Gość Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) to czemu nikt mi na gg nie napisal ze padl :/ pewnie heat cos zepsul:P jak cos sie dzieje z serwerem pisac 3073844 (pisac TYLKO w sparawie tweakowego serwa :> ) Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 a mozna tez w innych (intymniejszych) sprawach pisac xDDD Heateczku (zdrabniamy <: ) dziekujemy ci [; Jutro mozna cos zagrac ale takie cos zgrane [; == Ja juz spadam sie umyc bo ost. raz byl w ... HF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 a mozna tez w innych (intymniejszych) sprawach pisac xDDD Heateczku (zdrabniamy <: ) dziekujemy ci [; Jutro mozna cos zagrac ale takie cos zgrane [; == Ja juz spadam sie umyc bo ost. raz byl w ... HF No przyznaj sie kiedy był ostatni raz? ? [; [; Jutro ja moge od 20 pykać, jak inni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Od 18:35 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ja nic nie ruszalem [; Ja tylko obluguje panel admina , ktorym nie mozna nic zepsuc [; A co do dzisiejszej gry , to ja bede po 18 z roboty , wiec zobaczymy co sie da zrobic ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Po 18 powiadasz? :twisted: Moze wpadne i polamie ( tak zeby ratio nie bylo mniejsze niz 2.0 ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie uda Ci sie lamic bardziej niz ja [; A to wczoraj gral Grobel ? Kufa nie wiedzialem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Tych którzy lubią servery ffa zapraszam na server teamUNITED 194.63.133.11:27015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Hmmm moze dzisiaj tez sie pojawie wieczorem :blink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ktoś chętny na grę teraz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie uda Ci sie lamic bardziej niz ja [; A to wczoraj gral Grobel ? Kufa nie wiedzialem :cry: ta, gralem wczoraj z pingiem 200 i 30fpsami ale i tak jechałem frajerstwo... do wieczora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) No dobrze powiedziane , ze do wieczora .Wlasnie sie dowiedzialem , ze jade kafelki i kolor paneli wybierac :lol: :mur: Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ktoś chętny na grę teraz? :>Ja mogę na chwilę, ale uprzedzam,że lamię :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ta, gralem wczoraj z pingiem 200 i 30fpsami ale i tak jechałem frajerstwo... do wieczora :D nie mogles grac z pingiem 200 [; limit jest do 200 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Naprawiles juz te teleporty ? [; przydalby sie jakis funmod , cos a'la kiedys Zombie czy jak to sie tam zwalo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Przydalyby sie statsy :twisted: Jeszcze 1:45 i jestem w domu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Jeszcze VAC wyłącz i sprawdź tickrate 100 ;] Bo paru osób marudziło mi że dupshoty mi ze scouta wchodzą ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Jak sie pisze w grze jako admin , zeby taka elo zielona czcionka byla i zeby wszyscy widzieli nawet ci co polegli ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 wciskasz y > @ [text] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 jak wcisniesz u > @ text to bedzie admin only czyli widzimy tylko my dwai :P wrzucilem dzwieki z pure pwnage(www.purepwmage.com) [; tylko trzeba sie mocno starac zeby uslyszec co fajniesze :> jak by sie komus nie podobalo to wlancza sie i wylancza piszac "quake" w say Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ta, gralem wczoraj z pingiem 200 i 30fpsami ale i tak jechałem frajerstwo... do wieczora :D Czy znasz znaczenie slowa 'frajer' ze tak rzucasz wsrod userow tłika ? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 jak wcisniesz u > @ text to bedzie admin only czyli widzimy tylko my dwai :P wrzucilem dzwieki z pure pwnage(www.purepwmage.com) [; tylko trzeba sie mocno starac zeby uslyszec co fajniesze :> jak by sie komus nie podobalo to wlancza sie i wylancza piszac "quake" w say Słyszałem wszystkie ;] Poczuliście moją potęge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 uFF ominelo mnie najgorsze [; To o ktorej gramy ? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 W co? Daj na spokojnie zjesc ;] i napic sie kawy ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nawalałem dziś kilka godzin na ICP i nikt z was nie wpadł, szkoda. Jutro znów będę walczył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 @KZI chyba się nie powinieneś dziwić skoro jest serwer do gry ;] Więc tak samo moge ja napisać- szkoda, że nie wpadłeś do nas dziś :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja przed chwilą wróciłem z serwa i grałem z jedną osobą... [; więc często dużo ludków to tam nie ma [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Przez jakiś czas było dziś 4on4, później coraz mniej, aż w końcu nastała pustka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Wczoraj jak gralismy z Orgiuszem (:* nie banuj) to przez pewien moment bylo nawet 5v5 [; No ale wiadomo, ze caly czas nie bedzie full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraGzi Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 CS:S rlz :-) i hl2 :D Tylko by sie przydało wiecej Fps :) Jest jakis program co da mi wiecej fps?, jak tak to go zapodajcie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...