Gość Pioorek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ja w ciemno kupilem na allegro, koles duzo kont sprzedawal. Dawno temu to bylo i konto smiga do dzis. 3815656 <-- nr gadu gadu kolesia ktory sprzedaje konta (jest z forum). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Pioorek może uściślij, że chodzi o Banie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) A HL2 i CS:S porzyczyć od kumpla, zainstalować pod kupione konto i gra gitara "piątka z aniołem stróżem" :P DZISIAJ OK.20 BĘDZIE TU IP I KĄSAMY PANOWIE Edytowane 17 Czerwca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Ok 20stej tak? A pomyslales ze niektorzy ogladają miszczostwa swiata w picipolo na telewizorze??!!! Jak tak mozesz...ale ja moge grac i tak mam tv obokos komputeros :D To 20sta gramy ziomki, ja jestem full redi ;]] ja o 20stej odpadam, zła godzina. najwczesniej 21.3o Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Czekam jestem gotowy do gry od 21... edit 21.15 a ip nie ma jak cos to jestem na icp tp Edytowane 17 Czerwca 2006 przez HUD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Przed sekundka byl poligon FF@... Gdyby nie gra CT kampami to bylo by nawet ciekwie :> 0 myslenia = zwyciestwo terro. A ja lubie kominiareee [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ehh :| I ja też nie mogłem, jutro napewno nie moge. Na nic czasu nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Lepiej kupujcie DoD:S CSS sux ! ;) Edytowane 18 Czerwca 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 [ot] Poczekam az wyjdzie Medieval Knights: Source. Zbroje, claymory, smoki & ratowanie dziewic :lol2: [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 To moze dzis jakos pogramy? Z tym ze troche wczesniej...Jak cos jestem gotowy do bycia miechem armatnim :> BTW zlitujcie sie i zmienijta temata :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Ja wczoraj nie moglem bo pierogi robilem ;] Ide teraz pyknac na kuznie tp. Uu pusto tam ;/ Dobra to ide na fristajla Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja dziś mam sporo czasu więc jak ktoś chce wspólnie zagrać, to pisać gdzie i o której. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja moge w sumie teraz. Dawajcie IP a nie nazwy. Ja ide na freestyle:62.21.96.3:27015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 gry.wp.pl 217.153.234.10:27016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Chyba mam tam bana ;] Odpowiedzialem adminowi na jego poziomie i sie dzieciak obrazil [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Ten serwer co podał lechu jest bardzo zlagowany, więc nie ma tam co grać raczej. Orgiusz któemu adminowi, bo jest ich tam 17? :lol: Jak zobaczyłem tak długą liste adminów, to myślałem że spadnę z krzesła. //edit Będe na Kuźni TP, póki d2 ;] Edytowane 18 Czerwca 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) :/ dostalem bana na kuznie tp. Strzelam z kalacha na italy, wbiegl moj koles i centralnie heada dostal. Za chwile "user kicked and banned" - da sie cos z tym zrobic czy juz kaput? :/ Jaka tragedia odrazu ban. Juz sobie nie pogram? ;/ // Ban byl na 30 min tylko Edytowane 20 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) LOL :D Pisało by mnie permanent bann czy cos :P Pewny jest ten Bania do kupowania kont steam do CS:S ? Można robić przelew bez problemu? @narcyz Ten server raczej nie laguje regularnie, ktoś floodował albo coś się zwaliło, ale miejsca na CS'a Nam nie braknie ;) Edytowane 20 Czerwca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ręcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Aha, no to spoko :D Kumpel chce kupić bo troche zarobił kasy. Dla pewności:instaluje się HL2 i CS:S od kumpla z orginała a podczas instalacji w danych wpisuje login i pass to które kupił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Hmm... Za duzo CS'a [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 DUST1 :D Beka :D Dobre do ustalania taktyk :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 raczej za malo:P trupiarnia jest nie przykryta, na respie terro za malo schodkow, murek(resp T) jest za krotki, tunel jest za waski, wejscie na resp ct za male [; wymieniac dalej? btw pamietacie garrys moda (www.garry.tv)? zassajcie sobie. ile fazowych mapek ludzie dorobili:> np zabawa w chowanego [; jeden team jest przez jakis czas niewidzialny i sie chowa:> drugi go szuka [; albo jeden team to ptaki, drugi to ludzie [; i ptaki sraja na ludzi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jak gracie jeszcze to moge zagrać z Wami [; P.S. w końcu po ostatnim egzaminie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Co do użytkownika Bania - kupiłem już u niego dwa konta za 30zł, wszystko w porządku, co najważniejsze konta działają a sprzedawca w 100% wiarygodny :) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja tez recze za Banie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Chyba nawet z nim grałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) DUST1 :D Beka :D Dobre do ustalania taktyk :P Szczegolnie na tak klanowej mapie jaka jest d1 :lol: :lol: :lol: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja moge pograc ale po 22 . Bo do tej godziny mi sie [gluteus maximus] lepi do krzesla z tego ciepla :lol: W ogole jest jakis serwer ? Moze jakis wykupimy ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 w gamesnecie 2zl za tygodnioslot :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...