iwo_kupa Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 62.69.200.15:27015 - wbijac :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 To se z wami pograłem przez zasraną vistę ;/ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Panowie co powiecie na klan PPC?? Widzę z przykrością że od pół miesiąca temat zamarł...a ja wam chciałem dokopać z moim AWP skillem...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Jedynym słusznym kranem na tym forum jest buczacza łoriors! Po za tym Bania nagradza ludzi ze skillem zaproszeniem do gry, wiec nie do takich nie należysz :P Zafundujesz serwer css i ts to mogę być w kranie ppc.... Edytowane 2 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 KLAN MUSI BYC!!!!1111111(jeden) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 A jakaś rekrutacja jest??:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Grasz pod tym samym nickiem co masz konto na forum? Ew dopisane do tego [PL] na koncu, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 [PolskieRekinyZaglady]rafwlkp - oto mój nick :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Panowie co powiecie na klan PPC?? Widzę z przykrością że od pół miesiąca temat zamarł...a ja wam chciałem dokopać z moim AWP skillem...:D http://www.tweak.kolaczek.net/index.htm Nic nie wyszło z klanu Tweak.pl, więc nie wróżę dobrze klanowi PPC :wink: Mimo tego, że w składzie była sama e1337a tego forum :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 http://www.tweak.kolaczek.net/index.htm Nic nie wyszło z klanu Tweak.pl, więc nie wróżę dobrze klanowi PPC :wink: %-) Przypomnialo mi sie jak kiedys n2o siedzial non stop 9h na serwie :] good times... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Awwww maiiiii Gad... xD Back2Life? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Moge tez , moge tez ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 http://www.tweak.kolaczek.net/index.htm Nic nie wyszło z klanu Tweak.pl, więc nie wróżę dobrze klanowi PPC :wink: Mimo tego, że w składzie była sama e1337a tego forum :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Ciebie nie bylo i sie obrazasz? :] Edytowane 3 Lipca 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 O to mam żal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Stare dobre czasy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 No to moze reaktywacja i zrzutka na serwer. Sloty teraz tanie - 5zl/miesiac wiec mozna sprobowac ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Myślę że oprócz serwera potrzeba chętnych, a z tym już będzie gorzej...;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Mam pytanie... mam takiego kompa Przesiadlem sie z athlona 3200 @ 2.6Ghz... I skok fpsow nie jest jakis "oszalamiajacy"... Czy jest mozliwe ze moja grafika x800gto blokuje proca? i fpsy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja jestem chetny ;] gram od countera 1.0 wiec jak chcecie sie przekonac to zapraszam kiedys :) mam nick Twoj_stary ale zapytac czy siedze na ppc dla pewnosci :) pozdrawiam... P.S. klany sa dla gejow... ale w ppc bym zagral.. oczywiscie zrzutka na serv no problem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Gejów nam nie potrzeba <_< Wątpię czy Robak pytanie o reaktywacje kierował do tej "młodszej" części forum...:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Mam pytanie... mam takiego kompa Przesiadlem sie z athlona 3200 @ 2.6Ghz... I skok fpsow nie jest jakis "oszalamiajacy"... Czy jest mozliwe ze moja grafika x800gto blokuje proca? i fpsy? Karta nie blokuje procka (zazwyczaj jest na odwrót). W grach na engine sourca (a szczegolnie w gramch multi gdzie nie ma AI) miedzy jednym a dwoma jajami jest mała różnica (przynajmniej do czasu ep2,tf2 i portal). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Moze jest mala roznica miedzy iloscia jajek ale sama architektura + taktowania potrafia dobic source'a ;] Moze nawet MHz przed obozem zieloni/niebiescy. Widze to u siebie przy zabawie 2.4 vs 3.0 ghz przy tych samych taktach i ustawieniach gsa... Rob@k 5PLN na miesiac ale ile hajsu na dobre wstawienie sie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Wiecie no 10 PLN czy tam 20 to nic wielkiego na miesiac :) kilka piwek mniej i mozna grac :) ja bylbym chetny:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 mysle, ze jakby oldboye wrocili do gry to chentych byloby wiecej niz slotow na serwie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Karta nie blokuje procka (zazwyczaj jest na odwrót). W grach na engine sourca (a szczegolnie w gramch multi gdzie nie ma AI) miedzy jednym a dwoma jajami jest mała różnica (przynajmniej do czasu ep2,tf2 i portal). Nie dlugo bedzie ep2... i te inne gierki... Wtedy silnik source bedzie zoptymalizowany pod 2 rdzenie? Czy dobrze rozumiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Nie dlugo bedzie ep2... i te inne gierki... Wtedy silnik source bedzie zoptymalizowany pod 2 rdzenie? Czy dobrze rozumiem?Moze, tego nie wiem na 100% tylko przypuszczam. Fizyki w sumie nowej nie bedzie (tylko to wyginanie obiektów) bedzie wiecej nowych efektów graficznych i tyle. Moze i tak być ze roznica miedzy 1 a 2 rdzeniami bedzie znikoma (szczególnie w multi) ale to czyste przypuszczenia ;]. Ja kończe na ten temat tutaj bo OT sie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 mam nick Twoj_stary ale zapytac czy siedze na ppc dla pewnosci :)Jak 3/4 ludzi na FFA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 A nie 7/8? :huh: czit... czit... czit... chyba... :lol2: kochom ffa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xentrix Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 A grał ktoś w moda Insurgency? http://www.insmod.net/media Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...