HUD Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ta nie dośc że valve w kuleczki leci to jeszcze TPSA mi laguje... Tych drugich to chyba tylko za jajka powiesic bo inaczej sie z innymi nie da sie dogadać, nie że mi tylko mi tak laguje ale dla kolegi który ma neo tez kupaaa.... i jak tu sie nie zdołować? Jak do TPSA dzwoniłem to powiedzieli mi ze mam wirusa którego żaden antywir nie wykrywa, po 4 dnich problem znikł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A ma ktos moze z grajacych chello i moglby sie wypowiedziec jak jest z pingami ? Bo na nowym mieszkaniu bede musial cos zalozyc i mam dylemat obecnie . Gdyby nie ostatnie jaja z pingami na Neo to pewnie bym na niej zostal a tak... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos2004 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam Szukalem i nie znalazlem wiec zadam pytanko:) Moja grafika w Cs;s chodzi na DXlevel 95 (mat_dxlevel 95) chcialbym przestawic na 90 - wtedy mam wiecej FPS a w grafice niema praktycznie roznicy. Wiecie gdzie mozna to zmienic w pliku ?? Bo jak zmieniam w Consoli to po ponownym uruchomieniu gry znow jest mat_dxlevel 95. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Stworz autoexec.cfg w katalogu nazwa\counter-strike source\cstrike\cfg i wklej ta linijke. Mozna tez tam wsadzic aliasy i bindy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos2004 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zrobilem tak jak napisales. Dziala:) Tylko teraz wyzyera mi RAM do zera a bez tego autoexec.cfg jest ok. Mam 768mb RAM'u i nawet jak chcem wlaczyc VIDEO TEST STRESS to z tym autoexec.cfg wyjada mi caly ram. Bez tego cfg w video stress zostaje ok 270mb ramu wolnego. Wszedlem na serevr z tym konfigiem fps fajny ale pamiec wysysa maksimum ( bez autoexec.cfg jest ok). Czego to przyczyna ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Tadam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 wiedzialem ze steam w kulki leci - apdejt zaczal leciec akurat jak musze na uczelnie dymac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob25 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam wszystkich specjialistów od CSS :lol2: ... i prosze o pomoc!!!!!!!!!! Mam 25 lat i jestem początkujacym graczem. CS Source mam od 7 dni i juz nie widze inej gry która mogłaby tej dorównać w MUTLIPLAYERZE. Mam tylko jedno pytanie i tu prosze o pomoc wszysich uprzejych młodszych i starszych graczy a mianowicie : Jak robic animowane SPRAYE??? Mecze sie z tym codziennie nie moge znaleść ani jednego prohramu ani linku do strony gdzie byłoby to opisane :mur: . Jeszcze raz proszę o pmoc i przepraszam za lekka zmiane tematu. Z góry dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 poca Moze jakies odczucia procz ladnych screenow? ;] I ile wazyl ten update. Co procz nowej mapy? Na szybkosci przejzalem liste zmian # Exposed VIP player index to plugins/mods :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Nice poca, nieźle to wygląda - wszystko na high, AA i AF też? :> Co do update to lista zmian dość pokaźna :) - 5 minut i odpalam CS:S :twisted: KZI -> Czekamy na tłumaczenie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Hmm za to u mnie jakies 10fps mniej na kazdej mapie na NOWEJ na stracie fps11 Jak to zwykle po updacie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Nice poca, nieźle to wygląda - wszystko na high, AA i AF też? :> No baa :lol: To chyba jedyna mapa która mi się podoba z tych wszystkich nowa dodanych czyt. tides, prodigy i inferno. HDR nie wali w oczy tak ja sobie wyobrażałem. Jest naprawde delikanty i w ogole nie przeszkadza w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos2004 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Stworz autoexec.cfg w katalogu nazwa\counter-strike source\cstrike\cfg i wklej ta linijke. Mozna tez tam wsadzic aliasy i bindy Dzieki wielkie. Po wsadzeniu tego autoexec.cfg gra zaczela mi wyjadac caly RAM podczas ladawania mapy, video test stressu. Jak usune ten cfg jest normalnie - zostaje ok 200mb wolnej pamieci. Jak mozna temu zarazdzic aby z autoxec.cfg z komenda mat_dxlevel 90 nie zabieralo calej pamieci RAM?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam wszystkich specjialistów od CSS :lol2: ... i prosze o pomoc!!!!!!!!!! Mam 25 lat i jestem początkujacym graczem. CS Source mam od 7 dni i juz nie widze inej gry która mogłaby tej dorównać w MUTLIPLAYERZE. Mam tylko jedno pytanie i tu prosze o pomoc wszysich uprzejych młodszych i starszych graczy a mianowicie : Jak robic animowane SPRAYE??? Mecze sie z tym codziennie nie moge znaleść ani jednego prohramu ani linku do strony gdzie byłoby to opisane :mur: . Jeszcze raz proszę o pmoc i przepraszam za lekka zmiane tematu. Z góry dzięki :DJa ci radze rzucić tą gre! Niewciągaj się w to bo juz nie wybrniesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 fajny ten nuke nawet [; na + odzwozorowanie obiektow (w przeciwienstwie do inferno) i ich rozmieszczenie, czyli praktycznie stary dobry njuk ;] na - zlewający sie szary brzydki kolor tekstur (nie to co ten rudy brąz ^^). tak na krotko po grze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 No njuk jest super sie nie spodziewałem sie czegoś takiego. Ale problem jest taki ze jakoś po tym updacie są lagi i dośc często serwery padają... przed apdejtem tego nie było. Kiedys nie lubiłem nuke ale teraz bardziej zaczyna mi sie podobac [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) ten nuke jest boski - to jest stary dobry nuke tylko ze lepszy i w przeciwienstwie do inferno grajac w nuke czujesz ze to ten sam nuke ze starego cs (tylko ze jeszcze lepszy) i co mi sie podoba w nuke najbardziej - dzwieki na tej mapie; ogolnie jest glucho i cicho ale posluchajcie ale dzwieki tej elektrowni tworza fajny klimacik szczegolnie na dolnym bsie Edytowane 3 Grudnia 2005 przez !exec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 No moj organizm wymaga juz chyba odrobine wiecej snu , bo wczoraj na tym dolnym bsie przez te dzwieki sie ladnie poschizowalem :lol: Przez chwile nie moglem wyczuc z ktorej strony kto idzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Dolny BS przypomina mi troche FarCry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 zdecydowanie, dolny bees troche za swiecacy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Super im wyszła ta mapa. ciekawe co bedzie z Militią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 no mapka jest spoko klimatem przypomina mi hl1 (taka creepy :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ale milita to bedzie tylko do popykania ffa a njuk - prosze cw XD te sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Czas zabrać się za taktyki na nuka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 dema oblookaj a nie sam bedziesz sie meczyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 No dobra dobra. Ide pograć na PSP :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Heh... Z okazji tego, że wuszła konwersje mojej ulubionej mapki, to nawet zrobiłem update steam'a po jakichś 2-3 miesiącach ;] Mapka naprawde bardzo fajna. Chyba jedna z niewielu konwesrji, która mi się bardzo podoba w CS:S. Swoją drogą, to nieźle lamię po tak długiej przerwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
94Black Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Czas zabrać się za taktyki na nuka :)No bo ja próbóje jakoś i nie wychodzi :mur: Ja ci radze rzucić tą gre! Niewciągaj się w to bo juz nie wybrniesz :PRadze Może zagram jeszcze w CS:S na trasie DE DUST 2 żeby poćwiczyć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Może zagram jeszcze w CS:S na trasie DE DUST 2 żeby poćwiczyć .Ja tam wole poskakac na planszy ... :lol: ;) Swoja droga 1 raz slysze takie okreslenie :-P Edytowane 3 Grudnia 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...