poca Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 c'mon c'mon http://www.gamebyte.pl/gamebyte/mecz/26/ pwnz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A pojdzie na celeronie 400? :wink: Moze jak powalcze ze swoim konfigiem...Kolo 5PM... Łoj o 17 to ja na trening idę :( Ale może jutro? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 No jak powalcze ze hardware/software ( [ciach!]y geforce ;] ) dla pelnej stabilnosci to mozna i jutro. Chyba ze wejdznie nowy update steama to leze ( limit na neo :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ce, nawalam na ICP właśnie, wpadajcie P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Czy jest już jakiś sposób na kasujące się ciągle "faworyty" w steam-ie? Lekko to irytujące... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Kasujace sie? Jak? Moze ustaw plik z lista fav ( nie podam Ci w tej chwili bo nie mam dostepu do swojego kompa ) na read-only? Zaszkodzic raczej nie zaszkodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 czy jest ktros grajacy na radku 9550/9600? chcialbym sie dowiedziec na ktoych sterach najwiecej fps wyciagacie? u mnie na 5.13 czasami spada <30 i robi sie nieprzyjemnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Sciagnij sobie omegi najnowsze http://www.omegadrivers.net/ Ja zyskalem okolo 10fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Gralem na 2597 o ile dobrze pamietam. Jakos mi szlo na medium ;]] Przynajmniej nic sie nie wieszalo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Kurcze szlak trafia, po ostatnim updeat'cie to nie dość że w grze nie zapamiętuje Favourites to jeszcze w steamie też nie :/ Jakieś działające sposoby/rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 all seeing eye + hlsw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 all seeing eye + hlsw To to wiadomo... Chodzi mi o naprawienie tego co oferuje sama gra... Jeszcze zanim się właczy to spoko, ASE lub HLSW, ale w grze wychodzić żeby zmienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam. Mam pewien problem z CS:S'em. Problem ten był od początku, kiedy mam CSa i myślałem, że po tylu update'ach coś poprawią - myliłem się. Otóż, gdy dostaję jakieś obrażenia(ktoś do mnie strzeli, spadnę z wysokości, obojętnie), to gra zaczyna 'szarpać'. Próbowałem to rozwiązać, ale nic nie dało rezultatów, więc popytałem kumpli czy też tak mają. No i doszedłem do wniosku, że to wina sterowników(r9550 - nie szarpie, gf2mx - nie szarpie, gf4mx - nie szarpie, r9550 - omegi 5.12 - szarpie), więc bawiłem się różnymi sterownikami(WarCatsy, Omegi, Catalysty, różne wersje 4.12-5.13), ustawieniami, formatowałem nawet dysk, ale nic to nie dało... Nie mam już sił do tego, a to szarpanie znacznie utrudnia komfortową grę. Jeśli ktoś wie lub chociaż przypuszcza, gdzie leży problem, proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 nie wiem czy cos to da ale moze skasuj wszystkie cfg, moze jakas opcje nie dziala jak powinna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 <_< Gralem sobie wczoraj na ICP. Nie wiem czy admin Wiciu mial zly dzien, czy jakies zasady sie zmienily :unsure: Gralismy Dust w T. Ogolnie nie mozna bylo nie raszowac, za brak rasza slay, zrobila sie niezla rzez, rundy trwaly po pol minuty, zero taktyki, skladnych akcji, wczesniej jak gralem na tym serwie to bylo bardziej po normalnemu. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 <_< Gralem sobie wczoraj na ICP. Nie wiem czy admin Wiciu mial zly dzien, czy jakies zasady sie zmienily :unsure: Gralismy Dust w T. Ogolnie nie mozna bylo nie raszowac, za brak rasza slay, zrobila sie niezla rzez, rundy trwaly po pol minuty, zero taktyki, skladnych akcji, wczesniej jak gralem na tym serwie to bylo bardziej po normalnemu. :huh: No na Dustcie terro zawsze raszuje ;) Tzn. no nie jest to taktyka, ale na serwerach publicznych taktyki to tylko w teorii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 nie wiem czy cos to da ale moze skasuj wszystkie cfg, moze jakas opcje nie dziala jak powinnaNapisałem, że formatowałem nawet dysk, ale nic to nie dało. A podczas formatu wszystkie pliki cfg same się chyba usuwają ;). Więc czekam na inne propozycje. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Moze grafa ci sie przegrzewa .. ? Te "szarpanie" wystepuje tylko w Css ? Edytowane 2 Lutego 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 No na Dustcie terro zawsze raszuje ;) Tzn. no nie jest to taktyka, ale na serwerach publicznych taktyki to tylko w teorii ;) Wczesniej jak gralem na dust, nie trzeba bylo raszowac. Raz sie raszowalo, raz poczekalo chwile, ale zawsze do przodu, bez kampienia. A tutaj taka niespodzianka. Niby Wiciu karal za takie postepowanie, a chwile pozniej stal z awp w holu i czekal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Dlatego nie gram na ICP? Cebix podaj dokladnie na jakim sprzecie grasz ze Ci szarpie. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ICP niema nic wspolnego z serverem team play, tak naprawde to sie niespotkalem z serverem zeby ktos gral tp zawsze znajdzie sie kilku plebow z plebanii co gra jak chce.. i niestety, tak bedzie jak hl2 bedzie dodatkiem rodzicow do nowego komputera dla ich 12 letnieo synka :/ dzieci to wiekszosc co gra w ta gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Cebix podaj dokladnie na jakim sprzecie grasz ze Ci szarpie.Popatrz na sig'a Cebixa :) edit: Kurka mać, racja :) Sorry, nie zauważyłem [ rozkojarzony jakiś dzisiaj :D ] Edytowane 2 Lutego 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 andrek skoro nie widze w sigu 9550 to przyjmuje ze sa tez inne roznice. mj18 jedynym serwem ktory mi sie podobal z teamplay byla fragownia12. Ale to bylo kiedys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ICP niema nic wspolnego z serverem team play, tak naprawde to sie niespotkalem z serverem zeby ktos gral tp zawsze znajdzie sie kilku plebow z plebanii co gra jak chce.. i niestety, tak bedzie jak hl2 bedzie dodatkiem rodzicow do nowego komputera dla ich 12 letnieo synka :/ dzieci to wiekszosc co gra w ta gre. Heh, nigdy nie będzie TP na publicu :) Bo po pierwsze, jak może być TP skoro ludzie się nie znają, po drugie nie mają mikrofonów, nie ma VT lub TSa, nie ma taktyk, TP na publicach to tylko chora wyobraźnia, jedyne co to to że się nie raszuje ;) Choć jak widać nie wszędzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 To tak po kolei. Tak szarpie mi tylko w CS:Sie, nawet w halfie 2 nie szarpie :/. A co do tych kompów kumpli, to będzie mniej więcej tak(niestety nie znam dokładnych konfiguracji): Oczywiście mój sprzęt :) - patrz sig, A643000+, 512ram, r9550 256/128, stery dołączane z płytą, niech się użytkownicy tej karty wypowiedzą jakie to są, bo kumpel nie chce zdradzić... Celeron 1800 bodajże, 256ram, r9550 128/128, omegi 5.12 < tu szarpie, AXP 1800+, 256ram, gf4mx64, forceware 81.xx(nie pamietam dokładnie), AXP 1500+, 384ram, gf2mx32, forcware 82.xx(też nie znam dokładnie), plyta shuttle... Tak wiem, dużo szczegółów podałem, szczególnie dot. płyt głównych, ale niestety nie chcą podzielić się większymi szczegółami, a osobiście nie mam możliwości sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 mj18 - dlatego na serwie prawie zawsze są admini (doszedł kolejny), którzy takich kolesi albo ustawiają, albo im dziękują za grę. Pozdro all ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekwso Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 kupilem konto steam, czy jest jakas mozliwosc aby nie sciagac css po formacie ???? moze macie jakas instalke?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 nagrywasz folder steama na dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 KZI : Jedyna rzecz ktorej moga dopilnowac admini to zeby ct nie raszowalo a terro niekampilo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Jakby ktoś był zainteresowany pomóc mi z moim problemem, to dostarczam trochę więcej info, które zauważyłem. Otóż to 'zwieszenie', kiedy dostaję obrażenia trwa tylko przez ten czas, kiedy miga nam hp i wygląda ono, jakby w tym momencie mielibyśmy fps w okolicach 15-20, ale o dziwo cl_showfps pokazuje framerate, jaki zawsze dostaję w danych miejscach w mapie bez obrażeń, czyli 70-120(!), nawet fraps i ATT pokazują wysokie fpsy :/. Stosowałem różne optymalizacje z tweakguides dot. half life2, ponieważ pomagają też w csie, ale dalej ta sytuacja u mnie występuje :/. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...