Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie ktoś napisał "ja bym się tam pogubił w tej szklarni....". Swoją drogą nowy update wreszcie naprawił błąd gry na 32 megowych kartach a mianowicie znikanie obiektów, przezroczyste miejsca na scianie itd...troche mnie wkurzało jak strzelając w goscia trafiałem w skrzynke ktorej nie było widać.No ale nic.Juz jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od tego dla kogo są to śmieszne koszta, a dla kogo nie ;]

Zajżyj na cennik PifPaf lub GamesNET, chociaż na tym drugim jest jakaś promocja. Pamiętam, że ktoś z byłego SeS miał możliwość załatwić chyba tańszy serwer. Niech sie Poca śmierdziuch wypowie, to może bardziej naświetli sprawę.

Jednak jeśli dalej jesteś zainteresowany, tym aby oplacić samemu, to bede do Ciebie przez 3 miesiące mówił tato;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahah, 16 slotów? Popieściło Cie?:>

Wątpie żeby 10 było zajętych przez pierwsze tygodnie użytkowania serwera. Heat jeżeli już by kupił serwer to napewno prywatny.

Edytowane przez poca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądze, że 10/12 slotów to zupełnie wystarczająca ilość. Spora część tych osób które grały keidyś obecnie gra w klanach i jakoś średnio interesuje ich gra na serwerach FFA, pomimo tego że miałoby to być z "kolegami" z tweaka.

Do gry zazwyczaj są chętni, tylko z płaceniem kiepsko. A nie widze powodu, aby 10 (Daj Boże) osób złożyło się na serwer z 16 slotami, które i tak nie zostaną wykorzystane.

Serwer lepiej wziąć prywatny- taniej, a hasło będą znały te osoby które powinny, zresztą to chyba nie problem wyedytować pierwszego posta. Po co nam 13-latkowie z sewera WP

Ehhh... chyba już za bardzo sięgam w przyszłość ;]

@Poca jednak nie zechciałeś się wypowiedzieć czy są jakieś alternatywy dla GamesNETu i PifPafa:>

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pamietam kiedyś na serwie tweaka to trudno czasmi było sie wbić.

Eeeech, przeciez to byly inne czasy, wtedy gralo x razy wiecej osob niz teraz (chodzi mi o osoby z tweaka, chetne na gre ffa), teraz serwer 10 slotowy i tak by wiekszosc czasu stal pusty, jestem tego pewien ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Granie jak najbardziej, dziś kilka godzin wymiatałem, super sprawa ! Eh kurde, to było wczoraj, heh, no jak czas leci, dziś też mam wolne i zamierzam pyknąć, no i jutro chyba też w domu będę !

ICePek jest zajęty cały czas, także raz, że nie wejdziecie wszyscy na raz, dwa, że ja zbanować mogę, ale trzy minuty później ja też polecę, nie mam Head Admina hahah :) Zresztą polubiem część załogi, także nie zrobie im tego....

Zapraszam do gry, zobaczycie jak wymiatam :)

62.21.96.9:27013

Jedynie te zasady trzeba poznać :)

Edit: literówki i dopisałem numerki serwa.

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heat :***** Bedziemy wdzeczni jak zasponsorujesz serwer :D chociaz i tak uwazam ze przez wiekoszosc czasu bedzie wolny (oby nie) ;) No chyba zeby wpasc na dobry pomysl i organizowac tam mixy (takze z ludzimi z #source.pl) i serwer 10 slotowy zawsze sie zapelni. Najlepiej serwer brac w GamesNet - jest tanio i co najwazniejsze tickrate bardzo dobrze trzyma 100/100 ;) (tylko zalezy od tego gdzie serwer stoi NL - PL)

P.S. Jezeli bedzie potrzeba moge dac 2zl x]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heat :***** Bedziemy wdzeczni jak zasponsorujesz serwer :D chociaz i tak uwazam ze przez wiekoszosc czasu bedzie wolny (oby nie) ;) No chyba zeby wpasc na dobry pomysl i organizowac tam mixy (takze z ludzimi z #source.pl) i serwer 10 slotowy zawsze sie zapelni. Najlepiej serwer brac w GamesNet - jest tanio i co najwazniejsze tickrate bardzo dobrze trzyma 100/100 ;) (tylko zalezy od tego gdzie serwer stoi NL - PL)

P.S. Jezeli bedzie potrzeba moge dac 2zl x]

Pamiętasz jak Ci zawsze truje na TS że mam lagi na zagranicznych maszynach?

Wczoraj patrze do HLSW a tu serwery NL @ GamesNET 50ms ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi