apo5 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Fajnie ktoś napisał "ja bym się tam pogubił w tej szklarni....". Swoją drogą nowy update wreszcie naprawił błąd gry na 32 megowych kartach a mianowicie znikanie obiektów, przezroczyste miejsca na scianie itd...troche mnie wkurzało jak strzelając w goscia trafiałem w skrzynke ktorej nie było widać.No ale nic.Juz jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Moze by tak zagrac jakis wspolny tweakowy mecz ? [; KZI teraz admina ma , to wykickuje wszystkich i sobie sami pogramy :mrgreen: A tak na powaznie , to mozna by zrobic jakas zorganizowana akcje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 yyyy....to tweak jednak ma serwer?? na pierwszej stronie tego topicu nie ma podanego adresu IP...myslalem ze nie ma tweakowego serwera.Mógłby ktoś podać adres please? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jestem jak najbardziej za. Mile widziane godziny wieczorne. Tylko KZI musi nie iść do pracy i wygonić żone z domu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 No ja opcje nr2 tez musze zastosowac :lol: Chociaz u mnie ostatnio problemem nie jest to , ze nie moge . Tylko fakt , ze to wlasnie Ona siedzi na kompie wtedy jak ja chce grac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Kup laptopa, zainstaluj jej gg i będzie w pełni szczęścia. Tylko czy ktoś ma jakiś rozsądny opmysł na którym serwerze by można zagrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Panowie o moze zlozymy sie na serwerek (publiczny lub prywatny) i bedzie jak za starych dobrych czasow.Serwer oczywiscie bedzie tylko FFA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ee nie bede tylko problemy z tym... no chyba ze sam kupisz to nie odmoiwe admina :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jestem za powstaniem serwera, i za tym zeby pyknąć mecz( jak bedzie miejce i wypali). Na jakim serwie KZI ma adma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ICP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 A ile kosztuje taki serwer na miesiac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jam wlasnie wykupil serwer klanowy, jacys chetni na cw/mix'a to piszcie, Bóg kazał sie dzielic ;] btw. niedlugo swieta, wiec znowu bedzie ostre gierzenie, a juz myslalem, ze wyjde z nalogu <_< ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ja tam moge sie zrzucic na serwer . Chyba , ze koszta sa smieszne to moge go nawet oplacic . » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « W koncu bylbym adminem jupi :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jak już pisałem ja jestem chetny raczej na miksa i na serwer moge jak najbardziej sie zrzucic jak kiedys za dobrych czsów [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Wszystko zależy od tego dla kogo są to śmieszne koszta, a dla kogo nie ;] Zajżyj na cennik PifPaf lub GamesNET, chociaż na tym drugim jest jakaś promocja. Pamiętam, że ktoś z byłego SeS miał możliwość załatwić chyba tańszy serwer. Niech sie Poca śmierdziuch wypowie, to może bardziej naświetli sprawę. Jednak jeśli dalej jesteś zainteresowany, tym aby oplacić samemu, to bede do Ciebie przez 3 miesiące mówił tato;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) 10 slotow 80zł ? pFF to mi tyle znika po godzinie imprezowania :lol: Ile musialoby byc slotow zeby w miare popykac , 12, 16 ? Edytowane 7 Grudnia 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Przydało by sie to wziąc na 16 slotów i gdzies na 6 miesięcy. Oczywiście prywatny i na gmesNEt.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Hahah, 16 slotów? Popieściło Cie?:> Wątpie żeby 10 było zajętych przez pierwsze tygodnie użytkowania serwera. Heat jeżeli już by kupił serwer to napewno prywatny. Edytowane 7 Grudnia 2005 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Sądze, że 10/12 slotów to zupełnie wystarczająca ilość. Spora część tych osób które grały keidyś obecnie gra w klanach i jakoś średnio interesuje ich gra na serwerach FFA, pomimo tego że miałoby to być z "kolegami" z tweaka. Do gry zazwyczaj są chętni, tylko z płaceniem kiepsko. A nie widze powodu, aby 10 (Daj Boże) osób złożyło się na serwer z 16 slotami, które i tak nie zostaną wykorzystane. Serwer lepiej wziąć prywatny- taniej, a hasło będą znały te osoby które powinny, zresztą to chyba nie problem wyedytować pierwszego posta. Po co nam 13-latkowie z sewera WP Ehhh... chyba już za bardzo sięgam w przyszłość ;] @Poca jednak nie zechciałeś się wypowiedzieć czy są jakieś alternatywy dla GamesNETu i PifPafa:> Edytowane 7 Grudnia 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jak pamietam kiedyś na serwie tweaka to trudno czasmi było sie wbić. ale jak mozna powiekszyć to spoko... Ide grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 http://www.whiterabbit.pl/ofe.php?s=1 Tutaj jeszcze. Ale ceny większe niż w GamesNet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jak pamietam kiedyś na serwie tweaka to trudno czasmi było sie wbić.Eeeech, przeciez to byly inne czasy, wtedy gralo x razy wiecej osob niz teraz (chodzi mi o osoby z tweaka, chetne na gre ffa), teraz serwer 10 slotowy i tak by wiekszosc czasu stal pusty, jestem tego pewien ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 no wlasnie tez mi sie wydaje ze 10 slotow wystarczy . Z sesa tez wszyscy znali haslo a przez caly dzien serwer stal pusty... No nic zobaczymy , moze zrobie wam jakis prezent na gwiazdke ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Granie jak najbardziej, dziś kilka godzin wymiatałem, super sprawa ! Eh kurde, to było wczoraj, heh, no jak czas leci, dziś też mam wolne i zamierzam pyknąć, no i jutro chyba też w domu będę ! ICePek jest zajęty cały czas, także raz, że nie wejdziecie wszyscy na raz, dwa, że ja zbanować mogę, ale trzy minuty później ja też polecę, nie mam Head Admina hahah :) Zresztą polubiem część załogi, także nie zrobie im tego.... Zapraszam do gry, zobaczycie jak wymiatam :) 62.21.96.9:27013 Jedynie te zasady trzeba poznać :) Edit: literówki i dopisałem numerki serwa. Edytowane 8 Grudnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Pamiętam jak weszliśmy z Iwem na ICP ;] Iwo dostał zaraz kicka od Ciebie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Heheh, na razie jednego slaya dałem :) Tłumaczę ludkom raczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Heat :***** Bedziemy wdzeczni jak zasponsorujesz serwer :D chociaz i tak uwazam ze przez wiekoszosc czasu bedzie wolny (oby nie) ;) No chyba zeby wpasc na dobry pomysl i organizowac tam mixy (takze z ludzimi z #source.pl) i serwer 10 slotowy zawsze sie zapelni. Najlepiej serwer brac w GamesNet - jest tanio i co najwazniejsze tickrate bardzo dobrze trzyma 100/100 ;) (tylko zalezy od tego gdzie serwer stoi NL - PL) P.S. Jezeli bedzie potrzeba moge dac 2zl x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Pomysl serwa nie jest zly. Ale pamietajac pustki z poprzedniego... :? Mozna powazniej sie zastanowic nad skladka. I wyborem adminow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Heat :***** Bedziemy wdzeczni jak zasponsorujesz serwer :D chociaz i tak uwazam ze przez wiekoszosc czasu bedzie wolny (oby nie) ;) No chyba zeby wpasc na dobry pomysl i organizowac tam mixy (takze z ludzimi z #source.pl) i serwer 10 slotowy zawsze sie zapelni. Najlepiej serwer brac w GamesNet - jest tanio i co najwazniejsze tickrate bardzo dobrze trzyma 100/100 ;) (tylko zalezy od tego gdzie serwer stoi NL - PL) P.S. Jezeli bedzie potrzeba moge dac 2zl x] Pamiętasz jak Ci zawsze truje na TS że mam lagi na zagranicznych maszynach? Wczoraj patrze do HLSW a tu serwery NL @ GamesNET 50ms ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 OTek: http://www.linkshard.com/Link.asp?ID=756 Ledwie przeżyłem, szotgun i granat rządzą ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...