Gość Kaaban Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Jak 3/4 ludzi na FFA :lol:Można wiedzieć dlaczego? ;> gram w cs 1.6, a "Twój stary" (w jakim kontekście by nie było) uwielbiali moi koledzy w gim (3 lata temu!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 chlopie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 oldboy'e :> zainstalowalem, pogralem i mnie znowu wciaglo po 8 miesiecznej przerwie ;] do postrzelania uzywam: 213.17.223.231:27035 [PL][GUNGAME TURBO v3473] cdpteam.net @ VECTRA zwykle ffa przy tym jest nudne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Można wiedzieć dlaczego? ;> gram w cs 1.6, a "Twój stary" (w jakim kontekście by nie było) uwielbiali moi koledzy w gim (3 lata temu!)Wiedzieć możesz, tylko nie wiem jak Ci to powiedzieć żebyś zrozumiał :lol: --edit--- @Fst, uważaj z tym gangejmem, bo jak z Groblem zaczęliśmy tam grać, to non stop przesiadywaliśmy na tym serwerze, a o zwykłej grze to już nie było mowy [; Edytowane 5 Lipca 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Chociaż na gungejmie poprawiłem sobie z Suczkiem celność i czas reakcji...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 A grał ktoś w moda Insurgency? http://www.insmod.net/media http://www.insmod.net/screenshots/official01_t.jpg ja gram. gra jest bardzo fajna i do tego darmowa. :D kto ma czas niech sciaga i sprobuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 ja gram. gra jest bardzo fajna i do tego darmowa. :D kto ma czas niech sciaga i sprobuje :wink: Sprawdze z ciekawosci i ja :) Jakos nie mam ostatnio weny grac w csa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Słyszałem o tym modzie ale o nim zapomniałem ;). Btw to jest single czy multi ? Jak multi to czy są serwy i czy ktoś na nich gra ? Pytam bo nie wiem czy warto sciagać 650mb ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) sa serwery, ludzie graja ale jeszcze sporo do poprawienia jest w tej grze. Narazie animacja modeli jest gdzies na poziomie q1 (no dobra, moze q2 :P ). Ale nie powiem, pograc mozna. Wymiecenie 6 terrorystow naraz to przyznam niezle uczucie :] Edytowane 6 Lipca 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Insurgency może być fajne, ale trzeba mieć dobry team i grać zespołowo. GunGame... no potrafi wciągnąć. Zawsze było "a jeszcze jedna rundka i spadam..." a teraz jest "a jeszcze jedna mapka i spadam" :) jestem tam adminem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 mikrofon w systemie lapie wszystko bez problemu i nie ma zadnych trzaskow a w css jest tylko pierdzenie ktore zaglusza cala gre czemu? czekam na odpowiedz z gory dziekuje pozdrawiam jin :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Ja tak mam jak sie przelacze z glosnikow na sluchawki w opcjach audio , w czasie gry . Nigdy tak nie mialem problem pojawil sie przy audigy 2 . :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Kodeki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Wlaczylem sobie voice loopback i raz slychac mnie _prawie_ normalnie, a raz tak rycze ze cala gre zaglusza. Normalnie bym pomyslal, ze mikrofon jest do [gluteus maximus] (bo jest ;) ), ale w systemie na 5 min nagrywania taki problem nie pojawil sie ani razu. Kodeki mam cccp, ale hl2 chyba korzysta z jakis swoich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Wakacje......................................................................... ...................................................................składamy sie na serwer? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 To w to się jeszcze gra? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) css przetrwa wszystko i wszystkich. Gralem od premiery w CoD'a, rownolegle BF2, wszystko porzucilem dla source'a. Moze to wynika z mojej specyficznej gry. Kocham rushowac :D Edytowane 19 Lipca 2007 przez Milan1899 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) To w to się jeszcze gra? :lol:Widocznie ta dosyć popularna gra nie przyjęła sie zbyt dobrze w drewutni....;p 72ziko miesiecznie za serwer 12slotowy. chyba ze ma byc tick100, wtedy 144zł;] Wchodzi ktoś?;> Edytowane 19 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Od rana pijesz czy jeszcze nie spales? :wink: Nie ma sensa chyba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 # 86 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Widocznie ta dosyć popularna gra nie przyjęła sie zbyt dobrze w drewutni....;p 72ziko miesiecznie za serwer 12slotowy. chyba ze ma byc tick100, wtedy 144zł;] Wchodzi ktoś?;> Kupcie, kupcie bede mial gdzie grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 :?: http://www.game-monitor.com/search.php?gam...d&ruleval=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 e tam na takich juz sie nagralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Od rana pijesz czy jeszcze nie spales? :wink: Nie ma sensa chyba ;] Tzn w sumie serwer będzie służył bardziej do sparingów które od czasu do czasu tam rozgrywamy a na codzien do pykania forumowego...:P Z biegiem czasu można pomyśleć po raz kolejny o kranie ;]]]]] I jak narazie jest już 5 osób chętnych. Jeszcze dwie i wychodzi po dyszce miesięcznie. Kupcie, kupcie bede mial gdzie grac Nie wydaje mi się... :blink: Edytowane 19 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Nie wydaje mi się... :blink:Boze... jacy Wy spieci wszyscy :) Nie wazne... nic nie pisalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 prosciej wskrzesic Cmx'a i jego ukladow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Tej Tweaks.pl ma serwer a PPC nie?! Hańba ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdepesz Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 zapraszam na polski serwer insurgency 62.21.96.3:27015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 zapraszam na polski serwer insurgency 62.21.96.3:27015 serwer stoi, pingi dobre, niestety pusto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 witam mam jedno hasło gościa dla CSS, jak ktoś jest zainteresowany to mogę podesłać, inaczej się zmarnuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...