yuucOm Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Może bedzie troche off topicznie, ale nie chce zaśmiecać forum. Mianowicie chce sobie kupić multipaka z CSS, DoD:S i Hl2:dm. Chce go kupić dla brata bo sam mam juz hl2 i css. Mam także preloadowany DoD:S kiedy był free weekend. Jak kupie ten pak to jak grać w dod:s na sowim koncie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Jak sciognełes wszystkie pliki to steam powinien ;) automatycznie ci wykryc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Może z maka coś jeszcze wyrośnie w CSS, prawda maczku? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Może z maka coś jeszcze wyrośnie w CSS, prawda maczku? ;] Ehehe, nom, tylko żeby znowu nas od czitów na CW nie wyzywali ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 My 22 zaczynamy turniej na ICP, pierwsza walka z klanem BEST. Z tym piratem chodziło mi o to, że on nie napisał, że ma pirata, no nieważne. Naucze Cię prawie takiego Pr0 jak ja gram, ale biorę 10 ejro netto za godzinę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) KZI do takich stawek cie przyzwyczaili w Solidzie ???? ;) Jak zjedziesz do 1ejro to sam sie zglosze na nauke :) Edytowane 14 Lutego 2006 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ehehe, nom, tylko żeby znowu nas od czitów na CW nie wyzywali ;Po to sie chyba nie musisz martwić ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 o to sie chyba nie musisz martwić ;]] No dzisiaj graliśmy 4spary bodajże, ja, bania, ble i poca no i pierwsze 3teamy wyszły po paru rundkach do zera :) I nas zwyzywali od tu cytat: "cheaters, n00bs!!" :) Or something like that ;) Pozatym gra FFA a CW to dwie inne sprawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Dobra kupiłem muti paka. Jak teraz zainstalować samego DoD:S bez CSS i HL2:dm ?. Na swoim koncie mam juz css hl2 i preloaded dod:s. Właściwie to nie zainstalować tylko aktywować ? Edytowane 14 Lutego 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 jak by ktoś kiedys widział co i jak z tym moim błędem to czekam :) dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 yuucOm - wpisz cd-key na konto którego używasz... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 No dzisiaj graliśmy 4spary bodajże, ja, bania, ble i poca no i pierwsze 3teamy wyszły po paru rundkach do zera :) I nas zwyzywali od tu cytat: "cheaters, n00bs!!" :) Or something like that ;) Pozatym gra FFA a CW to dwie inne sprawy ;) No przecież chcieliście żebym grał ;] To wiedzieliście co nas czeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 a o mnie to juz nikt nie pamieta :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) No, koniec CSS w moim wydaniu ;) Skasowałem dziada, zamierzam być w końcu szczęśliwy :) Edytowane 15 Lutego 2006 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZuMoWiNa Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Błagam o pomoc, wylatuje z kazdego serwa za ping kiedy nie robie nic lub poruszam sie za pomoca pada wszystko jest ok ping w granicach 30 ms ale jak tylko nacisne jakikolwiek guzik na klawce ping szaleje wzrasta nawet do 500 ms a wtedy nie da sie grac myslałem ze to wina starej zdechłej klawki ale kupiłem nową w miare konkretna ijest to samo. Czy jest na to jakies wyjasnienie prosze o pomoc. W razie potrzeby podaję konfig kompa:Athlon 2600 xp Barton(2,2 ghz), MSI K7N2, 768 DDR, Gigabyte GF 6600 GT 128 Fakt zapomniałem o dosc waznej kwesti mam NEO512/128 ale chyba problem nie lezy w łaczu poniewaz nawet kiedy gram sam z botami jest to samo gram w css od pół roku i zawsze gdy grałem sam miałem ping zero a jesli chodzi o rate i te inne bajery to tam nic nie ryłem. Bardzo przepraszam moderatorów forum za moja niegramotnosc w wyniku czego słusznie zostałem ukarany trzy dniowym brakiem głosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 No, koniec CSS w moim wydaniu ;) Skasowałem dziada, zamierzam być w końcu szczęśliwy :) ej, nie rób mi tego zwlaszcza teraz :mrgreen: zostala wysunieta propozycja reaktywacji kranu tweak.pl....miłobyłoby zobaczyc w nim starą gwardie i pare nowych ćwarzy..... w gre wchodziłoby raczej granie 4fun, chociaz kto wie...:mrgreen: co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) Zapraszam na nowego publica [; Narazie pustki ale mam nadzieje, że się rozwinie z czasem :D 80.237.156.42:27015 Edytowane 16 Lutego 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 JUż to przeżyłem, już to widziałem, już w to nie wierzę ;) No i już w to nie gram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 PPANOWIE COŚ MI WPIERD...... Countera ,ostatnio na forum prosilem o ratunek bo zlikwidowalo mi cs calkowicie ,ale trudno bez odpowiedzi :( tym razem wyjadło mi go częściowo to znaczy wlaczam steama a tam w moich grach tylko 75 proc cs i znowu cale setki mb updatu przedemna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Nowy dysk... Nowe mieszkanko... Nowe lacze... ;] Zainstalowalem swiezego CS-a bo ten , ktorego mialem na starym dysku byl jakis dziwny :lol: Leci update , na razie 80% . W ogole to fajne lacze mi sie trafilo . 1.5mbit down i z tego co widze z pomiarow to up mam na poziomie ~768kbps , za uwaga -> 80zł :lol: :lol: Na serwerkach gdzie neo trzymalo ping ~50-60 teraz mam 20-30 :blink: W kazdym badz razie Panowie i Panie wracam do walki , choc pewnie i tak malo kogo to interesuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZuMoWiNa Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Błagam o pomoc, wylatuje z kazdego serwa za ping kiedy nie robie nic lub poruszam sie za pomoca pada wszystko jest ok ping w granicach 30 ms ale jak tylko nacisne jakikolwiek guzik na klawce ping szaleje wzrasta nawet do 500 ms a wtedy nie da sie grac myslałem ze to wina starej zdechłej klawki ale kupiłem nową w miare konkretna ijest to samo. Czy jest na to jakies wyjasnienie prosze o pomoc. W razie potrzeby podaję konfig kompa:Athlon 2600 xp Barton(2,2 ghz), MSI K7N2, 768 DDR, Gigabyte GF 6600 GT 128 Fakt zapomniałem o dosc waznej kwesti mam NEO512/128 ale chyba problem nie lezy w łaczu poniewaz nawet kiedy gram sam z botami jest to samo gram w css od pół roku i zawsze gdy grałem sam miałem ping zero a jesli chodzi o rate i te inne bajery to tam nic nie ryłem. CZY KTOS MI POMOŻE??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Sorry ale nie chce mi sie przeszukiwac calego tematu wiec prose o podanie IP serwa, na którym gracie bo powyzszy nie działa. Edytowane 16 Lutego 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) grobla chyba bedziemu zmuszeni grac only 2on2 ;< edit; chyba, ze heatoN z nami bedzie grau :> Edytowane 16 Lutego 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja tez jestem zwarty i gotowy do gry. A wiec co panowie klan Tweak.pl powraca :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja tez jestem zwarty i gotowy do gry. A wiec co panowie klan Tweak.pl powraca :>przydałoby sie jeszcze paru ziomków ze starego grona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 a KZI ma kran ? eeeh, ciezko bedzie zebrac eke zi@ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 przydałoby sie jeszcze paru ziomków ze starego grona Ja tam moge dołączyć jako new memba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 a co by mak powiedzial :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZuMoWiNa Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 CZY KTOS MI POMOZE??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Ja tez jestem zwarty i gotowy do gry. A wiec co panowie klan Tweak.pl powraca :>Jestem za! :lol2: Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...