc myslalem ze wadliwa karta ale jak na innym sprzecie dziala bezproblemowo Czy moze byc to wina plyty glownej ze sie nie wyrabia ?? Dodam ze z 9550 nie bylo najmniejszych problemow a przeciez az tak sie te dwie karty nie roznia Wentylatorek na karcie DZIALA !! Edytowane 29 Listopada 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Miałme takie arfetakty jak mi wentylatorek nie pracował na karcie. Więc to przegrzanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Moze zabawa biosem? Fast writes, AGP x4, przeczysc gniazdo... Jezeli na innych kompach nie wystepuja przeklamania... Drive Cleaner i od poczatku zainstaluj starsze omegi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja też ma source więc może wpadne was poczesać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Na 256MB ram napewno bedzie Ci sie super gralo :? Konfig masz prawie taki sam jak ja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 a jaka roznica miedzy 256 a 768 ramu jak sie gra ze wszystkim na low i dx7? [; ja nie zauwazylem zadnej roznicy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Niestety po dniu zabawy poddalem sie :( Nie ma nowego biosu do mojej plyty, gniazdo przeczyscilem, Drive Cleaner tez nie pomogl, nowsze drivery VIA tez nic nie daly (po wsadzeniu 9550 tez zaczely byc problemy pomoglo przywrocenie systemu z przed 2 dni) Starsze stery tez nic nie daly (przynajmniej dobrze ze na 9550 ruszyl CS:S bo mial tendencje do wieszania kompa) Dzieki za dobre checi ale tym razem 1:0 dla 9600pro :( Spotkam sie znim jak zmienie Plyte i procka wtedy zobaczymy :) Edytowane 29 Listopada 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 U mnie nigdy czegoś takiego jak u Ciebie Quarek nie było, może faktycznie masz coś z chłodzeniem nie tak? (zastanawia mnie jedno, czemu te screeny miałeś w 800*600?) xD dobra, lece pograć na ICP [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Wykluczam chlodzenie (chyba ze orginalny dzialajacy wiatraczek na karcie to za malo) Chyba jednak grafika gryzie sie z plyta glowna ECS L7VTA bo nie moge tego inaczej wytlumaczyc Czy 9550 tak bardzo sie rozni od 9600Pro ?? 800\600 Bo jade na 15" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Quarek a moze ktos ci sprzedal 9550@9600Pro i przez to grafa nie wyrabia ? Bo mi nic innego nie przychodzi na mysl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Wyeliminowalem uszkodzenie karty na Semptronie 3000+ I plycie gigabayta karta chodzi prawidlowo Moze poszukaj nowego biosu do karty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Karta to orginal prosto z hurtowni w orginalnie zafoliowanym pudelku GeCube 9600pro (radiator+cooler) dotychczas byl GigaByte 9550 (radiator) obydwie 128ram moja plyta glowna ECS L7VTA+Athlon1700+XP zasilacz to jakis DEER Model DR-A400ATX 350W Wiec zasilacz powinien wystarczyc (czy mozliwe jest ze np plyta daje za slabe zasilanie na karte ??) Komp na ktorym byl testowany 9600 i wszystko bylo ok to Semptron64 3000+ i jakas plyta GigaByta (nie znam dokladnego symbolu) Umnie problem pojawil sie odrzu po wsadzeniu tej karty na sterach 5.8 catalyst zmiana na 5.11 nie przyniosla efektu tak samo stery omegi Wszystkie wentylatorki dzialaja prawidlowo ten na karcie tez Jedyne jak pruboje to wytlumaczyc ze moze mam zaslaba plyte do tej karty ..... ale 9550 dziala bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Znajdz kogos kto ma lepszy konfig od Ciebie i wsadz do niego twoja grafe . Jak wszystko bedzie ok to po kolei sprawdzaj reszte sprzetu... Ja bym raczej zasilke odrzucil bo u mnie w robocie 9800Pro nie krecony z celina 2000MHz chodzi na 300W codegonie , no ale rozne cuda sie moga przytrafic [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Środa 30 listopad 2005 05:19:44 LOS ANGELES @ u nas ~14.24 !!!! POLSKA Wiec update powinien byc 5 godzin temu :? Valve leci sobie w kuleczki znowu !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Oby był dzisiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Oby nie ;] Znowu serwery szlag trafi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 wlasnie oby nie Nie dosc ze serwery to znowu szlag trafi sama gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Ja już się nie mogę doczekać updejta, specjalnie sobie jutro wolne wpisałem ;) Zamierzam opanować ICePka od popołudnia do wieczora hyhhy :) Quarek, a Windę postawiłeś od nowa ? Najprostszy sposób :) W biosie wyłącz wszystko co masz do grafy (np. fast writes); zmniejsz AGP z 8 na 4, z 4 na 2; obniż taktowanie, otwórz obudowę i daj jakiś nadmuch na kartę.... Firma z d..y, coś to kupił :) Moze radiator nie dotyka do rdzenia albo do kości pamięci ? Edit: literówki, wykończony po 3 dniach roboty jestem :( Edytowane 30 Listopada 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Valve leci w ch..a. Updajt do doda:s juz jest a do cs:s nic. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 no leci sobie tak juz od sierpnia :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 chciałeś powiedzieć od zawsze :> :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...