emilooos Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Bania kufo mielismy cw zagrac ;p Jakby co to sie pisze dzisiaj na jakiego mix'a, po 18stej jak najbardziej styka, napiszcie co i jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 suuper serwerek postrzelałem po dłuuugiej przerwie z jakimś chickenem i było ekstra zero lagów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 co do lagów to sie nie wypowiadam, bo dzisiaj z groblem nam troche polagowauo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 laguje i jest niemiło heat popracuj nad tym ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A rate ustawione? ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Nie uda Ci sie lamic bardziej niz ja [; A to wczoraj gral Grobel ? Kufa nie wiedzialem :cry: ze mną nie grałeś ja bardziej lamię [; a na steama zbieram, w ferie świąteczne będę z wami pogrywał [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ja tam żadnych lagów nie uświadczyłem. Wczoraj mnie kickowała za przekroczenie limitu co chwila, ale to zupełnie z innego powodu. Ja wiem czy takie mało... Jak na serwerze 10-cio slotowym toczy się walka 4vs4 lub 5vs5, to chyba dobrze:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Owszem ;) Narcyz rozumiem...sąsiad, tak? ;) Ci co już wcześnie wstaneli, niech piszą jak im pasuje, to sie cus onaniznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Tak, tak sąsiad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Wstalem, posprzatalem tu i tam, zjadlem sniadanie (2 kubly kawy) i wlaczylem csa. Uwielbiam grac 1vs2 na d1. Ide grac dalej. Jakbycos to xfire w tle jeszcze dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Narcyzku, zwiedzać mapy to na singlu mogę ;) Lubię jak jest więcej ludzi, wtedy może kogoś przez przypadek postrzele ;) MKL - sprawdź w Media Markt, kumpel ostatnio dał tam za HL2 ~80zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 grał ktoś na takim sprzęcie jak Mój? jeżeli tak to ile mieliście w tym fps? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 jeżeli tak to ile mieliście w tym fps?Eeee Riva TNT... 0FPS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 UUuu może jednak daruj sobie tą grę, procek to Athlon 1333 tak? Grafa słabiutka, daj spokój, będzie skakało, nikogo nie trafisz :( Będzie "Run to the hills, run for your lives" :) Albo raczej "Be quick or be death" ;) Kto ni ekuma, niech porządnej muzy posłuha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ja sobie kiedys z ciekawosci wlaczylem jak mialem 6800GT w serwisie . Na AXP @ 2.6GHz 2x512mb i rivce tnt2 pro mialem rowne 2 FPS :lol: :lol: Ze juz nie wspomne o tym , ze jak normalnie mialem PING ~40-50 to na tej Rivce bylo 700 oO . Nie wiem co mialo jedno z drugim wspolnego , ale tak bylo... GRAMY COS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Kumpel na Duronie 1.4 i GF FX 5700 256mb miał kilka klatek, także na taki sprzęt nie ma sensu kupować gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Turniej LF serwis: No więc moj klan zakończył gre w turnieju po tym jak pokonaliśmy klan HoS który wymyślił Sobie że zamnie grał ktoś inny(niezgadzały sie steam id)(na tym steamie grałem od początku). A ponieważ byli współorganizatorami Cartman był po ich stronie. Chłopaki nie nagrywali demek i przeprowadzili więcej zmian niż jest przewidziane w regulaminie. Mieliśmy do wyboru albo powtórzyć mecz albo pożegnać sięz turniejem. Wybralismy drugą opcję co spowoduje że klan HoS niezagra już w turnieju ponieważ przegrało mecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 el0 turniej, el0 obsada :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Organizacja FULL PROFESJONALLLLLL a no i Cartman ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Cartman ssie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Może byśmy sięumówili na jakieś wspólne granie? Ja bym proponował tak ok godziny 21! Nie pozwólcie, żeby się serwer marnował:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Ja dzisiaj gram do 2 rano , obojetnie gdzie byle ludzie byli , a potem do roboty , przerzucic jakies 100 kartonow kazdy po 20kg i bedzie luzik :mrgreen: Obudze sie jak zwykle w srode :lol: Ale taki to juz urok moich wtorkow [; Edytowane 12 Grudnia 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 :> wlasnie lamilem na 213.241.68.46:27019 Uwielbiam grac vs 2 sredniaki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Czy roznica pomiedzy bartonem 2500@2500mhz a venice 3000@2500mhz jest duza w ilosci fps? Jesli tak jak duza :) Zaznaczam ze chodzi tylko o css btw Czy ktos testowal X-Fi i css? Czy dzwiek przestrzenny w sluchawkach jest lepszy? Najszybszy na świecie procesor audio, porównywalny z Pentium 4 3,6 GHz i 24 razy potężniejszy od Sound Blastera Audigy, radykalnie przyspiesza działanie gier.Z uwagi na brak stopsounda w css, czy jest zauwazalny przyrost wydajnosci po zmianie na X-Fi? Edytowane 12 Grudnia 2005 przez boomer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amad Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Mj18, cosik mi się wydaje że swoje niuusy czytałeś dość dawno, bo ja mam tę kartę od miesiąca a zapewniam Cię że przed zakupem opinie o niej czytałem co najmniej 2 tygodnie. Boomer jeśli np. pytasz o lepszy dźwięk to sprecyzuj w stosunku do czego? Ja miałem dźwiękówkę na płycie (realtek 650) i SB Live. I w zasadzie nie ma co porównywać. Różnica w jakości dźwięku jest ogromna, szczególnie odczuwalna na dobrych słuchawkach. Wrażenie przestrzeni niesamowite, jak zapuścisz test to doskonale słychać latający dookoła głowy helikopter. Css brzmi całkowicie inaczej, powiedziałbym bardziej "soczyście".Kierunki słychać bdobrze i wydaje mi sie że dopiero teraz wiem gdzie i co się dzieje na planszy. Oczywiście trzeba wszystko dobrze ustawić w opcjach - na karcie słuchawki 3D, w grze dźwięk przestrzenny np 5.1 lub 7.1. U mnie działa przestrzeń tylko na 5.1, na 7.1 mam cienkie stereo!!!!!?????. Różnic w ilości fps nie zauważyłemm, mam co prawda w configu ograniczenie do 100 ale po odblokowaniu jak latało tak lata - pomiędzy 80 a 240(średnio 120). Być może na słabszych maszynkach gdy procesor ma co robić i ogranicza fps'y np do 30, to te parę czy paręnaście klatek będzie więcej. Dla mnie ten cytacik wygląda raczej na marketingowy bełkot. Może ktoś ma tę kartę ze słabym sprzętem i powie coś wiecej? Edytowane 13 Grudnia 2005 przez amad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Ja podejrzewam, że nic to nie zmienia w kwestii przyśpieszenia, czy tam ilości fps. Chciałbym się mylić ;) To już nie czasy isa - pci :) Edit: Zresztą, co za problem - wyłączcie dźwięk i sprawdzcie, czy macie więcej klatek :) Edytowane 13 Grudnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ehh a serwer caly czas swieci pustkami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Tia, ostatnio "grałem" z Ralphi13 by potrenować na Tweaku... Ludzie, właźcie częściej na serwer bo nuda[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Podajcie ip ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Mam takie małe pytanie. Czy znacie jakiś dobry serwer, który spełnia takie warunki: - mam max 16 slotów - ma pare customowych map (np xcom doki itp) - nie ma w map cycle map typu aim - no i najważniejsza uwaga. Taki na którym admin nie może zmieniać mapy ani votowac np. "Czy dust bedzie naspępną mapą". Edytowane 14 Grudnia 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...