Gość Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Wiem ze nie patrzycie na ceny w DWP bo nie gracie na servwach z dwp (jak ja) ale oblokajcie przyszła cene desert'a :lol: http://www.steampowered.com/stats/csmarket/. Ciekaw jestem jak to sie da kupic :lol:. :lol: :lol: Słów po prostu brakuje [;[;[;[; Dobrze ze gram na normalnych serwerach..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 po prostu mapek nie chce im sie robic i wprowadzaja takie idiotyzmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) 23k za deset'a :lol: Może zaniedługo będzie coś w stylu banku na serwie :D I max cash przy sobie 100k zamiast 16k :lol: Jeee a Nighgoogles w promocji, się nie dziwię xaxaxa ;]]] Glock 38$ :mur: :lol: Edytowane 4 Grudnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Wiem ze nie patrzycie na ceny w DWP bo nie gracie na servwach z dwp (jak ja) ale oblokajcie przyszła cene desert'a :lol: http://www.steampowered.com/stats/csmarket/. Ciekaw jestem jak to sie da kupic :lol:. Albo ja cos zle widze, albo w tym linku jest 1 k usd... gdzie widzicie 23 k usd????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Starting October 11th, the prices you pay for weapons in Counter-Strike: Source will be updated every Monday based on the volume of purchases over the previous week. Juz sie zmienila cena [; Ale kliknij na bron zeby zobaczyc zmiany tygodniowe [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Juz sie zmienila cena [; Ale kliknij na bron zeby zobaczyc zmiany tygodniowe [; hehe, fakt, no coz... co zrobic, ze na waszych pukawkach jest napis REPLICA, a na mojej... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Czy występuje u Was taki problem, że po dostaniu invitki i wciśnięciu tyldy lub esc występuje "błąd hl2.exe" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Czy występuje u Was taki problem, że po dostaniu invitki i wciśnięciu tyldy lub esc występuje "błąd hl2.exe" ? I owszem, wystepowal jakis czas temu - ale mialo to miejsce podczas sesji DOD:S. W ogole musialem wylaczyc Friends, bo nie dalo sie grac z wlaczonym - bez przerwy byl hl2.exe error. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 To ja jeszcze nawiążę do tych nicków w friendsach... Mój to HaNzER1 - dodawać bo u mnie coś nie bardzo działa i nikogo nie mogę dodać :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 It's been six weeks now since the community's purchase habits began driving the pricing of weapons in Counter-Strike: Source. As many of you have probably noticed, the price of the Desert Eagle has been increasing steadily and is now somewhat out of control. This is happening because the Desert Eagle is considerably more useful than the rest of the pistols -- purchasing one of the others is not a smart buy. We'll address this by making the Five Seven, P228, and Dual Elites more effective. The prices of all pistols have been reset to their previous defaults in preparation for this change. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ale to chyba tylko na serwerach z DWP czy też z DWP=0 ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Kto wytrzyma dluzej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Chyba nie miałeś co robić ? :lol: A tak btw jaki server deatchmatch polecacie ? (taki z map cycle a nie tylko dust2 ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 możecie wyjaśnić o co chodzi z tymi cenami? czy za punkty w grze kupuje się bronie ? nie gram w to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Punkty ? Eee bronie się kupuje za $$ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 60 dolarów za granat ? ale to są wirtualne dolary ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nie, prawdziwe. :| kurdefelek uzywaj mozgu. Bo ciagle sie zastanawiam czy nie warto dac kolejnego bana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 60 dolarów za granat ? ale to są wirtualne dolary ? Prawdziwe, dlatego każdy płacze że bron podrożała, a pensje te same... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ciesze sie ze maja zmodernizowac bronie tzn poprawic ich skutecznosc :) Slow - dzisiaj chyba z Toba gralem na serwie d2 only :) PS: Czy wiecie moze jaka komenda odpowiada w cfg za wysylane i odbierane pakiety?Mam z tym spory problemik :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Teraz dual brettas stala sie ownerską bronia z jednego magazynka 4 hedy zapusiciłem dzisiaj ;], ale jakoś five seven sie zabardzo nie zmienił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ciesze sie ze maja zmodernizowac bronie tzn poprawic ich skutecznosc :) Slow - dzisiaj chyba z Toba gralem na serwie d2 only :) PS: Czy wiecie moze jaka komenda odpowiada w cfg za wysylane i odbierane pakiety?Mam z tym spory problemik :) Pozdrawiam. To co znam to: rate cl_cmdrate cl_updaterate jeszcze sa dwie coś z interpolate czy coś takiego ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Taaa , najlepiej zeby samo sie celowalo i strzelalo, kada bron byla "ownerska", zeby kazdy nowy po wejsciu na d2 mogl karac "sprajem" z AK 4 hedy, zeby porzadne info na ts lub ventrilo, zastapic radar hackiem od zaworu. Tak Vale upieksza ta gre :mur: Edytowane 13 Grudnia 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Kasza, każdy wie że piękne spraye moze robić tylko Skowidron i ja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 No radar to już przesada zgadzam sie z Tobą, ale co do dual berretas to uważam, iż dobrze że poprawili to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Działa komuś steam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 http://forums.steampowered.com/forums/show...ad.php?t=516341 :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witam, oczywiscie tez doswiadczylem problemu ze steamem... no nic pozostaje tylko czekac az bedzie mozna normalnie sie zalogowac i pograc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 v. nice :lol: a mialem taka ochote dzisiaj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Nic nie mów ja jestem chory i w piatkowy wieczór zmuszony jestem pozostać w domu, więc myślałem, ze chociaż w cs sobie pogram a tu bah.... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Dobrze ,że nagrałem się do południa... :) Wieczór wolny ,trza się będzie uczyć zamiast grać :wink: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...