maryjush Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 dobra dobra przeciez przeprosilem ale czemu to tak dlugo trwa sa ferie chcialoby sie pograc a tu trzeci dzien stracony w piatek nie bylo czasu w sobote format kompa w niedizle znowu format bo noie mialem zadnego antywira a niedziela instalowanie/wgrywanie/kopiowanie roiznego tam badziewia hl2 updatował sie chwilke a cs:s juz tak dlugo :((( moze prze noc cos sie zmieni ale nie wiesz czy to po prostu z powodu serva valve?? czy moze cos innego jest tego przyczyna :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Może mają zapachane servery i wolno się wysyła... Zostaw kompa na noc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjush Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 no w koncu sie sciagnelo znaczy sie rano :) wasz serv jeszcze dziala?? ?? bo jak szukam to nie ma, moze zly ip podaliscie na poczatku gral ktos z was w hl2:lost coast?? jesli tak to powiedzcie jak wam sie [odoba i czy warto zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 HL2:Lost Coast <_< Serv raczej nie dziala. Polecam Game Monitor/CS:S/PL ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Dobrze ze mi o tym przypomniales :) A co do servera to wygasl bodajze na poczatku stycznia ? @maryjush warto zainstalowac dla "nacieszenia oka" :) Edytowane 17 Stycznia 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Hehe, a ja panowie sobie sprawiłem HL2 + CS:S i normalnie zacząłem sobie pykać w obie gierki :). CS:S jest wprost fantastyczny, wcześniej jakoś poprzednie części mi się nie podobały. Głównie dlatego, że za późno stosunkowo zobaczyłem CS 1.5 i 1.6, grafika mnie przestraszyła, pograłem trochę u kolegi, ale jakoś mnie nie pochłonął, ażeby sobie zakupić. Więc nie grałem. Ale ogólnie jak wszedłem na jakiś serw, niedalej jak 4 dni temu to nie wiedziałem o co biega, wszyscy gdzieś pędzili, kupowali szybko bronie. A ja stałem na respie, zastanawiałem się co wziąć. Na szczęście poczytałem info na kilku stronkach i mam takowe obeznanie. Teraz trochę się szkolę. Myślałem, że będą mnie bardziej jechać na serwach, w sumie nie jest tak źle. Fajnie sie sieka z dwóch pistoli, ogólnie gierka w dechę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Myślałem, że będą mnie bardziej jechać na serwach, w sumie nie jest tak źle.yeah, bo dzieciaki podostawały source'a wraz z kompami na gwiazdke ... ;] gl hf spylon ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 cze mam problem z CSs. w grze jak chce zmienic server na inny to lista ulubionych i historia serverow jest pusta :( jak wyjde z gry to na liscie ulubionych juz sa moje servery. troche lipa za kazdym razem zamykac gre.. tak jest od niedawna - po ktryms update tak sie stalo- ma ktos rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Wylacz wszystkie filtry, u mnie pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastekg4 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 siemka. Mam problem z grą Counter Strike 1.6 jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gre to mi wyskakuje błąd hl.exe i musze restartować kompa bo nic sienie da zrobić .nie wiem w czym jesst problem.Proszę o porade. odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 siemka. Mam problem z grą Counter Strike 1.6 jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gre to mi wyskakuje błąd hl.exe i musze restartować kompa bo nic sienie da zrobić .nie wiem w czym jesst problem.Proszę o porade. odp. Od 1.6 jest inny temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Wyszla milicja ;) wedlug mnie fajna mapka oprawa audio tez jest niczego sobie :) Edyta wy tez macie problem z serverami ? w windowsie mam liste ulubionych serverow a w grze nie :mur: wtf ? Edytowane 19 Stycznia 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zwalili tego update'a Sciagal mi sie z godzine :/ Wyszlo ze waży okolo 120mb (netlimiter tak pozkazuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 No coz screny ladne ale ile FPS bo ja po ostatnim upie na Nuke mam 15-25fps tragedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Coś jak Inferno :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Wam tez wymazalo ulubione z poziomu gry ?? Bo w steam-e je caly czas mam jak zwykle upd i kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Wam tez wymazalo ulubione z poziomu gry ?? Bo w steam-e je caly czas mam jak zwykle upd i kicha Po wczorajszym update w grze nie mam listy serwerow :( Co do mapki, to nawet fajna, ale pod warunkiem, ze T nie raszuja. Inaczej jest masakra. U mnie fps jest w granichach 15-25, i to dziwne, bo wylaczylem hdr i wszystkie detale na LOW i fps sie nie zmienily. Nie wiem OCB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Nowa mapka super wykonana tylko szkoda ze moja karta nie obsługuje HDR... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Mam kolejny problem ze stimem. Zrobiłem ostatnio formata dysku c [rzy czym wtim został na dysku d. Prze formatem wszystko dziłało ok. Teraz kiedy właczam steama to pokazujemi ze nie mam zainstalowanej gry no i musze sa pobrac. Skasowałem i jeszcze raz skopiowałem z płytek gcf'y i nadal nic. Ktos może mi pomóc? Bo sie frustruje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Hmm ja zwykle wyrzucalem gcf w inne miejsce na dysku, uninstall/format, instalka steama...instalka steama.... powrot gcfow na miejsce i jedziemy dalej z koksem. Widzialo bezproblemowo... Chyba ze ostatni update coz spie..kh zmienil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Nawet steama nie trzeba przeinstalowywac jak robisz format. No chyba ze masz stima na c:\ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 U mnie nie stety nie widac tych gcfów i mam problem ;/. Będe musiał znowu sciągac 3gb cs'a.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jak ostatnio przerzucalem dane z poprzedniego dysku to nie bylo problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 No to już nie wiem o co chodzi... Może mi ktoś dać liste gcfów które sa potrzebne do uruchomienia cs:s'a? Najlepiej z rozmiarami plików, jak najbardziej moze być zrzut z Steamapps. Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) u mnie to wyglada tak: aha, rzucilem cs'a ;] moze od czasu do czasu z Wami pogram, no i z grobelkiem ;* Edytowane 20 Stycznia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 .... aha, rzucilem cs'a ;] moze od czasu do czasu z Wami pogram, no i z grobelkiem ;* Ściemnia, bo go widziałem ostatnio :lol: pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Dzięki za tego zrzuta. U mnie jest wrzystko w tym samym folderze, takie samy nazwy plików. Spróbuje jeszcze raz zainstalowac stima i wrzucic te gcf'y. [ot]Umnie dobra pogoda do o/c [; -27 w nocy było [; [;[/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Cześć ludziki, jak żyjecie :) Gracie coś wogóle ? Ja codziennie na ICP walczę heh, Kominiara pyka tam czasami, ale reszty z was nie widać? Jak zwykle boicie się pokazać lamerstwo światu ? :) :) :) POZDRO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Cześć ludziki, jak żyjecie :) Gracie coś wogóle ? Ja codziennie na ICP walczę heh, Kominiara pyka tam czasami, ale reszty z was nie widać? Jak zwykle boicie się pokazać lamerstwo światu ? :) :) :) POZDRO ! Zapodaj IPkiem ICP ;) Może się dzisiaj pojawię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 62.21.96.9:27013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...