Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lechu1777

@Arnie

Ok, ale z reguły nie testuje grafy, mam gdzieś puste pkt z marków tudzież innych testów. MX518 jest good, ale nie mów że G5 ma akceleracje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka akceleracja ? Czy ja o czyms nie wiem jako posiadacz tej myszki ? ;)

No coz :-) Proponuje zrobic tescik szybkiego machania w paincie - widac wyraznie jaki piekny EKG wychodzi ;-) No i w CSS czy DOD:S (jedyne w co gram nieprzyzwoicie duzo) przy szybkim machnieciu mycha lufa leci w kosmos albo do piekla ;-) I bynajmniej nie teoretyzuje, bo wlasnie sie pozbylem G5 i wrocilem do mx518 (na szczescie syn nie dal rady jej jeszcze zdematerializowac ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Arnie

Ok, ale z reguły nie testuje grafy, mam gdzieś puste pkt z marków tudzież innych testów. MX518 jest good, ale nie mów że G5 ma akceleracje...

w csie nie ma punktow sa srednie fpsy po przeleceniu mapki testowej.. i nie sa to puste punkty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz :-) Proponuje zrobic tescik szybkiego machania w paincie - widac wyraznie jaki piekny EKG wychodzi ;-) No i w CSS czy DOD:S (jedyne w co gram nieprzyzwoicie duzo) przy szybkim machnieciu mycha lufa leci w kosmos albo do piekla ;-) I bynajmniej nie teoretyzuje, bo wlasnie sie pozbylem G5 i wrocilem do mx518 (na szczescie syn nie dal rady jej jeszcze zdematerializowac ;-)

Robilem juz kiedys takie testy, zarowno paintem jak i specjalnym programikiem. Mam najnowsze sterowniki SetPoint, czulosc mysz 2000dpi w pionie i w poziomie. Port USB taktowany na 1000Hz. Przypuszczam a nawet jestem pewien, ze w Twoim przypadku winna byla podkladka. Na Steelpadzie4D przy szorstkiej powierzni cos takiego zauwazylem. Natomiast Steelpad 5L (L = laser) jest wrecz stworzona do G5 i G7. Mozna tez kupic do niej o wiele tansza szmacianke - Steelpad QCK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robilem juz kiedys takie testy, zarowno paintem jak i specjalnym programikiem. Mam najnowsze sterowniki SetPoint, czulosc mysz 2000dpi w pionie i w poziomie. Port USB taktowany na 1000Hz. Przypuszczam a nawet jestem pewien, ze w Twoim przypadku winna byla podkladka. Na Steelpadzie4D przy szorstkiej powierzni cos takiego zauwazylem. Natomiast Steelpad 5L (L = laser) jest wrecz stworzona do G5 i G7. Mozna tez kupic do niej o wiele tansza szmacianke - Steelpad QCK.

Nie bede sie sprzeczal, oznacza to tylko tyle, ze G5 ma wsteczna akceleracje - na niektorych podkladkach. Mx518 nie ma na zadnych :-) Edytowane przez wkamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

193.42.218.21:27015

wchodzic jak sloty są :P Ja ide z kumplem polamić :P

EHH, co jest że jak jest duża akcja / arena to mam ping 900 od razu ? Obojetnie gdzie jest jakas akcja nawet na mapie normalnej to mam ping szalony :( Łącze SDI, ustawenia rate 20000, cl_cmd 80 cl_update 80. Takto jak nic sie nie dzieje albo sam strzelam to ~60ms i 0 loss i choke. Czy to wina kabla od modemu czy czego? Sterowniki nowe? Ustawienia?

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w csie nie ma punktow sa srednie fpsy po przeleceniu mapki testowej.. i nie sa to puste punkty

To sa puste punkty, bo nijak sie maja do akcji 5v5 z latajacymi granatami.. a liczy sie wlasnie to, zeby zachowac plynosc w krytycznych momentach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

To ja też dołączam :D Ok. 20 to jeszcze kumpel może będzie. Tylko IP rzućcie jak będziecie wchodzić.

Copy/Paste

EHH, co jest że jak jest duża akcja / arena to mam ping 900 od razu ? Obojetnie gdzie jest jakas akcja nawet na mapie normalnej to mam ping szalony icon_sad2.gif Łącze SDI, ustawenia rate 20000, cl_cmd 80 cl_update 80. Takto jak nic sie nie dzieje albo sam strzelam to ~60ms i 0 loss i choke. Czy to wina kabla od modemu czy czego? Sterowniki nowe? Ustawienia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to przetestujmy dzisiaj twoja elo kibord [;

193.42.218.21:27015

Czas - wybierz godzine. Chyba zobacze jak sobie radze z bolem glowy

Godzina po 20.oo :ph34r:

Odplace Ci sie za te dzisiejsze procenty :twisted2:

Ja czuje sie zaproszony, Wy czujecie sie zeszmaceni ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Niech ktoś pomoże. co jest że jak jest duża akcja / arena to mam ping 900 od razu ? Obojetnie gdzie jest jakas akcja nawet na mapie normalnej to mam ping szalony icon_sad2.gif Łącze SDI, ustawenia rate 20000, cl_cmd 80 cl_update 80. Takto jak nic sie nie dzieje albo sam strzelam to ~60ms i 0 loss i choke. Czy to wina kabla od modemu czy czego? Sterowniki nowe? Ustawienia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy mnie nie kochają i nie chcą ze mną iść na piwo, więc pozostaje mi gra z Wami lamki [; Tylko poczynie wcześniej odpowiednie zapasy, co by poprawić refleks i celność :lol:

--edit--

Właśnie zauważyłem, że Komisariat i straszne Loty mają niemal identyczny ip ;) Błyskotliwe, right? To wszystko przez Orgiusza.

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Ja wchodze Orgiusz ;) Narcyz jak możesz to też i jak najwięcej Ppc'owców :D

62.21.96.9:27013 ICP

Tam nikogo nie masz co podałeś :(

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lechu1777 jak czytam twoje posty, w których piszesz jak to wspaniale ci hula CS:S to kładę się ze śmiechu od razu. Też mam karkołomnego shita fx 5600 256 MB, więcej ramu niż ty i ... Gram na low w 800/600 wsio, mam ok 60-80 fps. Czasem co prawda zaskoczy 110, ale to na pewien moment. Przy zadymach spada mi > 20 fps. Więc nie [ciach!]l tu takich farmazonów, bo i tak nikt ci nie uwierzy, jeszcze tymi postami sam skazujesz siebie na wyśmiewanie ze strony innych. Chyba, że dla ciebie 20 fps starcza do dynamicznej gry. Zastanów się 2 razy, zanim coś napiszesz.

Dobra, ja spadam się dalej szkolić w CS:S bo gram jak prawdziwy lamer. A nie ukrywam, że gierka jest miodna. Dopiero zacząłem w nią grać niedawno, w sumie HL2 + CS:S kupiłem już jakiś czas temu i grałem może ze 2 razy wcześniej w tą grę i porzuciłem dla BF2. Teraz update się zrobił i szpilam ponownie. Więc panowie nie śmiać się po serwerach, ze Spylona - lamki, który nie zna map. Wcześniej w żadnego CS nie grałem, no może kiedyś w 1.6 u kumpla z botami, ale to było ze 4 lata temu i nieprawda ;)

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi