mj18 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zapraszam na 194.63.133.11:27015 publik Qoonik'a@teamUNITED cs:s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 zapodalem gore moda [; more info http://www.c0ld.net/index.php?inc=GoreMod el0?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zapraszam na 194.63.133.11:27015 publik Qoonik'a@teamUNITED cs:s :E serwer nie spełnia jednego z warunków jest na 22 sloty :E. Tak sie juz nie da grać. Masowa orgia i tyle. Thx nie skorzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Arnie nie bedzie za krwawo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 kazdy moze wylaczyc jak sie nie podoba. gore_menu w konsoli zdaje sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Mam takie małe pytanie. Czy znacie jakiś dobry serwer, który spełnia takie warunki: - mam max 16 slotów - ma pare customowych map (np xcom doki itp) - nie ma w map cycle map typu aim - no i najważniejsza uwaga. Taki na którym admin nie może zmieniać mapy ani votowac np. "Czy dust bedzie naspępną mapą". Tak to Ci dopasuja tylko w 'Erze' B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Na cd-projekcie tak bylo ale bladzie wylaczyly serwer :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 po 20 znajdzie sie kilku chetnych do pogrania na serwerku naszym?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Czy kilku to niewiem, ale jeśli zjem kolacje i odpowiedniu natrząsne sąsiada to chętnie zagram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Jak dam rade to moze okolo 22 wpadne... Wszystkie nastolatki , ktore chca nacieszyc oczy moja postacia , zapraszam :mrgreen: Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 :twisted: To ja ide przeladowac wszystkie dzwieki + sprawdzic wentyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jak dam rade to moze okolo 22 wpadne... Wszystkie nastolatki , ktore chca nacieszyc oczy moja postacia , zapraszam :mrgreen: z przyjemnoscią powzdycham do ciebie około 22 :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ja mogę pograć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 No byscie dali haslo do rcona p0ce :D (co nie zmienia faktu ze to TOTAL LEJM ) a serwer bedzie ciagle przez nas uzywany ]:-> tylko sprawcie sobie mikrofony soft m.in. VT & TS i bedziemy pwnowac n00bow albo ciorac miedzy soba [; 5on5 ofkoz - zrobimy z was ub3r_pr0 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) No ja nie wiem , jak uslysze glos poci w sluchawkach to obawiam sie , ze przez wiekszosc gry bede brechtal zamiast sie koncentrowac :mrgreen: Nie wiem czy ma dostac tego Admina bo potem bedzie tak jak na zlocie... Lamic zacznie i bedzie znowu wszystko slay'owal [; Edytowane 15 Grudnia 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 poca uzywa modyfikatora glosu zeby latwiej bylos sie skupic innym i zeby wszyscy mysleli ze jest starszy [; imo admin poce sie nie nalezy [; heat zrobmy casting na admina przynajmniej smiesznie bedzie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Mam głos jak JaRule ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 No ja nie wiem , jak uslysze glos poci w sluchawkach to obawiam sie , ze przez wiekszosc gry bede brechtal zamiast sie koncentrowac :mrgreen: Nie wiem czy ma dostac tego Admina bo potem bedzie tak jak na zlocie... Lamic zacznie i bedzie znowu wszystko slay'owal [; pochwo, dla mnie mial byc admin :> na ktora sie dzis umawiamy?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 ffa to syf :D ale moge z wami pobiegac i postrzelac do was z "siusiaka" , "AA gun'sa", "młotka", itd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Dobra przeszczepy robimy sonde ! Kto chce byc adminem ? ^^ Aha jakby cos to juz gramy... Edytowane 15 Grudnia 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Na cd-projekcie tak bylo ale bladzie wylaczyly serwer :/ dokładnie tak było. Fajne customy (no niektórym sie nie podobały :P) typu xcom, westwood, doki. Szoda bo to był najlepszy server css na jakim grałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 JA chce adma !!! Jestem jedynym ktory spelnia wszystkie wymogi... [; jeszcze raz glosuje na siebie XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 o wlasnie grauem esl z Emerytami [; 23-7 jakby to kogo interere [; kiedy jakiegos myxa pyknemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Kto to jest oO? Albo nie, nie mów. Nie interesuje się płotkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 byla Fragownia12 czyli F12 admini serwerka i company. ehh poca...wiem, ze jestes najlepszy, ale daj sie nacieszyc czlekowi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 KZI czekamy na tłumaczenie zaworowego newsa ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Witam, zna ktoś komende na demo playera? Dziś przez przypadek udalo mi sie go włączyć ale niewiem jak :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Witam, zna ktoś komende na demo playera? Dziś przez przypadek udalo mi sie go włączyć ale niewiem jak :] jeśli chodzi o odtworzenie dema to w konsoli komenda: playdemo i nazwa dema innego demo playera nie znam :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 No włąsnie jest :] Dziś przez przypadek włąćzyłem :) Można przyspieszać i zwalniać demo plus jeszcze jakies funkcje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) Zapewne ci chodzi o taką konsolke ;) Shitf + F2 Edytowane 17 Grudnia 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...