MAGIC Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 mam pytanko, problem, sprawe ??? wcześniej jak grałem w CS to wpisałem polecenie które zmieniło tekstury drużyn (w drużynie występuje tylko jedna teksturka postaci) nie moge znaleźć tego polecenia jak ktoś zna to BARDZO PROSZE o podanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Kocham Valve za ich updejty do css :lol2: Patrze na serwery a tam pusto, mówię o co chodzi pewnie kolejny zonk od Valve. Wchodze na pierwszy lepszy i o to moim oczom ukazuje się... http://img214.imageshack.us/img214/3550/css5wh.th.jpg :mur: pozdro Z rańca też tak miałem bo serwery niektóre nie miały updeata jeszcze :) Ogólnie SAS jest beznadziejny, ale ten w TERRO fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Wczoraj pogralem troche z nowymi skinami postaci... I nie wiem czy to wina tego, ze sie nie przyzwyczailem jeszcze, ale czasem strasznie mi sie mylily postaci (glownie SAS), zwlaszcza z dalszej odleglosci. Musze jeszcze troche pograc i zobaczymy co z tego wyjdzie. Co do samego wygladau to SAS nawet niezly, ale Leet rzadzi B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Dajcie screeny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) mam pytanko, problem, sprawe ??? wcześniej jak grałem w CS to wpisałem polecenie które zmieniło tekstury drużyn (w drużynie występuje tylko jedna teksturka postaci) nie moge znaleźć tego polecenia jak ktoś zna to BARDZO PROSZE o podanie nie tekstury tylko modele cl_minmodels 0 lub 1 cl_min_ct od 1 do 4 wybierasz jaki model ma byc dla ct cl_min_t od 1 do 4 wybierasz jaki model ma byc dla t @kazi robilem w model vewer bo tu sa modele sa w najlepszej jakosci:> Edytowane 3 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymus007 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Tak sobie siedze i mysle, co moze byc przyczyna zwisow CS:S? Gdy komp ma zamknieta pake, potrafi sie zwiesic w dowolnym moemencie, zapetlic dzwiek i zrestartowac samodzielnie. Gdy zdejme pake potrafi sie zawiesic na wczytywaniu mapy - ale juz nie tak drastycznie, trza go resetowac recznie. Zadna temperatura nie przekroczyla 40C (w/g logow SpeedFan) - nie mam juz pojecia, co to moze byc :] Od razu powiem, ze system w porzadku, moge mlucic w CoDa ile chce i zero zwisow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zwisa to zaraz zobaczysz osobiście i odpoczniesz od tłika :> Niestabilny komp, czyli sprawdź cpu,ram,gfx. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 @Maksymus007 Samochód się zepsuł. Nie jedzie. Dlaczego? Zadałeś takie samo pytanie. Nic nie wiemy o konfiguracji, sterownikach, systemie... Nasuwa się tylko jedna odpowiedź: Wyrzuć i kup nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Nowego to ja bym chciał dostawce usług internetowych <_< Od 3 tygodni mam laga...Wygląda on mniej więcej tak, że podczas gry co 5 sekund (równo) loss, skacze od 0 poprzez 1,3,5,7,9,11 do 13-15...po czym w tej samej kolejnosci opada w dół...W tym momencie często następuje totalny zwis, ragdolle spadają z nieba, ja broni nie moge przeladowac, albo strzelam z niekonczącego się magazynka, a w ostatecznosci sie budze i juz mnie nie ma :F Dodam, ze jade na neostradzie (256), tylko nie mowic mi, ze jak neo to sie nie mam co dziwic, nie bylo tego - teraz jest... -format zaliczony -wgrywalem poprzednie gcf'y -sciagalem na nowo cs'a :mur: -kombinowalem z ratami, przy kazdej konfiguracji jest to samo, niekiedy wzrasta jeszcze choke... -zglosilem to centrali, wyslali mi jakiegos pajaca, który podpial modem pod swego lapka, potestowac sciaganie z serwera neo, uruchomił ping wp.pl -t na 100bajtach. Co jakis czas, ~15 linijek mial upłynąl limit czasu żądania, po czym stwierdził, ze to normalne, bo wp jest przeciążone i i tak mam dobre pingi ;o <chcialem mu odpalic source'a, ale powiedział, ze gry go nie interesują, ma swoje wytyczne jak ma sprawdzac i tak bedzie robił> I teraz pytanie, czy ktos miał coś podobnego? Jezeli stwierdzicie, ze to napewno wina tych kretynów, to jak moge to udowodnic, nie chcąc narazic sie na przyjazd pajaca i sluchanie farmazonów typu "wie pan, w grach to duzo zalezy od serwera i od ilosci graczy na serwerze" :mur: ? Czyli jednym slowem, co tutaj zrobić ? pozdrawiam * jeszcze co zauwazyłem, na netgraphie przy IN: mam czas kosmiczne liczby, typu 600,300, potem spada do tych 60 i tak w kołko, moze ktos wie za co to odpowiada? załączniki ping wp.pl <- przewaznie nieco rzadziej występują te upływy, akurat jak monter od neo byl, to wyskakiwalo raz na rok :mur: - w ping plotterze tez czesto '100%, 33% packet loss', net limitera nie ogarniam ;d jak cos to wrzuce.. Edytowane 4 Marca 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Kiedys tez tak mialem :arrow: 33% lossa na jednym polaczeniu i zegnaj multiplayer, witaj single. Tyle ze u mnie nie trwalo to 3 tygodni tylko 1 :? Looknij w providerach :arrow: Przyklad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 sprzedaje ktos tu tanio konta z hl2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 sprzedaje ktos tu tanio konta z hl2? Pisz do Baniaqa albo Rogera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek31 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Nowe skiny fajne ale komu jeszcze pogineły serwy z favorites :angry: już od dwóch updatów po resecie steama ma tam pusto ponowna instalacja steama nic nie daje Z fps już lepiej okazało sie że miałem drobny błąd w cfg który zawsze ustawiał detale i textury na max zamiast na low :mur: bosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Marek31 Post pocemona z linkiem do steama ;]]]] Troche gimnastyki ale sie sprawdza....powiedzmy :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Marek31 Post pocemona z linkiem do steama ;]]]] Troche gimnastyki ale sie sprawdza....powiedzmy :unsure: Powiedzmy... Tylko dlaczego nie ma w Steamie tych favorów nadal ;) W grze są ;) Ale i tak korzystam z HLSW :) Lepiej, ładniej, szybciej ;) P.S. OT-chwalenie sięWczoraj próbowałem kręcić maxa furą :P 200km/h idzie ten złom :P Ale debil jestem w sumie bo na trasie szybkiego ruchu do 90km/h i na zimówkach ;P EDIT No ale cóż, "żyć szybko, umierać młodo" tak niby mawiają ;) Edytowane 5 Marca 2006 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minh Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 siemka wszytskim :) mam taki mały problemik jeżeli chodzi o CS:S'a :/ Wczoraj sobie kupiłem oryginlną wersję tej gry i zacząłem instalować. Wszytsko szło dobrze i myślałem że będzie git i se pogram. No ale niestety podczas rejestracji na Steamie coś się zwaliło i pisze że nie może połączyć się do serwera :/ nie wiem zupełnie o co chodzi :| czy mógłby ktoś pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Hmm bywa. Rozumiem ze dopiero przy aktywacji kluczem HL2 wyskakuje Ci ten komunikat? Cala instalacja steam'a i zalozenie konta bezbolesnie? [ot] mak777 Gratuluje pomyslowosci. Powiedz jeszcze czym i po co? W sumie tez wczoraj troche mi sie spieszylo i wszyskto wyprzedzalem... [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minh Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Przy instalacji wszystko ok... Tzn. nie wiem bo nawet mi o CD-KEYa nie poprosiło :| A konto założyłem, i próbuje się zalogować a tu [gluteus maximus] :| Pisze że z serwerem nie może się połączyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Steam Support & connection Sproboj przejzec te odpowiedzi. To na poczatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minh Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Tzn. tak. Kiedy się rejestrowałem to mi wyskoczył jakiś błąd... Było napisane że przez peera coś... :| No i naciskam dalej i jest okienko z hasłem i loginem i niby wszystko ok :/ no ale nic nie działa :| EDIT: pospraWdzałem trochę ale raczej nic nie pasowało :| HELP ME, please... Edytowane 5 Marca 2006 przez minh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guners Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mam pytanie...!!! Dlaczego nie moge wejść do jakiegokolwiek serwera w CS 1.6 ??? Ponieważ wyskakuje mi tabelka z napisem -" LAN servers are restrcted to local clients (class C)" POMOCY!!!!!!!!!!! jak wiecie co robiC to piszcie!!! :mur: Czekam na szybkie odpowiedzi!!! :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 bo cs:source i cs1.6 to dwie rozne gry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Dobra ja mam inny proble teraz gdy wychodze z gry na pulpit i chce ponownie wrocic to gra mi sie wywala cos o buforze ...dx8 Czy to mozliwe zeby problemem byla dzialajaca w tle Ogame ?? Edytowane 6 Marca 2006 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Czy to mozliwe zeby problemem byla dzialajaca w tle Ogame ??To akurat mógłbyś w bardzo prosty sposób sprawdzić wyłączając OGame:> Poza tym nie sądze, aby to było przyczyną. Wpisz chociaż kawałek treści tego komunikatu w wyszukiwarke na steampowered.com i masz 99% szans, że znajdziesz jakieś dobre rozwiązanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losdamianos123 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) http://images3.fotosik.pl/32/rg6nxs0rh243ze7z.jpg witam mam problem z css a mianowicie z grafika cos vertexy mi rozowieja ;/ sterowniki 77.77 podejrzewam albo zasilacz ktory niejest w stanie dostarczyc wystaarczajaca moc do gf albo poprostu zasyfiony steam, co myslicie , aha dzieje to sie tylko ma zteku po tym jak wejde jeszcze raz w gre po alt tabie dodam ze sterowniki byly zmieniane kilka razy i ciagle to samo a co do steama to moze wicie ktore pliki wywalic po gram czesta na zagranicznych a tam duzo tego szitu sie dl Edytowane 8 Marca 2006 przez losdamianos123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 :rolleyes: Gdybys naprawde poszukal nie zadawalbys tego pytania. Ten efekt to norma w source. Przy alt+tab, specyficznych ustawieniach fsaa&af pojawiaja sie wlasnie rozowe tekstury. Jak to naprawic? Nie minimalizuj podczas ladowania map. Albo graj w oknie :? Co do samego zasilacza :arrow: jak nic sie nie wiesza, sp2k4 dziala przez 24h, 3dmark nie wywala bledow to na razie sobie daruj. A czyszczenie steama jest banalnie proste :arrow: wycinasz *.gfc w inny folder, uninstal & kasowanie folderu steam. Pozniej tylko wrzucic nowa instalke i pliki na swoje miejsce. O tym tez bylo kilka razy mowione. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Narcyz wlasnie tak do tego doszedlem :) gdy wylaczona strona z Ogame wychodze i wracam do gry bez problemu a gdy jestem zalogowny na Ogame to po powrocie do gry wywala mi blad Tylko co ma strona HTML do CS-a ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Moim zdaniem nic. Ale skoro wszystko wskazuje na to, że przyczyną jest ten OGame, to poprostu wyłączaj w trakcie gry w CS'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Od ostatniego updejtu zauważyłem pare zmian w grafice. Mianowicie. Mam właczone shradery (zawsze pisze z r wiec to nie bład) na high ale niektóre textury wyglądają jakby forsowały shrader na low. Zobaczcie: Te powierzchnie zawsze połyskiwały jak sie miało shader detail na high a na low własnie tak wyglądały. Teraz tak wyglądaja na high. Też tak macie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...