Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lechu1777

1)Średnio 40fps to nie znaczy, że nie spada do 23, szczególnie na wymagającym aztecu.

2)Taki madry Arnie jesteś to mów nazwę każdej broni, kaliber, magazynek,mase i nie wiem co jeszcze. Jak tego nie wiesz to przecież jesteś n00b... phi... !?

3)U mnie nei ma czegoś takiego jak 100% brak laga :|

4)To że ktoś nie ma statsa 10/1 to nie znaczy, że kaleczy gre

5)Bardziej kaleczy ten co wyzywa od n00bów,cieniaków ludzi, którzy grają miesiąc, czy pół roku.

6)Jak ktoś chce to gra bez 75 fps'ów

Pykamy coś? Nie chce mi się ciągle tłumaczyć Wam spraw oczywistych, wolałbym zagrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu weś sie ogarnij i przestań w końcu pisać te [ciach!]ły

najpierw częstowałeś nas swoimi el0 pr0 statami z ffa -,- a teraz [ciach!]lisz jak potluczony ... :blink:

Nie chce mi się ciągle tłumaczyć Wam spraw oczywistych, wolałbym zagrać

Oczywiste jest to że jesteś uber pr0 i k@r@sz wszystkich na tej swojej machinie ... :lol: Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Kurna możesz się już od.... czepić od mojej maszyny? Gram na milionie fps'ów, ok? Nie wiem po co się wysilasz, gram dla przyjemności, wisi mi elo pr0 itd. Moge mieć 0/10 stats, chodzi mi o samą przyjemności z gry w CS'a. Nie wiem jak Ty jesteś fuckerskim statsiarzem to nie mój problem. Dałem Ci jakiegoś screena i wrzuciłem na imageshack, żeby Ci pokazać, że na radiówce da się grać. Wolisz sobie tu pisać czy grać ? Coraz więcej takich co dużo piszą, mało robią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe, tą co ty masz tego Swop'a 48 miałem - po 2 latach zaczął kursor szaleć, potem miałem A4 Techa OP-50, shit jak nie wiem co. Teraz mam A4 Techa X718F ;)

No wlasnie mi tez kursor szaleje , dlatego myszka ulegla procesowi "naprawy" ;]

W sumie do tej pory nie znalazlem wygodniejszej myszki ,a x718 mialem dzis w reku i zachwycony nie jestem...Mam nadzieje ze moja sie naprawi ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety ale to niewiele da.

W domku mam 4 mychony i jak z codzienną obsluga nie mam problemow, tak grac potrafie tylko swoim szrotem za 20ziko :)

Pomine juz fakt ze mialem okazje grania calkiem dlugo na mx'ach i razerze diamond....mam jakies koślawe rączki (:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna możesz się już od.... czepić od mojej maszyny? Gram na milionie fps'ów, ok? Nie wiem po co się wysilasz, gram dla przyjemności, wisi mi elo pr0 itd. Moge mieć 0/10 stats, chodzi mi o samą przyjemności z gry w CS'a. Nie wiem jak Ty jesteś fuckerskim statsiarzem to nie mój problem. Dałem Ci jakiegoś screena i wrzuciłem na imageshack, żeby Ci pokazać, że na radiówce da się grać. Wolisz sobie tu pisać czy grać ? Coraz więcej takich co dużo piszą, mało robią...

lechu, a Ty nie zauważasz, ze coś jest nie tak z Twoim zachowaniem? Zapewniam Cie, że znajduje tu się kilka osob, majacych do czynienia z klanami/ludzmi, ktorych na zadnych serwerze ffa nie spotkasz, to zrozumiale, ze jak widzą kolesia piszącego smiechowe faqi dla początkujących (chociaż sam taki jest), wrzucającego mega screenshoty, nie mogą wytrzymać. A Ty, niby to żeby sie pochwalić jak to jest na sdi, wrzucasz smiesznego screena, z 9-1 (fof!). To sie robi niebezpieczne, w połowie Twoich postów z ostatniego czasu w treści zawiera sie słowo "CS", 'ja tylko gram w cs'a, najlepszy moment w grze to, jak zostaje sam na 8smiu i wygrywam, jakie łącze do cs'a etc.' Opanuj się. eot z mojej strony, tez wale ignora ;]

Orgiusz znowu ten artystyczny avatar :lol:

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem niedawno dokładnie to samo w DoD:S nie wiem od czego to zależy ale jest to dość denerwujące ;)

Net działa a tu nagle Client time out ...

PS Thx Orgiusz ;]

Zdaje sie, ze pomaga skasowanie bloba - no przynajmniej u mnie pomoglo :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

No wiesz Emilooos co jest może oczywiste dla tych, którzy grają choćby miesiąc i, że Ty to wiesz to nie musi być oczywiste dla osoby, która co dopiero zainstalowała CS'a i to chyba, że napisze mu mniej więcej dlaczego nie trafia to nie znaczy, że jestem n00b ? Kurka sory za screen, pech, akurat taki mi się włożył. W swoim czasie też pewnie do jakiegoś klanu trafie, choć za mało chba grywam, żeby do takowego dołączyć. Nie chce mi się kontunuować gatki, możesz sobie darować.

[/OT]

Gra ktoś ??? Albo o której grać może?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, bylbym wdzieczny gdyby ktos wykonal ten 'test'.

Otoz, borykam sie juz dlugo z moim problemem, jezeli tak to mozna nazwac.

Chodzi o to, ze gdy biegne sobie w csie przed siebie, to jakis dziwne paski sie robia na scianach... Slyszalem ze jest tak na kartach nvidi tylko i chcialbym zeby ktos to sprawdzil.

Ustawcie sie tak jak na skrinie na mapce assault (?) i biegnijce w ten rog, ktory jest na celowniku. Czy po scianach 'jezdza' jakies dziwne biale pasy?

Jakby gif, ktory dziala gdy sie zaczynamy ruszac... wtf?

Druga sprawa - nie mam sprzetu najlepszego, ale czesto mam dosc konkretne spadki fps.

Ustawienia:

1024x768, high/medium, aax2 afoff, hdr off itp. Mysle ze sprzet powinien sobie dac rade ale mimo to na niektorych mapkach to miejscami potrafi fps poleciec w dol ostro, nawet jak sie nic nie dzieje. Czy to normalne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pioorek strasznie przewrażliwiony jesteś. Z CoD 2 miałeś podobny "problem". Nie histeryzuj tak chłopie, widocznie tak musi być i już i nie warto jakimiś śmieciami zaprzątać sobie głowy. Panowie gramy coś dzisiaj wieczorem? Jak co to pw, gg (w profilu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spylon, masz racje, ale strasnzie mnie to irytuje. NIe chce miec ladniejszego obrazu, lepszej grafiki tylko pozbyc sie tego bo mnie zwyczajnie wkurza.

To jak, zrobi ktos ten moj 'test'?

BTW - ja moge grac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym skrinie nic nie widac, chodzi mi o to, aby ktos sie ustawil tak jak zrobilem skrina na mapce assault i szedl prosto w ten kat co na skrinie i czy bedzie dzialo sie to, co opisalem wczesniej. Wiem ze brzmi to "dziwnie" ;] ale bylbym wdzieczny ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i mam to samo. I co zadowolony? Już się uspokój, wuluzuj i przestań brać te grzybki halucynki i inne ustrojstwa ;) Z tego co pamiętam w CoD i CoD2 działy się podobne rzeczy. Np na mapie harbor w CoD, przy kładce były takie białe punkty. W CoD2 w miarę przybliżania się do budynku cegły pozbawione były tej otoczki i pojawiał się ich kształt. Czym ty się przejmujesz chłopie? Tak ma być i już. Są to niedociągnięcia w grafice, które trudno zauważyć i co prawda irytują. Ale skoro TY tak masz to i ja tak mam, więc to normalne.

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wlasnie nie rozumiem czemu tak sie dzieje, w css nie widac tego az tak bardzo ale w cod2 to juz jest masakra... jeszcze gdy mialem radka 9550 to nie bylo czegos takiego - w css, jak i w cod2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi